• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aşağılaması

Camdan bağırmak köylülüktür. Şehirde apartman yaşantısında gerçekten yapılmaması gereken bir şey. Ben de yıllardır komşularımın bu görgüsüzlüğünden çekiyorum. Eşinin hanzo olduğu kesin ama ikiniz de üsturupsuz insanlarsınız gibi geldi
Yani isteyen zaten kutlasın tabi bu sadece bana hitap etmiyor,çalışan emekçi kadınların günü bugün aslında zaten onların bir fabrika kazasına ithafen armağan edilmiş,benim anlatmaya çalıştığım şu aslında,korunmaya ihtiyaç duyacağınız zorbalardan uzak dururlarsa kadınlar bu kadar korunmaya muhtaç olmaz,bile isteye adamı göre göre evleniyorlar adam küfür ediyor,şiddet uyguluyor,hakaret ediyor vs ama evlilik her seferinde devam ediyor,ben buna karşıyım açılan konunun tavsiyeye ihtiyacı yok gerekli olan aksiyon zaten belli.
Aksiyon mu kalmiş 4 aylık hamile.bu tarz insanlar o kadar kendilerine değer vermiyorlar ki içten içe bu durumları yaşamaktan gizli bir haz alıyorlarmış gibi geliyor bana.ben kimin ki bana iyi davransinlar diyor bilinçaltıları.bir süre sonra da alışmak mi dersin gizli haz mi dersin muallak.zaten bu tarz bilimsel dayanaklar, araştırmalar da var.mantiklı tarafları birşeylerin ters olduğunu biliyor bu yüzden de bocalayıp bocalayıp bu şekilde yaşamaya devam ediyorlar.akilli uslu birini getirsen onunla yürütemezler.örneklerini de çok okuduk buralarda.

Benim alt komşum böyle. Oturduğum yer sonradan kentsel dönüşüme girmiş yer evlerini yıkıp apartman yapmışlar. Evde dedesinden miras kalmış şuan evet güzel yeni bir ev site içerisinde. Aynı zamanlarda taşındık tanışmak için evime çağırdım evi gezdi benim mutfak dolapların ben değiştiriyorum rengini beğenmedim (beyaz gri) çok avam duruyor dedi ben de yeni olan bir şeyi değiştirmek bana göre israf dedim ay aman benden değerli mi dedi . Davlumbaz taktirmastim daha kargoda gelmemisti ay ben şu kadar cekimli aldım şimdi burdaliler soğanlı yemek pisirirler kızartma yaparlar apartman da kokar taktir bir an önce dedi 🤣🤣 sonradan öğrendim burası miras kalmadan önce bahçesinde tandır olan bir yer evde yasiyormus ama apartmsndski herkese kendini kraliçe olarak tanıtıyor şaka gibi ya 🙈

Ben seni diğer konundan biliyorum minnoş harika bir kalbin var üstelik nostalji sevdan.❣️❣️❣️❣️❣️ O yüzden bayılıyorum inceliğine,zarafetine.
İşte ne yaparsa yapsınlar bazılarında durmuyor o gömlek olmuyor yani anlayıp sessizce uzaklaşıyor insan. 😂 Hı öyle mi tamam yada iyiymiş diyerek geçiştirmek en iyisi.

Başörtülü iseniz eşiniz söylemeden siz dikkat etmeliydiniz ama bu eşinizin kayınailenin yanında küfür etmesini doğru yapmaz. Hoca osurursa cemaat mıçar derler burda. Camdan bağırmak da hoş değil. Eşiniz terbiyesizin teki ama siz de çok normal gelmediniz.

Aksiyon mu kalmiş 4 aylık hamile.bu tarz insanlar o kadar kendilerine değer vermiyorlar ki içten içe bu durumları yaşamaktan gizli bir haz alıyorlarmış gibi geliyor bana.ben kimin ki bana iyi davransinlar diyor bilinçaltıları.bir süre sonra da alışmak mi dersin gizli haz mi dersin muallak.zaten bu tarz bilimsel dayanaklar, araştırmalar da var.
Olayda bu zaten,gecekondu da büyümüş diye bir burukluk var zaten,adamda bunu farketmiş edepsizliğe vurmuş kolide yaşasam ne olacak karşımdaki bana ne diyebilirki,en ufak saygısızlığında sen hayırdır demek yerine tamam dersen böyle olur,ilkokulda bile bu böyle ses çıkartmayan ezilir kendini savunandan uzak durulur,hayatın kuralı bu birileri beni savunsun beni korusun herkes bana iyi davransın diyerek yaşanmaz,bunu sen yapacaksın.

