Eşimin beni anlaması için ne yapmalıyım?

ne işi var ya Allah aşkına nedir bu yeni evlileri rahat bırakmama olayı sonra gelsin kavgaalar dövüşler soğumalar ve onra Allah korusun.....boşanmalar

Eşin seninle niye evkenmiş yeğenlerine baktirmak icinmi 7 aylik evli bir erkek eşiylr baş bass olmak istememesi tuhaf... hizmetici degilsiniz kimsenin cici anneside degilsiniz. Köyede gitmek istiyorsa tek gitsin gelsin peşine takilma

sonuna kadar haklısınız,kararınızda diretin lütfen
sizi karşısına alır da getirmeye kalkarsa çocuğun yemeği ve çamaşırıyla ilgilenmeyeceğinizi belirtin
O zaman kendisiyle de evle de ilgilenmem bende onu göze alacağını düşünmüyorum. Eğer olur da yaparsa ondan da soğurum zaten.
eşin memleketine gidip yerleşmek her zaman sakıncalıdır !
sözlerine inandım en başından her şeyi konuştum da geldim.

ben bunu anlamıyorum işte. Ama onların ailesinde bunu yapmak mecburiymiş gibi davranıyolar. Ben kendi öz yeğenimi bile istemem evimde kardeşimle iyiken niye kötü olayım diyorum ama bunu anlamıyor.

artık sızede rahat nefes almaya hıc fırsat kalmaz
berbaerde okul ev gezersınız

Cok haklisin , vaskasinin cocuguna bakmak zorunda degilsin....
Saydigin nedenleride saymak zorunda degilsin istemiyorsan istemiyorsun esin cok yanlis düsünüyor...

Canım ya okurken içim cız etti neden çünkü eşimi gördüm sanki... Bir kere eşinin memleketine tayin istemekle hata etmişsiniz.. Şükür ne benim ne eşimin kurumu olarak memleketlerimizde çalışabileceğimiz pozisyon yok.. Bölge müdürlükleri birtek.. Bu da öyle iyi oldu ki... Eşim ailesine manyak bağlı bir insan... O da öyle aynen hiç düşünmez gelsin kalsın vs.. Onun da abisinin oğlu bizim şehirde üni. kazandı bizde kalsın nolcak vs. İyi ki abisi anlayışlı o istemedi.. Böyle şeylerde lütfen üşenmeden gerekirse defalarca anlat ki anlasın... Bunun için hır gür çıkacaksa da çıksın canım elbet anlayacak.. Benim eşim de ilk sefer acaip parlar ona kalsa ohooo herşeyi yakar geçer gider ayrılık vs.. Ama sonra dediğime gelir.. Gebesin çok hassassın buna dayanabileceksen hiç taviz vermemeye gayret et canım yoksa yumuşak yüzünü gördükçe gelen gelir emin ol... Daha çiçeği burnunda gelinsin yin köyde 2 ay kalmışsın ben onu bile yapamazdım daha ne bekliyor ki senden... Rabbim sağsalim hayırla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah... Gerçekten erkeklere başta anlayış gösterdim mi bu anlayışı çok farklı algılıyorlar.. Bu yüzden taviz vermemeye gayret et.. Sen gebesin elinden geleni de yapma boşver.. İlla gelecek diyorsa yeğenine yemekleri kendi yapsın kendisi ilgilensin ben sorumluluk almıyorum de benle de ilgileneceksin ihmal etmeyeceksin kimse kim gelen de her şeyi üstüne at.. Hiçbir erkek fazla sorumluluğu sevmez.. Allah yardımcın olsun..

tabi ki siz haklısınız başkasının çocuğuna bakmak ne ya
çocuğun kendi ailesi nasıl razı geliyor buna
siz bence hatayı tayin istemekle yapmışsınız
ailelerden uzak olmak en iyisi bence

Eşin böyleyse ailesi nasıldır acaba? Eltine hamile olduğunu, yaşında bir çocuğun sorumluluğunu alamayacağını söylemelisin bence...

Ona rağmen hala ısrarla çocuğu göndermek isterlerse, eşine almış olduğu kararın sadece onu değil kendisini de ilgilendirdiğini, rızan olmadığını, gelirse de hiçbir şekilde ilgilenmeyeceğini bildir bence, ayrıca o zaman bende çalışmak istemiyorum bir yıl ücretsiz izne çıkıcam diye de diret..

