kendi ailem 2saat uzakta. Eşim bazı şeylerin sözünü verdiği için kabul ettim. Ama eşime göre çekirdek aile diye bişe yok. Ne varsa anne babalardaymışBasından sonuna kadar haklısın ne denir ki eşin çok yanlış davranıyor saydığın nedenlere bile ihtiyacın yok senin siz iki kişilik bir ailesiniz sonra bebeginle üç bu kadar kimse kimsenin çocugunu cekemez bi gün değil iki gün değil.. Birde hamilesiniz.. Sanırım hatayı eşinizin memleketine taşınmakla yaptınız kendi aileniz nerede peki..
Konuşamıyoruz artık. Konu kavga boyutuna geldi. Anlamıyo beni. Ben zaten en başından istemedim. Ama konu dönüp dolaşıp geliyo yinr aynı yereYapacağın tek şey kararlı ve dik durmak . İstemediğin şeyleri kocan bile olsa sana yaptıramaz.
İstemiyorum dersin biter . İkinizde öğretmensiniz konuşarak halledin.
İşin zor ama elinden geleni ardına koyma asla vazgecme güzellikle anlat biz daha yeni evliyiz de bu çocuk okula gidip gelcek çamasırı yemeği. Hem en güzel zamanlarınız aklım almıyor nasıl böyle bir seyi ister güzellikle anlamazsa sert ol dik dur vazgecme ilerisi zor olur.. Hiç olmadı ailenin olduğu sehire tasınmak istediğini söyle..kendi ailem 2saat uzakta. Eşim bazı şeylerin sözünü verdiği için kabul ettim. Ama eşime göre çekirdek aile diye bişe yok. Ne varsa anne babalardaymış
Eşime göre haftasonu yaşamak bize yetecekmiş. Bende buna sinir oluyorum. Eşime dedim dizine rahatca uzanıp tv izleyemiceksem seninle istediğim gbi evde davranamıcaksam bşz niye evlendik dedim. Ama yok anlamıyor.eşiniz fazlaca düsüncesiz gibi geldi bana. yahu daha yeni evlisiniz birbirinizi yasamanız gerek daha.. bunu ona güzel bir dille anlatmaya calıs canım
Bende yemeği söylüyorum. Bu çocuk da sende yemek seçiyosun ben günde 2çeşt nasıl yemek yapacam diyorum. Yardım ederim ben sana diyor. Yeri geliyo evde yemek olmuyo ben bişeler yiyip idare ederim diyorum ama o çocuk oursa olmaz böyle diyorum. Yine dinletemiyorum.İşin zor ama elinden geleni ardına koyma asla vazgecme güzellikle anlat biz daha yeni evliyiz de bu çocuk okula gidip gelcek çamasırı yemeği. Hem en güzel zamanlarınız aklım almıyor nasıl böyle bir seyi ister güzellikle anlamazsa sert ol dik dur vazgecme ilerisi zor olur.. Hiç olmadı ailenin olduğu sehire tasınmak istediğini söyle..
Canım bunları da dedim çocuk laf taşımaz. Taşırsa ben gerekeni yaparım diyo. Daha önce dedim ki beni ailenin içinde ne kadar fazla tutarsan ailenle aramız o kadar açılır sınırı olacak bu işin dedim. Dinlemedin olan oldu şimdi bide sorumluluk yüklüyosun yardım etceğine de inanmıyorum. Al math sen bu sorumlulukla ezil diyosun dedim. Çocuğa ordannkalk şuraya otur demem bile suç olacak dedim. Ama yok hepsi bahane bunların.Esini bi sekilde ikna etmenin yollarini ara bul cnm yoksa isin cok zor ayrica ben yeni hamileyim hayatim ben calisiyorum kendimle ve seninle bile zor ilgilenicem belki bi cocun sorumlulunu kaldiramam de onun yemesi icmesi var de belki mutfa girip yemwk yapamicam de de olu de iste cnm ama isteme simintili bi durum bu esinle tartisamican bi sesin yukselse o tum sulale duyar gelin amcama bagirdi diye de
Dedim ki çocuk bi kötü alışkanlık edinse vicdanın rahat edecek mi diyorum. Olmazmış öyle şey. Daha bebeğin sorumluluğuna alışmdan 3çocuk annesi gibi olacam işte. Belki 15yıl sonraa yaşamam gerekeni şimdiden yaşıcam. En güzel günlerim gitcek ve sonrasında eşimle bişeler yapmak benim içimden bile gelmicek.Bebek dogunca zaten bebege zor yetisrceksiniz. Iki cocukla siz sizlikten cikarsiniz. Cocugun dersleri kotu olsa belki de sizden bilirler. Bir de cocuk on ergenlik doneminde olacak. Bazi problemleti de olur. Bunlarin altindan kalkamazsiniz. Basymran tavrinizi koyun. Bence esinin menleketine tayin istemekle en basta hata yapmissiniz. Ama artik olan olmus da hic degilse su cocugun sorumluligunu almasa esiniz bari.
