Eşimin bencillikleri

Ranazenan82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
8
2
1
43
Merhabalar arkadaşlar, konuyu belki bu başlık altında açmamalıydım biliyorum ama belki farklı görüşte olabilecek arkadaşlarada ulaşır diye düşündüm. 5 yıllık evliyim. Eşimle birlikte olurken kendi isteklerine öncelik verip benimle ilgilenmemesi beni üzüyor. Normalde evine ve bana bağlı bir kişi ama konu cinsellik olunca hep kendi mutluluğu düşünüyor. Çoğu zamanda canımı acıtması ve dudağımı öpmemesine anlam veremiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Acaba cinsel tercihi farklı mı diyeceksiniz bir kaç kez bayan fotograflarına bakarken yakaladım. Çirkin ve bakımsız bir bayanda değillim ama bunu anlayamıyorum nedense.

Böyle yapmak her erkeğin kolayına gelir. Fazla uğraşmasam bitse de uyusam mantigi. Asil önemli olan siz bunu değiştirmek için birsey yapiyor musunuz? Ne bileyim böyle istemiyorum, bu sekilde olmaz vs. Siz sesinizi cikarmazsaniz ondan anlamasini da bekleyemezsiniz. Ha söylüyorsunuz da umursamiyorsa o zaman isler benim istedigim seviyeye gelene kadar birlikte olmazdim ben

Bu konudaki rahatsızlığınızı biliyor mu eşiniz? Konuştunuz mu daha önce?

benim eşimde aynı. bende 5yıllık evliyim. artık açıkca isteklerimi dile getiriyorum. canımı acıttıgında izin vermiyorum. artık ilişkimiz çok hareketli ve heyecanlı olmaya başladı. eşim için herzaman öyleymiş.

bazıları kadınları meta olarak gördükleri için normal..
eşim bana senin zevk alman bana zevk veriyor der hep.. hepsi aynı değil çok şükür..

Benim esimde oyle
Diyorum on sevisme olsn tamam diyo 1 dk suruyo sadece sonrada seks bolumu aci veriyor dogal olarak e boylece iliski topu topu 10 dk suruyor hic tat almiyorum diyorum ama tamam diyo yine ayni yaa

Varsa cozum bulan yazsin konusun diyorsunz degisen bisey yok tamam diyor bildigini okuyor
Cok zor evli iken cinselligi yasayamamak ben ne renkli kadindim sogudum herseyden

Çok zor bir durum gerçekten insana kendini kötü hissettirir. Halbuki ilişki 2 kişilik bir olay, 2 kişinin de zevk alması, daha fazla zevk demek bana göre. Allahtan eşim bu konuda duyarlı...

Peki ipleri biraz siz elinize alsanız? Bunu ona hissettirseniz yani? Kısaca biraz vamp kadın olsanız?

Cnm bende bu konuda muzdaribim hatta konu acacaktm arkadas once davranmis
Nasil wamp kadin olunuyo ne yapalim yani anlayamadim tam olarak

Cnm bende bu konuda muzdaribim hatta konu acacaktm arkadas once davranmis
Nasil wamp kadin olunuyo ne yapalim yani anlayamadim tam olarak

Yani ne bileyim, direk sessizce kabullenerek değil de eşinden daha baskın olmak, isteklerini yapmak ve ona da yaptırmak. Yani normal zamanda oturup sen bencilce kendi isteklerini yapıyorsun diye konuşulamaz bence böyle bir konu. İlişki sırasında, o esnada rahat olup isteklerini sözle değil yaparak göstermek. Normalde her zaman yaptıklarınızın dışına çıkmayı hiçbir erkek reddedemez bence. Ondan beklemek yerine siz yapın...

Cnm ben ona yapiyorum zaten o memnun ama ben memnun degilim soyledigimde tamam diyor 1 dk istemeyerek yapiyor yine bildigini yapiyor

Cnm ben ona yapiyorum zaten o memnun ama ben memnun degilim soyledigimde tamam diyor 1 dk istemeyerek yapiyor yine bildigini yapiyor

Anladım, o zaman tam tersi, yapma cnm sen de... Kesin ilgisini çeker soğuk durman. Birşey dediğinde, artık ben de senin gibi olmaya karar verdim malum sen baya bir memnun görünüyorsun dersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…