Bu ne ya kadın hem çalışsın, hem evi hem eşi ile ilgilensin yetmezmiş gibi birde dıdının dıdısı ile ...

ya bu erkekler niye böyle ya sinir oluyorum valla
anacı babacı aileci..
evlenmeseydin de baksaydın yeğenlerine o zaman
evet bence de evlenmeseydin ananla babanla kalsaydın dedim.
Eşiniz kendi memleketine tayin isterken size de danıştı mı? Adamın niyeti baştan belliymiş, keşke hemen çocuk yerine siz de çalışsaydınız ve uzak bir yerde düzen kursaydınız.
evet beraber ortak kararımızdı. En başında konuşuldu zaten. Ben zaten çalışıyorum. Eşimle ben ne kadar sıklıkla gidip geleceğimizi hepsini konuştuk. Ama ben hamile kaldıktan sonra herşey değişti

kesinlikle haklısın çok saçma bişi sizin olmayan bir çocuğun sorumluluğu sizde birde siz çift olarak öğretmensiniz çocuk sorumluluğu ne zor bilirsiniz bu ne bencilce bir düşünce sinirim bozuldu...

off yaa içim sıkıldı okurken.. allah yardımcınız olsun.. eşinizi bir şeklide ikna etmelisiniz.. ergen çağındaki bir erkek çocuğunun sorumluluğunu hele de hamileyken almamalısınız.. bebek doğunca daha da zorlanrsınız..

Of canım ya, bu adamlar illa memleketim diyorsa mutlaka altında bir bit yeniği oluyor işte.

İnşallah bir şekilde tatlıya bağlanır. Yuvanızın huzuru bozulmasın.

sakın kabul etme kavga olsun boşver
çünkü bebek olacak ve bebek bakımı gerçekten zor
çok yıpranırsın
zaten hamilelikte bile yıpranıyorum. Bide eşim böyle konuşunca daha da kötü oluyorum.
ne işi var ya Allah aşkına nedir bu yeni evlileri rahat bırakmama olayı sonra gelsin kavgaalar dövüşler soğumalar ve onra Allah korusun.....boşanmalar
Ailesi olunca yanlız kalmasakta olur. Gitmiyorum artık zaten köyede.
artık sızede rahat nefes almaya hıc fırsat kalmaz
berbaerde okul ev gezersınız
gezmelerime falan da götürürüm artık.
Cok haklisin , vaskasinin cocuguna bakmak zorunda degilsin....
Saydigin nedenleride saymak zorunda degilsin istemiyorsan istemiyorsun esin cok yanlis düsünüyor...
bende zaten şimdiden evimin düzenini kurmaya çalışıyorum. Sorumluluk benim diyo. Ama inanmıyorum tabi ki buna.
tabi ki siz haklısınız başkasının çocuğuna bakmak ne ya
çocuğun kendi ailesi nasıl razı geliyor buna
siz bence hatayı tayin istemekle yapmışsınız
ailelerden uzak olmak en iyisi bence
ailesinin haberi yok daha sadece aramızda konuşulan bu. Ama söylesek yokta demezler.
eltimin daha haberi yok. Sadece eşimin düşüncesi bu. Taşımalı gideceği okulda okumazmış. Annesş babası düşünse zaten merkezden ev tutup gelirlerdi.

Canım öyle cümleyle olmuyor sorumluluk... Psikolojik sorumluluktan bahsetmiyorsun sen.. Her şeyiyle ilgilenip bakacaksa sorumluluk budur.. Öyle bişi olursa sorumluluk benim gibi değil bu... Lafla peynir gemisi yürüyorsa dünya kadar yer al benden olsun demişler ya o hesap.. Evimizdeki huzuru mutluluğu kaçırmayı göze alıyorsan böyle bir evlilik hayal ettiysen amenna dersin..

kesinlikle haklısın çok saçma bişi sizin olmayan bir çocuğun sorumluluğu sizde birde siz çift olarak öğretmensiniz çocuk sorumluluğu ne zor bilirsiniz bu ne bencilce bir düşünce sinirim bozuldu...
Of canım ya, bu adamlar illa memleketim diyorsa mutlaka altında bir bit yeniği oluyor işte.

İnşallah bir şekilde tatlıya bağlanır. Yuvanızın huzuru bozulmasın.
inşallah bozulmadan atlatırım bu konuyu.
Eşim sorumluluk bende diyo. Ama yinede ben sadece kendi çocuğumla ilgilenmek isterim başkasının çocuğuyla değil

Tabikide bakmasin.valla saglam tartışma anca çözer bu işi esin tatli dilden de anlamiyor anladgm kadaryla

Ben o çocuğa baksam da yaranamam ki. Kimse benim dediğime bakmaz. Ama o çocuk dünyanın en doğrusu olur.

Bide eşimin abileri amcalarının yanında okumuşlar. Kadın herşeylerini yapmış. Ama kayınvalideme göre ondan kötüsü yok. Çünkü birinin düğününe gelmemiş öbürünün kınasına gelmemiş falan filan. Demiyo ki evini açtı çocuklarımı ortada bırakmadı diyemiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…