- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Gizemavcisi
-
siz bence ne bedel ödetecekseniz eşiniz olacak alçağa ödetin.. çünkü kimse sizin eşinizin uçkurundan sorumlu değil kendisinden başka.arkadaşlar çok kötü durumdayım. Boşanma aşamasındayız. Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Eşim bunun sadece sanal ortamda öylesine bisey olduğunu söylüyor. Ben inanmıyorum gerçi öyle bile olsa sonuç değişmez. Ama ben bu olayı tam olarak ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Salak gibi dayanamadım delil toplamadan eşime yazışmaları okuduğumu söyledim. Neyse. Suphelendigimbir kadın var ona esimle aralarinda olan herseyi bildiimi ve bunun bedelini odetecegimi iceren bir mesaj yazmayı düşünüyorum. Bana fikir verin lütfen. Kafam allak bullak. Yardim edeceklere simdiden tesekkir ederim
Aynen bende tiksinerek okudumAğzınıza sağlık. Ben cevap yazsaydım kendimi tutamayacaktım
Bizim kocişlerimiz asla yapmaz @Mune
Onlar ancak yoldan çıkarılır, çok da pişmandırlar zaten...
Ya şeytana uymuşlardır, ya da bir anlık gaflettir.
Ağzınıza sağlık gerçekten nefret ediyorum bu sözden. Bir kadın bir kadına nasıl söyler bunu aklım almıyor doğrusu!!Şu sözü demeyin kurban olayım, hergün sokaklarda kendi halinde yürürken ya da araba kullanırken tacize uğrayan bir sürü kadın var, hiçbiri arkasında erkek dolansın diye uğraşmıyor, kadın şoföre öpücük atanlar, otobüste kadın yolcuların arkasına geçip taciz edenler, sokakta laf atan erkekler bizi bu sözlerin arkasına sığınarak taciz ediyor çünkü biz onlar için insan değil dişiyiz.
Dişiysek herşey müstehaktır, şunu da belirteyim ne acıdır ki sokaklarda bulduğu her kadına tacizi kendine hak görenlerin büyük kısmı da evlidir, bu sebeple herkes eşine hesap sorup suçlamalı.
Ugrasmayin kendinizi onun seviyesine indirmeye beni maf ettin imajı vermeye değer mi??. Bosanin kanıtları umarım aldınız. Kadına da 3. Kişiye tazminat davası açın . Alın size intikam . Evliliğimi sonlandırmaya neden bu kadın . Evlilikte guvene aykırı şüpheden bırakacak durum oldugundan adam kusurlu bulunacak. Kadınada manevi tazminat davası açın . Ne siz üzülüp ben yerlerdeyim sürünüyorum imajı veriyorsunuz ki . Evliliginizi madem bitiriyorsunuz. Bırakın onlarında hem imaji hem parası bitsin.arkadaşlar çok kötü durumdayım. Boşanma aşamasındayız. Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Eşim bunun sadece sanal ortamda öylesine bisey olduğunu söylüyor. Ben inanmıyorum gerçi öyle bile olsa sonuç değişmez. Ama ben bu olayı tam olarak ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Salak gibi dayanamadım delil toplamadan eşime yazışmaları okuduğumu söyledim. Neyse. Suphelendigimbir kadın var ona esimle aralarinda olan herseyi bildiimi ve bunun bedelini odetecegimi iceren bir mesaj yazmayı düşünüyorum. Bana fikir verin lütfen. Kafam allak bullak. Yardim edeceklere simdiden tesekkir ederim
Aptallık esinde elin karisi kizi ne halt yesin kimseye bulasma bence esinle hesaplas sosyali reeli yok bunun aldatilmissin sonucta karsidaki kisiyle hesaplassan ne olacak donup dese esini zorlamadım diye ne duyabileceksin hata esindearkadaşlar çok kötü durumdayım. Boşanma aşamasındayız. Eşimin bir kadınla yazışmalarını yakaladım. Eşim bunun sadece sanal ortamda öylesine bisey olduğunu söylüyor. Ben inanmıyorum gerçi öyle bile olsa sonuç değişmez. Ama ben bu olayı tam olarak ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Salak gibi dayanamadım delil toplamadan eşime yazışmaları okuduğumu söyledim. Neyse. Suphelendigimbir kadın var ona esimle aralarinda olan herseyi bildiimi ve bunun bedelini odetecegimi iceren bir mesaj yazmayı düşünüyorum. Bana fikir verin lütfen. Kafam allak bullak. Yardim edeceklere simdiden tesekkir ederim
Yuh yaniHani bir söz var ya "Dişi k.ncık yalanlamasa erkek köpek dolanmaz." diye. %70 kadında bulurum ben hatayı. Yahu benim nerelerim alev aldı da gidip evli adamın yuvasını yıkayım. Hiç yuva üstüne yuva kurulur mu?
Rabbim yaşatmasın da affı olmayacak şeyler bunlar.
Birsey yapmaz merak etme... ama sana zarar verebilir...Ah yapabilsem... maalesef delil toplayamadim. Tutamadım kendimi. Eşim hala yalan söylüyor. Beni deli eden bu. Beni gerizekali yerinw koyuyor. Gidersen kafama skarim dedi eline silah aldi. Böyle bisey de olsun istemem ama napacagimi bilmiyorum. En doğru hamle ne olabilir onu düşünüyorum günlerdir kara kara. Hala şoktayım. Allah kimseye yasatmasin.
Sonra ne yapti pislik ya sen beni nasil unutursun diye sormadi mi merak ettimeski konunuzu hatırladım kocanız narsist diyordunuz.
böyle bi adama yapacağınız en ufak tepki bile zevk verir. kadına tepki verseniz onları birbirine itersiniz daha çok.
vereceğiniz en güzel tepki tepkisizlik. inanın ya nasıl umursamadı da hemen toparlandı diye daha çok içine dert olur.
benim eski sevgilimle benzeşiyor diye eski konunuza da yazmıştım. adam hesaplarında "sen beni unutamazsın" şarkısını loop a almıştı. yani sevgisi bitmeyi geçmiş benim kötü olmamdan bile zevk alacak vaziyetteydi. ben ama ona en ufak birşey belli etmedim acımı içime atıp hayatıma odaklandım. doğrusu bu.
kendinizi boşuna yıpratırsınız.
Sonra ne yapti pislik ya sen beni nasil unutursun diye sormadi mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?