Eşime göre haftasonu yaşamak bize yetecekmiş. Bende buna sinir oluyorum. Eşime dedim dizine rahatca uzanıp tv izleyemiceksem seninle istediğim gbi evde davranamıcaksam bşz niye evlendik dedim. Ama yok anlamıyor.eşiniz fazlaca düsüncesiz gibi geldi bana. yahu daha yeni evlisiniz birbirinizi yasamanız gerek daha.. bunu ona güzel bir dille anlatmaya calıs canım
Bende yemeği söylüyorum. Bu çocuk da sende yemek seçiyosun ben günde 2çeşt nasıl yemek yapacam diyorum. Yardım ederim ben sana diyor. Yeri geliyo evde yemek olmuyo ben bişeler yiyip idare ederim diyorum ama o çocuk oursa olmaz böyle diyorum. Yine dinletemiyorum.İşin zor ama elinden geleni ardına koyma asla vazgecme güzellikle anlat biz daha yeni evliyiz de bu çocuk okula gidip gelcek çamasırı yemeği. Hem en güzel zamanlarınız aklım almıyor nasıl böyle bir seyi ister güzellikle anlamazsa sert ol dik dur vazgecme ilerisi zor olur.. Hiç olmadı ailenin olduğu sehire tasınmak istediğini söyle..
Canım bunları da dedim çocuk laf taşımaz. Taşırsa ben gerekeni yaparım diyo. Daha önce dedim ki beni ailenin içinde ne kadar fazla tutarsan ailenle aramız o kadar açılır sınırı olacak bu işin dedim. Dinlemedin olan oldu şimdi bide sorumluluk yüklüyosun yardım etceğine de inanmıyorum. Al math sen bu sorumlulukla ezil diyosun dedim. Çocuğa ordannkalk şuraya otur demem bile suç olacak dedim. Ama yok hepsi bahane bunların.Esini bi sekilde ikna etmenin yollarini ara bul cnm yoksa isin cok zor ayrica ben yeni hamileyim hayatim ben calisiyorum kendimle ve seninle bile zor ilgilenicem belki bi cocun sorumlulunu kaldiramam de onun yemesi icmesi var de belki mutfa girip yemwk yapamicam de de olu de iste cnm ama isteme simintili bi durum bu esinle tartisamican bi sesin yukselse o tum sulale duyar gelin amcama bagirdi diye de
Dedim ki çocuk bi kötü alışkanlık edinse vicdanın rahat edecek mi diyorum. Olmazmış öyle şey. Daha bebeğin sorumluluğuna alışmdan 3çocuk annesi gibi olacam işte. Belki 15yıl sonraa yaşamam gerekeni şimdiden yaşıcam. En güzel günlerim gitcek ve sonrasında eşimle bişeler yapmak benim içimden bile gelmicek.Bebek dogunca zaten bebege zor yetisrceksiniz. Iki cocukla siz sizlikten cikarsiniz. Cocugun dersleri kotu olsa belki de sizden bilirler. Bir de cocuk on ergenlik doneminde olacak. Bazi problemleti de olur. Bunlarin altindan kalkamazsiniz. Basymran tavrinizi koyun. Bence esinin menleketine tayin istemekle en basta hata yapmissiniz. Ama artik olan olmus da hic degilse su cocugun sorumluligunu almasa esiniz bari.
