Eşimin bencillikleri

Anladım, o zaman tam tersi, yapma cnm sen de... Kesin ilgisini çeker soğuk durman. Birşey dediğinde, artık ben de senin gibi olmaya karar verdim malum sen baya bir memnun görünüyorsun dersin...
Ise yarar mi bilmem artk dogumdan sonra yaparim :)

Arkadaşlar sorularınız gelmiş kısaca özetleyim. Eşim eğer ki iş sebebiyle bir hafta başka şehirdeyse döndüğünde muhteşem bir partner. Özlediğini sevdiğini hissettiriyor. Ama normal şartlarda uyuyorsam bile zorla uyandırır işini görür tarzı. Tamamen kendi zevkleri yönünde. Bende anlam veremiyorum. Konuşmayı denedim o gün dikkat eder ertesi gün yine eski adam

Cnm ayni eslerimiz ben cozum bulamadim acaba bizde onlarin isteklerini yapmasak ise yarar mi

Madem esin seni hic düsünmüyor sende onu düsünme sende yapma. Ben yapmazdim yani esimle öyle sorunlarimiz yok ama yeni evlendigimizde baya acemiydik. Benim daha fazla agrilarim oluyordu zevkden fazla sonra konustuk internetden arastirdik felan sonra ögrendik artik eski hallerimize gülüyoruz da sizde yeni evle degilsinizki. Benim esim baan öyle yapsa bende ona yatakda soguk davranirdim karsilik vermezdim

Sana hissettirdiginin aynisini ona hissettirmeyi denesen bide sende onu uyandır uykusundan yada 5 ek geçince yeterli gelmiş gibi davranip bıraksan anlarmi aceba seni

Iliski sırasında kontrolü ele alsaniz. Aceleci davranmasına engel olsanız.
Mesela üstte kadının olduğu posizyonda ilişkiyi yönlendiren odur.
Böylece ilişkiye geçişi siz belirleyebilirsiniz.

Ayni durum bizdede.bende csnim istemeyince yanasmiyorum artik.ne istiyorsam onu yapiyorum.neden soguksun deyincede sen opmedigin on sevisme olmadigindan konsantre olamiyorum diyorum.2dk öpüyor sonra sonuca gidiyor hemen

Sana hissettirdiginin aynisini ona hissettirmeyi denesen bide sende onu uyandır uykusundan yada 5 ek geçince yeterli gelmiş gibi davranip bıraksan anlarmi aceba seni

Onuda bir çok kez denedim canım. Espiriye vurup taklidini bile yapıyorum. Sözle söylüyorum bir yol bulamadım.

Ayni durum bizdede.bende csnim istemeyince yanasmiyorum artik.ne istiyorsam onu yapiyorum.neden soguksun deyincede sen opmedigin on sevisme olmadigindan konsantre olamiyorum diyorum.2dk öpüyor sonra sonuca gidiyor hemen

Sizin yine sebep sorma olayı varmış. Bizde istediğini yapmayınca "neden ama" diye soruyor sebep soyleyince ben senin eşinim ama deyip ısrarlarına devam ediyor. Sadece bu konuda 18 yaşında ergen bir adamla evli olduğumu düşünüyorum

Bana yaptığının aynısını yapıyorum. Sözlede çok kez ikaz ettim ama anlamamakmiçin resmen direniyor. Bildiğinden vazgeçmiyor. Normalde nazik ince bir adam yatakta sanki başka adam

Eşine partner demen garip kk da pek kullanılmaz o kelime hele ki böyle bir konuda.Bir de uyandırıp zorla yapar filan yazman huylandırdı bak.Erkek ağzıyla yazmışsın ERKEK MİSİN?

Sebep sorup aldigi cevabi 2dk umursayip bencillige devam.erkeklerin ruhu bencil elimizden geldigince bizde kdndi keyfimizi düşünelim yoksa cok sinir bozucu bir durum

Cnm ayni eslerimiz ben cozum bulamadim acaba bizde onlarin isteklerini yapmasak ise yarar mi

Yaramaz.

Yatakta kontrolü ele alacaksınız. Önce ben mutlu olacağım, sonra seni mutlu edeceğim diyeceksiniz. İstediklerinizi söyleyecek, yaptıracak ne zaman isterseniz o zaman ona onay vereceksiniz. Biraz dişli olun yahu.

Eşine partner demen garip kk da pek kullanılmaz o kelime hele ki böyle bir konuda.Bir de uyandırıp zorla yapar filan yazman huylandırdı bak.Erkek ağzıyla yazmışsın ERKEK MİSİN?

Sizde süphe uyandırmısım. Bir erkek emin olun biz bayanlar kadar bu konulara kafa yorup, çözüm aramaz.. Ortak yapılan bir işe partnerim derim bu bay bayan farketmez. Bu olayı anlatırkende bu kelimeyi kullandım eşim için. Kk de hangi kelime kullanılır kullanılmaz bilemedim :)

Varsa cozum bulan yazsin konusun diyorsunz degisen bisey yok tamam diyor bildigini okuyor
Cok zor evli iken cinselligi yasayamamak ben ne renkli kadindim sogudum herseyden

Ben ilk evlendigimde esim 2 dakika icerisinde bosaliyodu ve ayni seyden bende muzdariptim. Su anda 7 aylik evliyim ve ilk baslarda cok zoruma gittigi icin. Boyle olmasa diye konusa konusa. Canimi yaktigo anda mesela simdi canim yandi diye diye onu alistirdim ve gercekten de degisebilir. Bazi durumlarda esini bana sunu yapmani istiyorum diye yonlendirebilirsin bence.
Ve benim esim kesinlikle ben musade etmeden girmez, benim agzimdan tamam kelimesi cikmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…