eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

O hat bi yerde bela oluyor ya ki böyle bi durum varsa eltimin benden gizlememesi gerekir hiç olmazsa bir aradayken söylemeli ikisi arkamdan is cevirse eğer kocasininda haberi yoksa bu devirde bu bnm için ciddi bi sorun olur gözüm üzerlerinde olur yani eşime desem de geri almaz hattı tartışıriz durum öylece kalır asla geri de almaz

Ben güvenmem arkadaşım sonuçta eltilerim benden küçük olucak esimden büyük degilki abla desin insanın içine kurt düşer millet kimlere bakmıyor ki yan gözle kiskancliksa kıskançlık güvenip salak yerine konmaktansa gözün üstünde olucak bunu senin için demiyorum ben böyle düşünüyorum

yazılanlara cevap vermemişsiniz. kimden öğrendiniz, eşi mi istemiş hattı almasını, neden gizli yapılmış daha önce sorun yaşadınız mı bu konuda? bunlar önemli. yoksa büyütülecek bir şey değil bence de.

Gerçekten ne var bunda bende öyle bisey yapabilirim eşimde yapabilir bildiğim kadarıyla 5 tane hak var ama elinle anlasamiyorsaniz ve guvenmiyorsaniz o ayrii

-herkes Nasıl öğrendiniz diye sormuş ben de soruyorum

-elitinizin eşi, yani kaynınız bunu biliyormuymuş?

Kocasıyla kızını yalnız bırakmaktan korkanlar gördü bu forum

Bu ne ki...

Bu arada hattı geri al dediğinde eşin Nasıl alıyım ayıp olur der. Orda da şöyle bir bahane olsun; daha önce birilerine yaptırdığım için olmuyormuş değişecek tarifesi iyisi mi numarayı iptal edelim veya sen üzerine al ne tarife istersen onu yap desin

Kusura bakmayın kavga edip DURUYORuz yazamadım.
Şu şekilde öğrendim. Telefonuna mesaj geldi kargonuz teslim edildi diye. Bi baktım eltimin adı. Dedim ne gönderdin hayırdır.
Hat yolladım. Dedi. Şu an diğer odada . Bunda Ne var deyip duruyor o sıradan bi ev hanımı sanki örgüt. Mu kuracak çok. Abarttin vs diyor. Bende neden haberim yok . Diyorum. Ben senden bugüne kadar je sakladım diyorum

Eltinizde suça karışacak pontesilmi görüyosunuzda bu kadar köpürdünüz??

Size söylememesine surat yapılırda, çok büyük kavga olacak neden göremiyorum..

Kusura bakmayın kavga edip DURUYORuz yazamadım.
Şu şekilde öğrendim. Telefonuna mesaj geldi kargonuz teslim edildi diye. Bi baktım eltimin adı. Dedim ne gönderdin hayırdır.
Hat yolladım. Dedi. Şu an diğer odada . Bunda Ne var deyip duruyor o sıradan bi ev hanımı sanki örgüt. Mu kuracak çok. Abarttin vs diyor. Bende neden haberim yok . Diyorum. Ben senden bugüne kadar je sakladım diyorum . Ayrıca bu zamanda adına olan bişeyi başkasına nasıl verirsin . Belki bi yerleri arayacak nasıl güvendin

Akrabaysa akrabalığını bilecek herkes ne o öyle üzerine hat alma bilmem ne. akrabayız diye illa mıçmıç ilişki içinde olmamız şart mı ne saçma. 10 20 lira daha az ödemek için yapılacak şey mi hiç. gayet uygun tarifeler var ayrıca. çok gereksiz. akraba diye ne diye kıskanmayalım? hemde gizli saklı iş yapıyor olacak şey değil. güvenlik açısından da uygun değil. Açık şekilde gidin isteyin bence hattı. Daha önce bu hat olayı yüzünden olan kötü şeylerden bahsederseniz bi zahmet geri verir herhalde hattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim anlamadıgım durup dururkenmı almış eltınızöı istemış. durup durulen aldıysa bu hic normal değil

Farkındaysa sorumluluğun sizin yapabileceğiniz bir şey yok,boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…