Ben seni diğer konundan biliyorum minnoş harika bir kalbin var üstelik nostalji sevdan.❣️❣️❣️❣️❣️ O yüzden bayılıyorum inceliğine,zarafetine.
İşte ne yaparsa yapsınlar bazılarında durmuyor o gömlek olmuyor yani anlayıp sessizce uzaklaşıyor insan. 😂 Hı öyle mi tamam yada iyiymiş diyerek geçiştirmek en iyisi.
Çok hoşsun teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinn yüzümü güldürdün ❤️❤️❤️

Başörtülü iseniz eşiniz söylemeden siz dikkat etmeliydiniz ama bu eşinizin kayınailenin yanında küfür etmesini doğru yapmaz. Hoca osurursa cemaat mıçar derler burda. Camdan bağırmak da hoş değil. Eşiniz terbiyesizin teki ama siz de çok normal gelmediniz.
Allah iyiliğini versin 🤣🤣

Aksiyon mu kalmiş 4 aylık hamile.bu tarz insanlar o kadar kendilerine değer vermiyorlar ki içten içe bu durumları yaşamaktan gizli bir haz alıyorlarmış gibi geliyor bana.ben kimin ki bana iyi davransinlar diyor bilinçaltıları.bir süre sonra da alışmak mi dersin gizli haz mi dersin muallak.zaten bu tarz bilimsel dayanaklar, araştırmalar da var.mantiklı tarafları birşeylerin ters olduğunu biliyor bu yüzden de bocalayıp bocalayıp bu şekilde yaşamaya devam ediyorlar.akilli uslu birini getirsen onunla yürütemezler.örneklerini de çok okuduk buralarda.
Okuduğum bir tez de mutsuz giden evliliklerin cocuk sahibi olmasının altında es yerine koyma,bu kadar yıl boşa gitmesin veya yalnızlık korkusu yatarmis. Eski ideolojiden gelirmiş bu da çok çocuk çok işçi, biri ölse bile biri işime yarar düşüncesi . Eski iş yerinde biri hapiste olan esinden pembe oda sayesinde hamile kalıp çocuk sahibi olmuş. Tek sebebinin yalnız kalmamak olduğunu söylüyordu kendiside🤷‍♂️

Ona bişey söylemek için cama çıkıp seslendim kayınvalidem ve kayınpederim de yanımdaydı bana s.. git dedi başın açık böyle neden cama çıkıyorsun dedi. Aradan bir saat geçti beni kuzenime bırakırken ona ne kadar saygısız olduğunu söyledim bu arada 4 aylık hamileyim . Küfürle kalsa bu kadar ağlamazdım arabada bana bizim evimiz senin babanın evi gibi gecekondu değil burası apartman dışarı çıkarken adam gibi örtün çık dedi
Pencereden seslenmek yerine telefon açıp söyleyin lakin ne örtünüze ne de büyüdüğünüz yere laf edemez, örtünüz üzerinden namus ahlak bekçiliği yapamaz, başınız açık pencereye çıkmanızla gecekonduda büyümüş olmanız ne alaka?

Af buyurun eşiniz ne baba yapmalık ne eş diye koluna takmalık biri değil, insanı insan yapan içinde yaşadığı taş duvarlar değil karakteridir.

Bugün kadınlar günü.. herkes güller çiçekler alırken ramazan günü eşim beni hüngür hüngür ağlattı. Ona bişey söylemek için cama çıkıp seslendim kayınvalidem ve kayınpederim de yanımdaydı bana s.. git dedi başın açık böyle neden cama çıkıyorsun dedi. Aradan bir saat geçti beni kuzenime bırakırken ona ne kadar saygısız olduğunu söyledim bu arada 4 aylık hamileyim . Küfürle kalsa bu kadar ağlamazdım arabada bana bizim evimiz senin babanın evi gibi gecekondu değil burası apartman dışarı çıkarken adam gibi örtün çık dedi çok zoruma gitti saatlerdir ağlıyorum

Halinize üzüldüm ama bu adamdan hamile kalmak için çok uğraşmışsiniz. İnsanlar bir anda değişmez muhtemelen zaten böyleydi ama siz gormemeyi secmissiniz.

İlk küfür, hakaret olmadığına eminim. Her şey yolunda gibi hamile kalmışsın, demek ki o kadar da sorun etmemişsin. (Planlı gebelik diye düşünüyorum.)
Eninde sonunda devam edeceksin bu evliliğe, o zaman durumu kabulleneceksin ki daha az üzülesin.

