eşimin beni asla dinlemeyen bir aptal olması! onun için çok korkuyorum

destinaninannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
455
536
18
37
Ankara'da yaşıyoruz,cuma gecesi evimizin üstünde jetler uçup durdu ağlayarak sabaha kadar bekledim. Eşim evdeydi her şey normal ilerliyordu. Eşim herkesin bildiği bir derneğin üyesi,dernekten yüzlerce mesaj geldi. Herkes çalışanlarını otobüslere doldursun meydanlara çıkarsın diye. Ben eşime izin vermedim. Televizyonlardan durumu biliyoruz,o kadar insanı nasıl kızılaya çıkaracaksın? Birine bir şey olsa hesabını kim verecek? Kendisine de izin vermedim. Bana hiçbir şey demiyor,üstünü giyiniyor bir yandan da her yere telefonlar yağdırıyor "3 otobüs çıkar al herkesi" diye ben de daha telefonu kapatmadan avazım çıktığı kadar bağırdım mecburen kapatmak zorunda kaldı. "Sen ne şekilci bi adamsın nasıl karını kızını evde bırakıp gidebiliyosun şerefsiz bi daha bu eve gelme" dedim. Hiç aldırmadı utanmadan giderken de beni öpüp gitti.

Cuma gecesi gitti,cumartesi günü saat 15.00 gibi geldi eve. Üst baş kalmamış tabi. Bu sırada telefonlarıma da cevap vermedi,aramadı da. Eve gelince sordum, "bir daha eve gelme demedin mi" dedi yattı. 22.00 gibi kalkıp tekrar gitti,şu saat oldu hala yok. Herkes evine döndü artık,benim adam hala yok hala yok. Her şeyde böyle en önden gitmek zorunda mı yani bu? Uç bir siyasi görüşü de yok,sırf arkadaş hatrına ya da gerçekten şekilci olduğu için gidiyor. "Herkes çalışanlarını getirdi de x getirmedi" demesinler diye. Şoförü benim akrabam,whatsapptan ona yazdım. "x abi şirkete gitti abla uyuyor sonra arkadaşlarıyla yemeğe gidecek saat 16.00'a takım elbise hazırlar mısın gelip alayım" dedi. Öleceğimi bilsem hazırlamam o takımı,gelsin kendisi önce hesap versin sonra gidebiliyorsa gitsin dedim.

Eşime bunu bir türlü anlatamıyorum,ben onun kötülüğünü istemiyorum. Kendisi çok çabuk gaza geliyor. Şu yaptığı resmen sıfır zeka gerektiren bir hareket. Bana yarım saat görüneceğim dedi 12 saat sonra geldi. Dün 22.00'dan beri yok. Öyle tank üzerine yürüyen ya da bağıran bir tip de değil yanlış anlaşılmasın. Sadece gitti işte eminim kolunu bile kaldırmamıştır hatta belki arabada oturmuştur. Ama bu ilk değil son da olmayacak beni dinlememesi. Belki benim inadıma belki gerçekten aptal olduğu için bilmiyorum sürekli saçma sapan hareketler yapıyor. Kendisini çok seviyorum onun için canımı bile veririm ama bu hareketleri beni zıvanadan çıkardı. Ablama anlattım gayet normal bir şeymiş gibi "sen adamın üstüne gitme" diyor. Yani bu durumdaki tek anormal ben miyim?

anormal siz değilsiniz. belki benden öyle yapardım bilmiyorum ama kendinizi yerden yere vurmayın tabiri caizse.
siz ne deseniz ne yapsanız nasıl olsa gidecek.
e durduramaycaksınız. boşverin. arayıp sormayın. çok şükür iyimiş.
o takım elbiseyi de hazırlamayın. kendisi gelsin haber versin.

üf çok karışık durumlar ya. Allah hepimize sabır versin.

seni dinlememesi aptallık değil, farklı düşünüyor olması. adamın niyeti hava atmak mı bilinmez ama göz göre göre de kendini tehlikeye atmazdı herhalde.
olan olmuş, daha fazla sürdürme bence.

Valla ben seni haklı buldum.
Yine de pek sert çıkmamış adam, ne bileyim birbirinizi yememişsiniz. Bu yönden adamın başı biraz yumuşak gibi geldi canım. Hayır diyememe sorunu var sanırım.

