• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aşağılaması

mutsuzpanda34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Bugün kadınlar günü.. herkes güller çiçekler alırken ramazan günü eşim beni hüngür hüngür ağlattı. Ona bişey söylemek için cama çıkıp seslendim kayınvalidem ve kayınpederim de yanımdaydı bana s.. git dedi başın açık böyle neden cama çıkıyorsun dedi. Aradan bir saat geçti beni kuzenime bırakırken ona ne kadar saygısız olduğunu söyledim bu arada 4 aylık hamileyim . Küfürle kalsa bu kadar ağlamazdım arabada bana bizim evimiz senin babanın evi gibi gecekondu değil burası apartman dışarı çıkarken adam gibi örtün çık dedi çok zoruma gitti saatlerdir ağlıyorum

Bugün kadınlar günü.. herkes güller çiçekler alırken ramazan günü eşim beni hüngür hüngür ağlattı. Ona bişey söylemek için cama çıkıp seslendim kayınvalidem ve kayınpederim de yanımdaydı bana s.. git dedi başın açık böyle neden cama çıkıyorsun dedi. Aradan bir saat geçti beni kuzenime bırakırken ona ne kadar saygısız olduğunu söyledim bu arada 4 aylık hamileyim . Küfürle kalsa bu kadar ağlamazdım arabada bana bizim evimiz senin babanın evi gibi gecekondu değil burası apartman dışarı çıkarken adam gibi örtün çık dedi çok zoruma gitti saatlerdir ağlıyorum

Paşaya bak sanki yalı dairesinde yaşatıyor. 🙄

Apartmanını s*keyim sen benim babamın evine kurban ol köpek diyemediniz mi

Basiniz örtülü olsun olmasin cama cikip asagi bagirilmaz. Telefonunuz yok mu arayin soyleyin.
Eşiniz işin özüne bakınca hakli ama uslubu cok cok yanliş.
Madem yol yordam bilen bir kadinla evlenseymiş sonradan aşagilamak yerine. 🙄

Ayrica 8 mart evinde rahat oturan kadinlara o gun cicek alip kutlama günü degil. Millet bugunu de gosterişe harcamaya cevirdi. Sizin gibiler de peşine gidiyor ne okuma ne arastirma yok. Instagrama "kocam cicek aldo" storisi atilsin yeter ki

Son düzenleme:

Zorla, görücü ile, aile baskısı ile evlendirilmediyseniz bu adamın daha önceki saygısızlıklarını görüp ayrılmanız gerekirdi.

Bu adam ilk kez küfür edip, saygısızlık yapmamıştır.

Apartmanını s*keyim sen benim babamın evine kurban ol köpek diyemediniz mi
Küçüklüğümden beri takıntılıyım küçükken de arkadaşlarım ders çalışmaya geldiklerinde bana acıyarak bakarlardı hep zaafım olduğu için istemeye geldiklerinde de çok utanmıştım bugün bu sözü duymak çok çok zoruma gitti bir tek kelime etmeden indim arabadan

Ben gül almadım tebrik msjıda almadım çünki kadınlara ait bir gün bana hitap etmiyor nedeni şu, size bir gün armağan edilmesine gerek yok korunmaya korumaya ihtiyacınız yok kendinizi koruyun,fiziksel olarak bir erkekten biraz daha güçsüz olmanız hakaret işitmeniz,örtün vs diye emir almanız,temizlik yapıp çocuk yapıp kıyafetlerini yıkamanız izin alarak yaşamanız anlamına gelmiyor,baktınızki adam manyak evlenmeyin,baktınızki adam hasta ruhlu uzak durun,baktınızki adam bunların hepsi ondan çocuk yapmayın,Küfürle kalsaydı neyse demişsiniz siz ne ara kendinize saygınızı bu kadar kaybettinizde ona aldırmıyorsunuz,işte bu yüzden eziliyorsunuz işte bu yüzden bu adamlar ezmeye cesaret ediyor siz bunu kabullendikçe cesareti artıyor dozu artıyor....

Küçüklüğümden beri takıntılıyım küçükken de arkadaşlarım ders çalışmaya geldiklerinde bana acıyarak bakarlardı hep zaafım olduğu için istemeye geldiklerinde de çok utanmıştım bugün bu sözü duymak çok çok zoruma gitti bir tek kelime etmeden indim arabadan
En sevmediğim şey insanların yaşantı ve dış görünüşleriyle yargılanması. Eşiniz bu düşüncelere sahipse maalesef çok iyi bir insan olduğunu düşünemiyorum... Allah size Sabır versin.

