• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aşağılaması

Bugün kadınlar günü.. herkes güller çiçekler alırken ramazan günü eşim beni hüngür hüngür ağlattı. Ona bişey söylemek için cama çıkıp seslendim kayınvalidem ve kayınpederim de yanımdaydı bana s.. git dedi başın açık böyle neden cama çıkıyorsun dedi. Aradan bir saat geçti beni kuzenime bırakırken ona ne kadar saygısız olduğunu söyledim bu arada 4 aylık hamileyim . Küfürle kalsa bu kadar ağlamazdım arabada bana bizim evimiz senin babanın evi gibi gecekondu değil burası apartman dışarı çıkarken adam gibi örtün çık dedi çok zoruma gitti saatlerdir ağlıyorum
Kusura bakma da böyle bir hırt ile evliyken iyi cesaret edip hamile kalmışsın, saygı yok , sevgi yok , olmaz olsun böyle koca , böyle evlilik , hamilesin , işin falan da yok tahminimce , Kocanı kızdırma, huyuna git demekten başka hiçbir çare yok , kendini ezdirmemeye çalış diyeceğim de şu şartlarda zor ...

O kadar kötü bir şeyse gecekondu niye gecekonduda yaşayan bir eş tercih etmiş?
Allah bilir gelin olduğun apartman da bilmem kaç yıllık kötü bir apartmandır. Kendini kral, oturduğu evi de saray falan sanıyor heralde
Böyle adamlar kolayca ezebilmek için özellikle tercih ederler, çevremde çok var bu şekilde kadın isteyen , kayınbabam ben onlara göre biraz modern okumuşum diye sürekli laf çakardı köyden kız almak lazım diye :)) Kaynıma köyden kız al diyorlar, okumuşu hoşlarına gitmedi ..

Oyle ailelerin ve cocuklarinin kendilerine uygun olmayan nerde ne yapacagini bilmeyen bir kizi gelin sectiklerini görmedim. :) Dolayisiyla kendilerinden alakasiz insanlari durduk yere yargilamazlar tabi ki.
O nesillerdir zengin ailelerin yol yordam bilmeyen gelin kabul edip sonra evde egitim vermesi filan Türk dizilerinde olur anca. 😀 öyle senaryo yok yani kimse demesin var. Her varlikli aile gorgulu olacak diye de bisey yok.
İnan bana var öyle psikopatlar, fakir , kendilerinden alt segment kız arayan çok erkek ve ailesi var , sebebi ise kolay lokma olarak görmeleri, günümüzde kızlar okuyor, çalışıyor, gelişiyor diye düşman oldu erkekler ( birçoğu) , ellerinden gelse Afganistan'daki kadınlar gibi yapar hepimizi eve kapatırlar, X de bazı Twitleri okuyunca şok oluyorum, mesela bir tanesi yazmış ki "kadınları okutmayın , çalıştırmayın evlenecek kız bulamıyoruz ." Dertleri kadını kolayca ezebilmek ve sindirmek ...

Bugün kadınlar günü.. herkes güller çiçekler alırken ramazan günü eşim beni hüngür hüngür ağlattı. Ona bişey söylemek için cama çıkıp seslendim kayınvalidem ve kayınpederim de yanımdaydı bana s.. git dedi başın açık böyle neden cama çıkıyorsun dedi. Aradan bir saat geçti beni kuzenime bırakırken ona ne kadar saygısız olduğunu söyledim bu arada 4 aylık hamileyim . Küfürle kalsa bu kadar ağlamazdım arabada bana bizim evimiz senin babanın evi gibi gecekondu değil burası apartman dışarı çıkarken adam gibi örtün çık dedi çok zoruma gitti saatlerdir ağlıyorum
Kendi rızanızla tesettüre girdiyseniz eşinizi neden bu kadar alakadar ediyor ki? Günahı da sevabı da size. Düzgünce uyarmak ayrı küfür etmek ayrı.
Hamilesiniz çok büyütüp olay çıkartmayın çünkü bebeğiniz etkilenir ama elinize mesafe koyun mutlaka. Şu durumda yapacaklarınız da sınırlı maalesef.

