Eşimin beni aldattığı kadina mesajim

siz bence ne bedel ödetecekseniz eşiniz olacak alçağa ödetin.. çünkü kimse sizin eşinizin uçkurundan sorumlu değil kendisinden başka.

Kadının kim olduğundan emin olmadan mesaj atmayın bence.Facebook ilk açıldığı yıllarda, siyasi paylaşım harici kullanmazdım, ortak siyasi görüşte olanlar da birbirlerini eklerlerdi.Günde arkadaşın arkadaş vs gibi ekleyen insanlar oluyordu.Kadının birisi birgün mesaj kutuma epey bir şeyler yazmış, kadının kimden bahsettiğini bile anlamadım, kocasıyla merhaba mesajım bile yoktu, kim senin kocan diye sordum, ismini söyledi, anında attım adamı, kadına da baya bir saydırıp dava açacağımı söyledim, üşenmesem uğraşmaya açacaktım aslında :)

Ama çok kırıldım ve aşağılanmış hissettim kendimi.Kocası eklemiş, kabul ettiğimden haberim bile yok, ama onca laf yedim. Emin olmadan kimseye saydırmayın bence.Üstüne suçlu çıkarsınız.

Kadına mesaj atarak ona sinirlendiğinizi belli ederek kocanızın öylesine mesajlaştığı bir kadın olsa bile(dediğinin doğru oldugunu düşünerekten) kadın kocanızın gözünde bir anda değerlenebilir bir anda sizi daha da değersiz görebilir. Umursamıyormuş gibi yapmanız daha iyi olur çok zor olsa bile..

Bizim kocişlerimiz asla yapmaz @Mune
Onlar ancak yoldan çıkarılır, çok da pişmandırlar zaten...
Ya şeytana uymuşlardır, ya da bir anlık gaflettir.

Kırgın çiçekler de bir kadın vardi kocasının ismi Kemal. Uvey kızı taciz ediyordu annesi kızına değil kocasına inanıp "Kemal'im yapmaz öyle şey" diyordu. Bu da o hesap olmuş biraz...

Ağzınıza sağlık gerçekten nefret ediyorum bu sözden. Bir kadın bir kadına nasıl söyler bunu aklım almıyor doğrusu!!
4 ya da 5 sene evveldi sanırım bir ramazan günü ablam üniversiteye gidiyor sabah cok erken yolu uzak diye sabah ezandan sonra çıkıyordu evden hava hafif karanlık gün yeni aydınlanıyor. Sabah saatleri malum ıssız yollar işe giden tek tük kişi var ablam giderken birden fark etmiyor arkadan biri popusunu ellemiş ablam şok olmuş bağırmaya başlamış adam korkudan koşar adım uzaklaşmış 20adim ötesinde 2 adam görmüş umurların da olmamış.
Akşam ablam eve geldi normalde neşelidir gününün ayrıntısına kadar anlatırken herşeyi bir hışımla odasına gitti kapatti kapiyi ağlamaya başladı, anlat diyorum yok diyor anlatmıyor bizede kızıyor sormayın yok birşey diye. Aradan vakit geçince anlattı ki böyle böyle tacize uğradım diye ramazan günü nasıl bir şerefsiz ki bunu yaptı diye. Hoş şerefi namusu olmayan ramazan dinler mi?
O olaydan sonra annem ablami 6 ay servise bineceği yere götürdü her sabah çünkü travma oldu ablamda korkudan.
Sonra nedense dişi kuyruk sallamasaa muhabbeti oluyor.
Esas erkek münasip yerine hakim olsa bunların hiçbiri olmayacak kimse kusura bakmasın.

Ugrasmayin kendinizi onun seviyesine indirmeye beni maf ettin imajı vermeye değer mi??. Bosanin kanıtları umarım aldınız. Kadına da 3. Kişiye tazminat davası açın . Alın size intikam . Evliliğimi sonlandırmaya neden bu kadın . Evlilikte guvene aykırı şüpheden bırakacak durum oldugundan adam kusurlu bulunacak. Kadınada manevi tazminat davası açın . Ne siz üzülüp ben yerlerdeyim sürünüyorum imajı veriyorsunuz ki . Evliliginizi madem bitiriyorsunuz. Bırakın onlarında hem imaji hem parası bitsin.

Canım mesaj yazma bişey söyleyeceksen ara telefonda şöyle, elle tutulur deliller bırakma hiçbir zaman. Kocanı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Şu evli adamlarla oynaşan kadınların da Allah cezasını versin. Nedir bu milletteki arsızlık ya iyice yüzlerinin perdesi yırtılmış.

Bence ne msj at ne de ara. Tabiki aksini iddia edecekler ve seni suçlayacaklar. Önce huzurbozmakla sonra psikolojin bozuk olmakla itham edileceksin. Eğer o kadın oijldupundan eminsen kimseye delil vermeden yğzyğze karşılaşmak için fırsat kolla ve konuşarak kadını yerin dibine sok. Dava aç nafaka tazminat VS diyen arkadaşlara katılmıyorum. Adliye koridorlarında bu davalardan yüzlercesi var. Nafaka dedikleri şey 300_500, tazminat dedikleri şey ise boşanma da 20_30 bin. Bu kadar ucuza nikahını satma derim. Eşinle de konuşma bu konuyu. Kendine zaman ayır düşünmemeye çalış kendine meşguliyet bul keyfine bak. Dilerim tezzamanda sağlıklı ve hayırlı bir şekilde aşabilirsin.

Aptallık esinde elin karisi kizi ne halt yesin kimseye bulasma bence esinle hesaplas sosyali reeli yok bunun aldatilmissin sonucta karsidaki kisiyle hesaplassan ne olacak donup dese esini zorlamadım diye ne duyabileceksin hata esinde

ya bu erkelerı anlamıyorum evde gül gıbı karısı varken kaktüslerde mutluluk arıyorlar...diyecek birşey yok artık... sakın öyle birşey yapma.duygunla değil aklınla hareket et

Yuh yani

Birsey yapmaz merak etme... ama sana zarar verebilir...

Bende tüm kadınlarımızı tenzih ederim..
Öncelikle affınıza sığınarak baş kaldırmayacağım.
Belli ki yanlış anlaşılmışım.Burada genele hitap ederek konuşmadım ben.Konunun içerisine dahil olan kadına ithafen söyledim.Konudan da anlaşıldığı gibi..Takdir edersiniz ki ben de bir kadınım. Genele hitap ederek söylemiş olsaydım şayet kendime de hakaret etmiş olurdum.

Kendi kendinize polemik yaratmanıza gerek yok yanlış anlaşıldıysam şayet özrümü kabul görün.

Sonra ne yapti pislik ya sen beni nasil unutursun diye sormadi mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…