Ben önce sakin sakin konuşurum ama anlamıyosa öyle bi kavga çıkar ki o kavga da herşeyi yıkar dökerim eşim o zaman anlar beni. Ben o safhaya gelmeden ne yapabilirim diye düşünüyorum. Çünkü öyle olursa benim istediğim olmuş oluyo ama yıpranan ben oluyorum.Ne kadar sakinsin bayildim tavrina :) bana boyle bir oneri diretilse ortalik toz bulut olur. Ne evlilik kalir ne onun akrabalari.
Sinirlarini bilmiyorum, esinin bu tavrina katlanip evde o cocukla beraber yasayabileceksen yani kabul edebilecek biriysen esin sonuna kadar gidecek gibi gorunuyor. Sen ne yapmayi dusunuyorsun? Kesinlikle kabul etmiyor ve ille gelecek kalacak diyor, ne yaparsin mesela?
Benle aynı okula gidecekmiş beraber gidip beraber gelecekmişiz. Anne baba zaten başlarından atma derdindeler. Çocuğuna 1lira bile vermekten aciz bi baba biz istersek seve seve verir bize. Ama tırnağına taş değse sorumlusu ben olurum.sız ısteyken bu cocuk eve tek basına gırebılecek cıkabılecek mı?
basına bısey gelse hepınıze vıcdan yuku, allah korusun
herkez kendı cocugunun sorumlulugunu alsın zarurı bır ıhtıyac olmadıgı halde
seneye annesi gelirmiş bakarmış ki annesiyle anlaşamıyorum bile. Yardımcı olurmuş bana. Ben dedim ki başkasının çocuğunu düşünüp kendi çocuğumu ihmal etmek istemiyorum dedim. Eğer böyle bi düşüncen varsa yeğenlerini okutup öyle evlenseydin dedim. Şimdilik 2yıl. 2yıl sonra ev aldıracakmış. Dedim ev almasınlar kiralayıp otursunlar çok mu zor dedim bende. 2yıl sonra abine ev al dediğinde dicek ki dedim ev falan alamam getir köye devam etsinler dicek dedim. Sen düşünüyon da anası babası niye düşünemiyo dedim. Hiç bişe diyemiyo ben öyle diyince.Okumuş öğretmen olmuşsunuz biz çocuklarımızı size emanet edip aydınlık gençler yetiştiriyoruz diye düşünürken bi öğretmenin yaşayıp bir diğerinin direttiklerine inanamadım. .
Esiniz hangi devirden kalma zihniyete sahip inanin anlayamadim. .Bebek büyütmek sanıldığı kadar kolay bişey degil,, başka bir çocuğun daha sorumluluğunu asla kabul etmeyin. .
Esiniz için çekirdek aile diye bir şey yoksa, hersey ana babaysa yollayın herseyi olanların yanına. .
Bir öğretmen pekala hem çocuk büyütür hem öğrenci yetistirir ona kalmadiniz. .Onun egemenliği altında ezilmeyin lütfen..
ben de yemek falan yapamıyorum zaten. Sürekli yatıyorum. Kv ile eltimin henüz haberi yok. Bu bizim aramızda tartışılıyo beni ikna edip konuşacak onlarla güya. Üstelik nisanda doğum olacak ve annem gelip bakacak bana. Bide elalemin çocuğuna mı baksın annem?Ben 3 ay yemek yapamadım hamileyim sürekli bulantim vardi. Esine hersey ne kolay geliyor kararli ol gerekirse k.validenle konuş olmadı esinle siddetle tartış bu ne dusuncesizlk ya hem çalış hem hamilesin hem cocuk bak hadi esin erkek anlamadi k.validen ve eltinde mi dusunemiyor valla iyi sakince konusabiliyosn bunları esinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?