Ben de Ankara'daki ilk canlı bomba eyleminde eşim arabayla çıkmak istediğinde izin vermemiştim. Benim de küçük bir kızım var, korktum başına birşey gelirse diye. Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, düşünceniz doğru olsa da tavrınız yanlış. Şerefsiz ne demek? Aptal ne demek? Niye bu kadar agresif bir tutum sergilediniz ki? Gaza gelmiş gitmek istemiş, ikna etmeye çalışsaydınız. Ben şahsen eşime dedim ki korkacağı birşey olmayanlar gitsinler, tavırlarını ortaya koysunlar. Biz de desteğimizi evden verelim. Senin bir ailen var, sana birşey olsa ailenin ne olacağını düşünmen gerek. Ki bizim birbirimizden başka desteğimiz de yok, otur oturduğun yerde dedim. Bişey olmaz diye gitmeye yeltendi, benim ne düşündüğümü umursamayacaksan, gidersen geri gelme o zaman dedim. Yemedi tabi, gitmedi sonunda :)

Bence siz fazla agresifsiniz. Kullandığınız kelimeler vs çok yanlış. Şöförle girdiğiniz diyologda öyle. O laflardan sonra öpmeye kalkıyor diyorsunuz ki bu alttan aldığını gösteriyor. Ağır sözde söyleyebilir, fiziksel cevapta biverebilir, rest de çekebilir. İnsanların sabırlarının bir sınırı olduğunu unutma.

sizi bu iki hafta artık çok yordu
düşündüklerinizde haklısın ama daha sakin tepki verin
erkekler eşlerini agresif olarak adlandırınca hiçbir zaman dediğini kaale almıyor
benim karım zaten agresif diyip çıkıyor işin içinden

Bence siz fazla agresifsiniz. Kullandığınız kelimeler vs çok yanlış. Şöförle girdiğiniz diyologda öyle. O laflardan sonra öpmeye kalkıyor diyorsunuz ki bu alttan aldığını gösteriyor. Ağır sözde söyleyebilir, fiziksel cevapta biverebilir, rest de çekebilir. İnsanların sabırlarının bir sınırı olduğunu unutma.

Haksız olsam böyle bir şey yapmam ama sabrım dolup taşıyor.

sizi bu iki hafta artık çok yordu
düşündüklerinizde haklısın ama daha sakin tepki verin
erkekler eşlerini agresif olarak adlandırınca hiçbir zaman dediğini kaale almıyor
benim karım zaten agresif diyip çıkıyor işin içinden

Çift terapisinden vazgeçmedik valla çarşamba günü sabah kalkar kalkmaz oraya gidicez içimi orda dökücem evde ne desem anlamıyor,o kadar laf sayıyorum asla ciddiye almıyor. Allahtan bu terapi işini akıl etti de biraz rahatlarız inşallah.

Darbe olsaydı gerçekten kocanla ve kızınla mutlu mutlu yaşayabileceğini mi düşünüyordun? Youtube u açıp "Keşke Olmasaydı" sağ ve sol ile "Şahların Labirenti" belgesel serilerini ve daha nicesinin bir kısmını izlemeni tavsiye ederim. Siz bu yaşananların ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz.

Darbe olsaydı gerçekten kocanla ve kızınla mutlu mutlu yaşayabileceğini mi düşünüyordun? Youtube u açıp "Keşke Olmasaydı" sağ ve sol ile "Şahların Labirenti" belgesel serilerini ve daha nicesinin bir kısmını izlemeni tavsiye ederim. Siz bu yaşananların ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz.

Gercekten bu soylediginize inanarak mi soyluyorsunuz? Ben ulkeyi dusunmuyor muyum? Ankarada mi yasiyorsunuz bilmiyorum ama terasimdan o dusen ucagi gozlerimle gordum,meclis bombalanirken evim titredi. Esimin o yakinlarda olmasi fikri beni delirtiyordu. Komsumun yegeni kizilaydan apar topar evine donmeye calisirken havadan acilan atesle oldu. Bilerek esimi tehlikeye atmam ulkedeki darbe girisimini durdurur muydu? Lutfen konumu siyaste cekmeyin rica ederim.

Back
X