- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Şimdi anladım. Bilemedim. Eger daha önce böyle bir yalanı olmadıysa gözden kaçırmış olabilir. Maddi durumunuzu bilmemekle birlikte 800 tl öyle aile içi bilgilendirmeye çok da gerek duyulmayacak bir meblağ olarak görülmüş olabilir. Tabi söylemesi gerekirdi o ayrı.Sorun bnu bana söylememiş olması borcunda değilim bana kapattırdım diye söyleyince..
daha öncede böyle bir durum yaşandı mı size söylemeyip sizin sonra ögrendiğinizBıraksın da keşke bilebilsem sonradan öğreniyorum
Hayır yaşanmadı İlk defa oldu . Ve ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumdaha öncede böyle bir durum yaşandı mı size söylemeyip sizin sonra ögrendiğiniz
Çok basit her bankanın kartını degil maaş kartını kullanacak.k.kartı olmaması degil dogru kullanılmaması sorunHayır yaşanmadı İlk defa oldu . Ve ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Anladım, hani evin tüm geçimi ondaysa evdeki hesap çarşıya uymamıştır diyecektim.Hyır şehir değiştirdik daha yeni geldik kendime geleyim işe gireceğim
dedikleri gibi belki söylemeyi unutmuş olabilir aslındaHayır yaşanmadı İlk defa oldu . Ve ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Bütün kartları bende . Kendisi elde para tutamadığı için bana verdi sende dursun herşeyimiz dedi bende aldım bende yani bütün gelirler giderler.. benm öyle bi duruma sokmam lazım ki bunu suan işte aradı açmadım dışarı çıktım haber vermedim yazdı okudum ama cvplamadım .Bu çok iyi bir fırsat. Krizi fırsata çevirmeyi bilin. Sana güvenim kalmadi tüm kartları bana ver bundan sonra sana harçlık vereyim geri kalan ödemeleri ben yaparım diyin
Kız aynı düşüncedeyimm dedim dedim ne ya buDedi,dedim,dedi,dedim. Çok yorucu olmuş, paragraf yok. Düzenleyin bi, tamamını okumak çoook zor.
Eşiniz size yalan söylemiş, kapattırdım dediği kartı kullanmaya devam etmiş.
Bütün kartlarını döksün ortaya, borçlarını çıkarsın. Kendi harcayacağı paradan kapatsın. Bir daha da kart kullanmamaya söz versin. Siz de tepkinizi geri çekmeyin ki tekrar yapmaya cesaret edemesin.
kredi kartı kullanmak için eşler birbirlerine sormak zorundaymış.bunu da bdv de duydum ilk defa.büyük meblağlar olmadığı sürece kadın da erkekte parasını istediği gibi harcar evini ihmal etmeden.köle miyiz evlendik diye?Abartsaydin keşke biraz daha, aldattın beni falan da deseydin
Ekstreyi görmüşsün, taşınma zamanı nakiti bitti demek ki, masraflı zamanlar adam da alt tarafı 800 TL harcamış. Zaten içinde sizin yemekler falan filan da var.
Ne yapsın,ondan bundan borç isteyene kadar karttan ödemiştir.
Benim de aldığımdan beri hiç kullanmadigim bir kredi kartim var. Birikim hesabı açmıştım,kredi kartını hediye olarak verdiler, altı aydan uzun zamandır yatıyordu. Bu hafta tatile çıkacağım, bazı sebeplerden ötürü toplu para verdim eve, nakitim azaldı. Ben de şifre aldım, onu kullanacagim tatilde,mesela.
Bunu gören anne/baba/sevgili falan 'sen yalancısın hani o kredi kartini kullanmiyordun' falan dese uyuz olurdum heralde
Yani... Alt tarafı 800 TL. Onda da tasinma masrafları,yemek falan var. Adamın parası bitmiş, ay sonunu getirmeyeceğini anlayınca (ki çok normal,ekstrem ve masraflı bir durum taşınmak) ondan bundan borç isteyene kadar, karısını huzursuz edene kadar kredi kartına sığınmış. Belki maaş zamanı toptan öder, belki iki ay asgariden yatırır, kimse farketmeden oderdi borcunu.kredi kartı kullanmak için eşler birbirlerine sormak zorundaymış.bunu da bdv de duydum ilk defa.büyük meblağlar olmadığı sürece kadın da erkekte parasını istediği gibi harcar evini ihmal etmeden.köle miyiz evlendik diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?