Benim alt komşum böyle. Oturduğum yer sonradan kentsel dönüşüme girmiş yer evlerini yıkıp apartman yapmışlar. Evde dedesinden miras kalmış şuan evet güzel yeni bir ev site içerisinde. Aynı zamanlarda taşındık tanışmak için evime çağırdım evi gezdi benim mutfak dolapların ben değiştiriyorum rengini beğenmedim (beyaz gri) çok avam duruyor dedi ben de yeni olan bir şeyi değiştirmek bana göre israf dedim ay aman benden değerli mi dedi . Davlumbaz taktirmastim daha kargoda gelmemisti ay ben şu kadar cekimli aldım şimdi burdaliler soğanlı yemek pisirirler kızartma yaparlar apartman da kokar taktir bir an önce dedi 🤣🤣 sonradan öğrendim burası miras kalmadan önce bahçesinde tandır olan bir yer evde yasiyormus ama apartmsndski herkese kendini kraliçe olarak tanıtıyor şaka gibi ya 🙈
Kıskanç,haset,görgüsüz,kompleksli insan tipi nerede görsem tanırım 😂

Okurken gerçekten sinirlendim. Bu adamın yaptığı şey kaba kuvvetten bile daha tehlikeli, düpedüz duygusal zorbalık. Sizi ağlattığında ya da küçümsediğinde kendini güçlü hissediyor, sizi de kendi oyuncağı sanıyor. Bu kadar yüz verilince tepenize çıkmış. Burada buna benzer kaçıncı konu, sayısı bile belli değil. Ne yazık ki birçok kadın böyle durumlarda sadece oturup ağlıyor, makul ve net bir tepki vermiyor, kendini savunmuyor. Çoğu zaman da kocasız kalma korkusu buna sebep oluyor. En azından babamın gecekondusunda senin iğrenç hakaretlerin, küfürlerin ve aşağılamaların yoktu diyebilirdiniz. Birde ağlayınca ne oluyor onuda çözemedim. Kendinizi harap etmekten başka ne işe yarıyor ağlamak.

Bugün kadınlar günü.. herkes güller çiçekler alırken ramazan günü eşim beni hüngür hüngür ağlattı. Ona bişey söylemek için cama çıkıp seslendim kayınvalidem ve kayınpederim de yanımdaydı bana s.. git dedi başın açık böyle neden cama çıkıyorsun dedi. Aradan bir saat geçti beni kuzenime bırakırken ona ne kadar saygısız olduğunu söyledim bu arada 4 aylık hamileyim . Küfürle kalsa bu kadar ağlamazdım arabada bana bizim evimiz senin babanın evi gibi gecekondu değil burası apartman dışarı çıkarken adam gibi örtün çık dedi çok zoruma gitti saatlerdir ağlıyorum
Kızlara katılıyorum kadınlar günü öyle kocadan çiçek beklenecek bir gün değil emekçi fabrikada yanarak ölen kadınları anma günü aslında dramatik bir gün. Eşiniz cam konusunda haklı ama üslubu çok kötü çok saygısız kayınvalideniz orada olmasa bile çok kötü davranışı size asla böyle davranmamalı ben olsam küserdim bir özür alana kadar asla konuşmazdım.

terbiyesiz .düzgün konuşmayı da öğrensin apartmanın içinde varoş kalmasın...

sizinle düzgün diyalog kurana kadar sessiz kalın bence. net tavır alın 2. defa öyle bir laf edemesin.

eşi ve hamile kadını el üstünde tutması lazım. bunu öğrenmeli. güçlü olun.siz ağlamayın,o'nu ağlatın

İşiniz paranız yokmu sizin arkanizda aileniz size psikolojik şiddet uyguluyor anne babanızın maddiyatini asagilayarak ekonomik şiddet de uyguluyor hamilesinizde birşey söylüyorum evliliğiniz ezile ezile gider sizinki gibi bir kocaya höst denmez.niye böyle yaptın denmez denmez dinlemez o hep haklı olur Yani kusura bakmayın ses çıkarırsanız aile evine gideceğiniz bir evlilik stili gibi duruyor .Saygısı yok size .Devam eder böyle .Hadi şimdi böyle yaş aldıkça dozu arttıra arttıra

Ne kadarlik evlisiniz? Hep mi boyle terbiyesizdi bu adam

Back
X