sonuna kadar haklısın elalemin çocuğun sorumluluğunu kesinlikle alma derim.Merhaba hanımlar... biraz uzun olacak ama ancak bçyle açıklayabilirim.
Biz 7ay önce evlendik. Mutluyduk çok. Ama eşimin memleketine tayin isteyip bide bebişimizin olacağını öğrenene kadar. İkimizde öğretmeniz. Haziranda tayin istedik tayinimiz çıkınca da evimizi toplayıp geldik. Burda ev alalım yerleşelim diyene kadar 2ay geçti ve biz eşimin ailesiyle kalmak zorunda kaldık. Eşimin ailesi köyde oturuyor. Ve köy hayatı benim hiç alışık olmadığım bi hayat. Bunum yanında kv ile aram pek iyi değildi zaten bu 2ayda tuzu biberi oldu ve bulduğu her fırsatta bana laf söyledi iş yapmadığımdan yakındı durdu. Eşimin yanında söylediği zaman eşim beni hep savundu. Evimiz kuruldu ama eşim hala orda kalmamız için ısrar ediyodu. 2gün evdeysek 1gün mutlaka köye gidiyoduk. Sonra bebek istediğimiz için evimiz kurulduktan sonra denedik ve Rabbim bize ilk aydan nasip etti. Sorunda bundan sonra başladı. Eşimin bama saygısı kalmadı. Sürekli kavga döğüş. Dün canım bi meyve isteği için bile bi dünya laf saydı ki ben hamileyim. Sonrq pişman olup özür diledi. Bugün herşey çok güzel giderken eşimin köyde kalan abisinin çocuğu tartışma konumuz oldu. Çocuk ortaokula geçti. Taşımalı başka bi köye gidecek. Ama eşim yanımızda kalmasını istiyor. Ama ben hiç istemiyorum bi çok sebebi var. Bi kere bi başkasının çocuğunun sorumluluğunu aşmak istemiyorum. Dünyanın her türli hali var. 2.si eşim de yemek seçen bi insan yeğenide. Ve eşim yeğeninin yediği yemekleri yemiyo. Yeğeni eşimin yediği yemekleri yemiyoç ben hem çalışan hemde hamile biri olarak günde 2çeşit yemek yapamam. 3.sü çocuk evimizd ne olup bittiyse ailesine anlatcak ve biz iyiken kötü olacaz. Çocuk dik başlı biraz. Bu da ayrı bi sorun. 4.sü Biz 7aylık evliyiz. Ben eşimle başbaşa hiç bişe yapamıcaz. Bi gezmeye bile çıksak aklımız evde olacak. Eşim her ne kadar hafta sonu köye gönderirim dese de biz de her hafta köyde olacaz. Ve seneye diğer kardeşi de bize gelecek ve ben birden 3çocuk annesi olacam. Çekirdek aile kavramını hiç yaşayamıcam. Ve ben ne olursa olsun aileminde eşimin ailesininde evimizin içinden 1adım uzakta durmasını isterim. Ama bu da o çocuk bizleyken mümkün olmayacak. İşin maddi.boyutu da var. Ev için çok borçlandık. Ve kaynım çocuğuna harçlık bırakamıcak kadar cimri.Ben bunların hepsini eşime anlattığımda hepsini bahane olarak kabul ediyo. Ve beni anlamıyor. Tüm sorumluluk benim dese de benimde sorumluluğum var. Ben daha nasıl konuşmam lazım eşimle. Bama bi fikir verin. Düşüncelerimde haksız mıyım?
Uzun oldu biraz. Hakkınızı helal edin bana
Çocuğun anası babası dünden razı olur. Başlarından atmak biraz da amaçlarıYerden göğe haklısın.
Çocuğun ana babası nasıl razı oluyorlar hayret yani?
Insan el kadar bebesini nasıl baskasına emanet eder?
2yıla ladar alınacakmış ama bu 2yıl benim evliliğimin en güzel günleri olacak ve ben bişe anlamıcam bu 2yıldanO kadar cocuk okutuyo madem kayniniz bi ev alsın ya da kiralasin merkezden bu ne ya
Ben zaten istemiyorum ama eşimle bu yüzden kavga etmekte istemiyorumsonuna kadar haklısın elalemin çocuğun sorumluluğunu kesinlikle alma derim.
gerekirse kavga değil de tartış kabul etme2yıla ladar alınacakmış ama bu 2yıl benim evliliğimin en güzel günleri olacak ve ben bişe anlamıcam bu 2yıldan
Ben zaten istemiyorum ama eşimle bu yüzden kavga etmekte istemiyorum
gerekirse kavgsa et isteme o cocuk gelince daha cok kavga etcen kocanla2yıla ladar alınacakmış ama bu 2yıl benim evliliğimin en güzel günleri olacak ve ben bişe anlamıcam bu 2yıldan
Ben zaten istemiyorum ama eşimle bu yüzden kavga etmekte istemiyorum
Bunu söylediğimde eşim biz konuşcaz bunları kabul etcekler diyo.Kesinlikle haklısın...sonuna kadar savaş kesinlikle kabul etme bence bu çok büyük bir sorumluluk sana böyle bir yük yüklemeye hiç bir hakkı yok yaparsın yaparsın küçük bir sorun olur senden kötüsü olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?