Eğitimli dediğin insanların saçında 40 tane beyaz var gözlerinin altı çökmüş kırışıklıkları çıkmış kaşları çatık hayattan bıkık hayatta bazı şeyleri belli yaşlara kadar ertelemişler diğer yandan öbür kategoridekiler örneğin eğitime önem vermeyen ülkelerdeki kadınlar en verimli çağlarında evlenmiş ve üreme konusunda daha şanslı.
Değil mi ya? Ben de ilk evlendiğimde 26 yaşındaydım ve tek korunmasız ilişki ile hamile kaldım sonra kariyer, eğitimler derken ara verdim ve tüp bebek yapmak zorunda kaldım. Halbuki ürememin baharında patlatabilirdim 2-3 daha 😂😂

İnan bana var öyle psikopatlar, fakir , kendilerinden alt segment kız arayan çok erkek ve ailesi var , sebebi ise kolay lokma olarak görmeleri, günümüzde kızlar okuyor, çalışıyor, gelişiyor diye düşman oldu erkekler ( birçoğu) , ellerinden gelse Afganistan'daki kadınlar gibi yapar hepimizi eve kapatırlar, X de bazı Twitleri okuyunca şok oluyorum, mesela bir tanesi yazmış ki "kadınları okutmayın , çalıştırmayın evlenecek kız bulamıyoruz ." Dertleri kadını kolayca ezebilmek ve sindirmek ...

Bi sekilde parayi bulmuş insanlardan bahsetmiyorduk. Her parasi olan egitimli, gorgulu vs olacak diye bir sey yok.

Allah başın açık diye seni yakmaz ama kendini bilmez kocanı seni hüngür hüngür ağlattı diye cehennemin dibinde yakar. Müslümanlığında bir adabı var. Konu sahibi eşiniz kötü bir insan şimdiden size ve doğmamış bebenize üzüldüm

Ne kadar çirkin bir tavır bu,üstelik de hamilesiniz.Bize çok söz düşmez ama sevgiyi geçtim bu denli saygısızlığa tahammül etmek zorunda olmamalısınız.Okurken hem çok sinirlendim hem de çok üzüldüm.Yanınızda olup size sıkıca sarılmak geldi içimden💖

Basiniz örtülü olsun olmasin cama cikip asagi bagirilmaz. Telefonunuz yok mu arayin soyleyin.
Eşiniz işin özüne bakınca hakli ama uslubu cok cok yanliş.
Madem yol yordam bilen bir kadinla evlenseymiş sonradan aşagilamak yerine. 🙄

Ayrica 8 mart evinde rahat oturan kadinlara o gun cicek alip kutlama günü degil. Millet bugunu de gosterişe harcamaya cevirdi. Sizin gibiler de peşine gidiyor ne okuma ne arastirma yok. Instagrama "kocam cicek aldo" storisi atilsin yeter ki
İnanmıyorum kadına ne hakaretler etmiş.
başını örter misin hayatım dese kadın anlamayacak mı?

Yani herkesin karakteri huyu suyu bir değil tabiide bu lafları duyup oturup qglay

Yani herkesin huyu suyu farklı herkes aynı değil ama size bu şekilde küfürler eden aşağılayan biri olduğu zaman oturup saatlerce ağlamak yerine neden cevabını verip siz ağlatmıyorsunuz? O an aklınıza gelmiyorsa bile herkesin muhakkak bir açığı vardır oraya oynayın ordan vurun sizde. Sanki eşiniz dört dörtlük mü. Sizde aşağılasaydınız ağlamak yerine

Kosarak uzaklas. Sana insan muamelesi yapmayanin yaninda cocuk mu yetistirilir

Beğenmediği yerden evlenmeseymis hirt. Hiçte umurumda olmaz geldiğim yerden utanmam, bende gecekonduda büyüdüm, sonra bilmem kaç yıllık binada, eksik biryerim yok şükür, mutluydum. Ha beni geldiğim yeri beğenmeyen de selam vermesin zerre derdim değil 😏 kimsenin yargılamaya hakkı yok gözümde, senin saygısız bı kocan var malesef.

Back
X