Ben gül almadım tebrik msjıda almadım çünki kadınlara ait bir gün bana hitap etmiyor nedeni şu, size bir gün armağan edilmesine gerek yok korunmaya korumaya ihtiyacınız yok kendinizi koruyun,fiziksel olarak bir erkekten biraz daha güçsüz olmanız hakaret işitmeniz,örtün vs diye emir almanız,temizlik yapıp çocuk yapıp kıyafetlerini yıkamanız izin alarak yaşamanız anlamına gelmiyor,baktınızki adam manyak evlenmeyin,baktınızki adam hasta ruhlu uzak durun,baktınızki adam bunların hepsi ondan çocuk yapmayın,Küfürle kalsaydı neyse demişsiniz siz ne ara kendinize saygınızı bu kadar kaybettinizde ona aldırmıyorsunuz,işte bu yüzden eziliyorsunuz işte bu yüzden bu adamlar ezmeye cesaret ediyor siz bunu kabullendikçe cesareti artıyor dozu artıyor....
Eslerin çiçek alıp hediye yarışına girilmesini bende doğru bulmuyorum. Sevgililer gününe cevirmenin mantığı yok fakat iş yerleri, sendikalar,eğitim sanat gibi yerlerde hatirlanip kutlanmasını mantıklı buluyorum.

En sevmediğim şey insanların yaşantı ve dış görünüşleriyle yargılanması. Eşiniz bu düşüncelere sahipse maalesef çok iyi bir insan olduğunu düşünemiyorum... Allah size Sabır versin.

Bunu yapanlar genelde görgüsüz/sonradan görme ailelerin kendisi ve evlatları oluyor. Gerçekten iki üç nesil varlıklı olan ailelerde bu kadar bu duruma rastlamadım. Tasıyamamak dedikleri bu olsa gerek.

Camdan bağırmak köylülüktür. Şehirde apartman yaşantısında gerçekten yapılmaması gereken bir şey. Ben de yıllardır komşularımın bu görgüsüzlüğünden çekiyorum. Eşinin hanzo olduğu kesin ama ikiniz de üsturupsuz insanlarsınız gibi geldi

Tartışma sırasında bazen iki tarafta birbirine sert şeyler söyleyebilir ama bu onlardan biri değil asla. Sizi aşağılamaya çalışmış güya aklınca ve size küfür etmiş. Bundan ne baba ne koca olur. Merhametsiz ve saygısız biri.

Bunu yapanlar genelde görgüsüz/sonradan görme ailelerin kendisi ve evlatları oluyor. Gerçekten iki üç nesil varlıklı olan ailelerde bu kadar bu duruma rastlamadım. Tasıyamamak dedikleri bu olsa gerek.

Oyle ailelerin ve cocuklarinin kendilerine uygun olmayan nerde ne yapacagini bilmeyen bir kizi gelin sectiklerini görmedim. :) Dolayisiyla kendilerinden alakasiz insanlari durduk yere yargilamazlar tabi ki.
O nesillerdir zengin ailelerin yol yordam bilmeyen gelin kabul edip sonra evde egitim vermesi filan Türk dizilerinde olur anca. 😀 öyle senaryo yok yani kimse demesin var. Her varlikli aile gorgulu olacak diye de bisey yok.

Eslerin çiçek alıp hediye yarışına girilmesini bende doğru bulmuyorum. Sevgililer gününe cevirmenin mantığı yok fakat iş yerleri, sendikalar,eğitim sanat gibi yerlerde hatirlanip kutlanmasını mantıklı buluyorum.
Yani isteyen zaten kutlasın tabi bu sadece bana hitap etmiyor,çalışan emekçi kadınların günü bugün aslında zaten onların bir fabrika kazasına ithafen armağan edilmiş,benim anlatmaya çalıştığım şu aslında,korunmaya ihtiyaç duyacağınız zorbalardan uzak dururlarsa kadınlar bu kadar korunmaya muhtaç olmaz,bile isteye adamı göre göre evleniyorlar adam küfür ediyor,şiddet uyguluyor,hakaret ediyor vs ama evlilik her seferinde devam ediyor,ben buna karşıyım açılan konunun tavsiyeye ihtiyacı yok gerekli olan aksiyon zaten belli.

Sen bu şekilde içten içe kendini ezik hissettiğin içn o enerji karşı tarafa geçmiş.dimdik dursaydın kimse de birşey demezdi, düşünmezdi.enerji meselesi çok mucizevi birşey.

Benim alt komşum böyle. Oturduğum yer sonradan kentsel dönüşüme girmiş yer evlerini yıkıp apartman yapmışlar. Evde dedesinden miras kalmış şuan evet güzel yeni bir ev site içerisinde. Aynı zamanlarda taşındık tanışmak için evime çağırdım evi gezdi benim mutfak dolapların ben değiştiriyorum rengini beğenmedim (beyaz gri) çok avam duruyor dedi ben de yeni olan bir şeyi değiştirmek bana göre israf dedim ay aman benden değerli mi dedi . Davlumbaz taktirmastim daha kargoda gelmemisti ay ben şu kadar cekimli aldım şimdi burdaliler soğanlı yemek pisirirler kızartma yaparlar apartman da kokar taktir bir an önce dedi 🤣🤣 sonradan öğrendim burası miras kalmadan önce bahçesinde tandır olan bir yer evde yasiyormus ama apartmsndski herkese kendini kraliçe olarak tanıtıyor şaka gibi ya 🙈

Back
X