Eşimin beni aldattığı kadina mesajim

Bizim kocişlerimiz asla yapmaz Mune
Onlar ancak yoldan çıkarılır, çok da pişmandırlar zaten...
Ya şeytana uymuşlardır, ya da bir anlık gaflettir.

Tabii canım buncağızların aklı yok fikri yok zaten. Nereye çeksen oraya gelirler. Yazık ya adamlara. Yarası olan varsa demek kadına suç atıp kendini rahatlatıyor.

Ağzınıza sağlık. Ben cevap yazsaydım kendimi tutamayacaktım
Konu sahibesini tenzih ederim, ne yaşadı bilemem ama eşim aldatsa suçlusu kendisidir, sadakat yeminine uymamışsa güle güle derim, kendi kaybeder, birlikte olduğu kadınlar muhatabım olamaz, kaldı ki kimse sanal hesap açmaya zorlanmıyor, ben başına silah dayanarak face sayfası açan, arkadaşlık sitelerine üye olan erkek görmedim duymadım, kendi rızalarıyla bir sayfa açıyorlar, arkadaş ediniyorlar, bu siteye bile her gün kaç erkek üye oluyor, yüzdeye vursam 100 erkek üyelikten 70'i evli, özelden taciz edilen üyeler hemen panikle şikayetçi oluyor, özelden taciz edilen kadınlar mı suçlu?

Bir de şöyle bir şey var. Benim eşim gitti bir kadına askıntı oldu. Kadında reddetti. Şimdi bu adam aldatmamış mi oluyor?

Bu yorumu yapanlarda kadın, evliydi yanlış hatırlamıyorsam, ben yıllar evvel taciz edildim 20 yaşındaydım o zaman, aylarca adamın yüzü gitmedi gözümün önünden, şikayetçi oldum adam evliymis birde, eşi de benim için benzer birşey demişti ne yaptın da kocam seni takip etti diye, kulaklarım da hala sesi.. Böyle diyen kadınlardan nefret ediyorum bu kadar sığ ve aman benim kocam yapmaz onu kadın yoldan çıkarmış mantığında olabilir insan.
Bende evliyim başıma böyle bir iş gelse muhattabım eşim olur bana sadakat sözü olan o başkası değil ve erkeklerde kadınlara karşı gelemeyecek acizlikte varlıklar değiller.

Bunlar yetiştiriyor işte böyle sapıkları

Bunlar yetiştiriyor işte böyle sapıkları
Bir gazete röportajında okumuştum genç kız tecavüze uğruyor, annesine ağlayarak anlatınca annesi de sen edepli dursaydin adam sana tecavüz etmezdi diye kalkıp kızını dövüyor..Bunlar hep aynı kafanın yaptığı şeyler.
Erkeklerin kendini savunmaya ihtiyacı yok onların yerine kadınlar savunuyor resmen erkekleri, bu konuda çok yol katetmemiz gerekiyor toplum olarak..

Bizim bir arkadsin esi aldatti.. adam ve ksrsidaki kadin da memurdu. Arkadasim çevreye herkese yaydi tum memur arkadaslar üstleri vs duydu olay bagli bulunduklari müdürlüğe kadar gitti ki deliller de vardi ikisi de baska yerlere sürüldü. Bu utanç da onlara yeter de artar.

Bence delil toplayip ikisini de tazminata mahkum edin zinayı delillendirin!!
Ah yapabilsem... maalesef delil toplayamadim. Tutamadım kendimi. Eşim hala yalan söylüyor. Beni deli eden bu. Beni gerizekali yerinw koyuyor. Gidersen kafama skarim dedi eline silah aldi. Böyle bisey de olsun istemem ama napacagimi bilmiyorum. En doğru hamle ne olabilir onu düşünüyorum günlerdir kara kara. Hala şoktayım. Allah kimseye yasatmasin.

Bu kadarını yapamam sanırım. Içim el vermez. Çocuğumun babası sonuçta. Çekip gdicem. Allah'tan bulsunlar.

Amin. Esin kendini kontrol edemiyor silah da varmis bence fazla yuz goz olma.

Onu sizi aldatmadan önce düşünecekti, eline silah aldı diye birşey yapmaz kendine kolay kolay, sizi vazgeçirmek için yapıyordur.

Bosanmadilar ama ici sogudu. Cocugum icin bosanmam dedi

Çok ilginç
İçi nasıl soğudu?
Hem aldatıldı, hem ikisini de şikayet edip görev yerlerinden sürdürttü. Hem boşanmadı!
Ve yine burada aynı bahane: çocuğum için

Şu çocukları kendi onursuzlarına alet etmesinler. Vallahi kusacağım.

Ben yargilamadim yargilamam da kendi karari karsi tarafların onursuzlugundan daha kotu gelmemis kendine belki de bilemem..cok zor gunler gecirdi. Surulmesi cevresine rezil olmasi sonrasi sogumustur ici. hala da zorlaniyordur. Son zamanlarda pek gorusmedik.

Allah allah.
Erkek uçkuruna sahip çıkamayınca,kadın mı suçlu oluyormuş? Pardon da evli olan kendisi,dolayıaıyla sadakat gösterip karısına bağlı olması gereken kendisi. %50 kadın %50 erkek suçludur. Ne kadar hadsizce bir yorum bu. O zaman tecavüz edilenler de kuyruk salladığı için tecavüze uğruyor,hatta çocuklarda gülümsediği için taciz ediliyor değil mi? Ağzınızdan çıkanı belli ki kulağınız duymuyor. Kimseyi burada suçlayıp günah keçisi yapamaz,insanlara hakaret edemezsiniz. Çok dar ve sığ bir bakış açısına sahipsiniz. Haddinizi bilmeniz dileğiyle.

Arkadaşlar %99,9 kadının kim olduğunu tahmin ediyorum. Eşim aptalca yalanlarla oyalamaya çalışıyor beni. Ben bunu netleştirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Telefonuna takip programı kurmayı bile düşündüm ama riskli her açıdan o yüzden vazgeçtim. Şimdilik eşime bosanacagimi söylemedim. Ne yapmam lazım. Bana bir akıl verin. Konu dağıldı. Bu arada kadın da evli.

Hep bu pis kadınlar kandırıyor zaten erkekleri, oysa hepsi de karısına sadık, ta ki kuyruk sallayan, zorla yatağa atan o pis kadın tarafından kandırılana dek....Diğer kadın tabi ki suçlu ama sadakat sözünü veren erkek, aldatılan kadınlar hırsını diğer kadından çıkarıp kocişlerine zerre kadar tepki göstermediği sürece daha çok aldatılırlar konu sahibini tenzih edip genel olarak söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…