- 25 Temmuz 2016
- 8
- 2
- 1
- 43
- Konu Sahibi Ranazenan82
-
Merhabalar arkadaşlar, konuyu belki bu başlık altında açmamalıydım biliyorum ama belki farklı görüşte olabilecek arkadaşlarada ulaşır diye düşündüm. 5 yıllık evliyim. Eşimle birlikte olurken kendi isteklerine öncelik verip benimle ilgilenmemesi beni üzüyor. Normalde evine ve bana bağlı bir kişi ama konu cinsellik olunca hep kendi mutluluğu düşünüyor. Çoğu zamanda canımı acıtması ve dudağımı öpmemesine anlam veremiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Acaba cinsel tercihi farklı mı diyeceksiniz bir kaç kez bayan fotograflarına bakarken yakaladım. Çirkin ve bakımsız bir bayanda değillim ama bunu anlayamıyorum nedense.
Cnm bende bu konuda muzdaribim hatta konu acacaktm arkadas once davranmisÇok zor bir durum gerçekten insana kendini kötü hissettirir. Halbuki ilişki 2 kişilik bir olay, 2 kişinin de zevk alması, daha fazla zevk demek bana göre. Allahtan eşim bu konuda duyarlı...
Peki ipleri biraz siz elinize alsanız? Bunu ona hissettirseniz yani? Kısaca biraz vamp kadın olsanız?
Cnm bende bu konuda muzdaribim hatta konu acacaktm arkadas once davranmis
Nasil wamp kadin olunuyo ne yapalim yani anlayamadim tam olarak
Cnm ben ona yapiyorum zaten o memnun ama ben memnun degilim soyledigimde tamam diyor 1 dk istemeyerek yapiyor yine bildigini yapiyorYani ne bileyim, direk sessizce kabullenerek değil de eşinden daha baskın olmak, isteklerini yapmak ve ona da yaptırmak. Yani normal zamanda oturup sen bencilce kendi isteklerini yapıyorsun diye konuşulamaz bence böyle bir konu. İlişki sırasında, o esnada rahat olup isteklerini sözle değil yaparak göstermek. Normalde her zaman yaptıklarınızın dışına çıkmayı hiçbir erkek reddedemez bence. Ondan beklemek yerine siz yapın...
Cnm ben ona yapiyorum zaten o memnun ama ben memnun degilim soyledigimde tamam diyor 1 dk istemeyerek yapiyor yine bildigini yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?