Eşimin beni facebooktan silmesi

Özelden enistenin adini soyadini ver bi zarflayim haftasonu bi yere cagiriyim sen git :)
:) sabrım olsa şu açtığım hesapla yaparim ama aldatacak olsa da rasgele tanımadığı bir tip olmaz.yabanciyi eklemez,bilmediği noyu acmaz.

:) sabrım olsa şu açtığım hesapla yaparim ama aldatacak olsa da rasgele tanımadığı bir tip olmaz.yabanciyi eklemez,bilmediği noyu acmaz.

Vala denemesi bedava. Bence eklemese bile konusuodur. Sana kalsa seni de silmezdi. Demek ki yapabiliomus. Bence cevap yazar herhangi bir fake olmadigini düşündüğü kadina çünkü niyeti bozmus gibi geldi bana.

Bende eşimi sildim engelledim .o da konu aciyormudur acaba biyerlerde hep ignelio çünkü .))) .ama yildim bni takip etmesinden oh kafam rahat .hiç bişi de yapmıyorum yanlış anlaşılmasın da .)).

Yapacağım hesabi daha yeni actim.ama eklemez sanirim.yavanci teli bile acan biri değil
O zaman alacaksiniz karsiniza tum ciddiyetinizle ve tavirlarinizla neden boyle birsey yaptigini soracaksiniz.mantikli bir aciklamasi yoksa o zaman kiyameti koparin. Burnuma hic iyi kokular gelmiyor

Ben olsam sormak yerine fake hesap açıp ona mesaj atarım. Bakalım cevap yazacak mı? Hatta hesap aç ve biraz bekle. Yeni hesap havası verme. Emin ol cevap yazacak. Normal adam bunu yapmaz. Biz sevgiliyken Eşim beni aldatıyormuş — tabi ben evlendikten sonra öğrendim — neden sosyal medyada bizim Resmimizi koymuyorsun dediğim zaman hemen panik olup mırın kırın ediyordu. Asla masum bir iş görme bunu

Hadi diyelim fotoğrafınızı kimseler görsün istemiyor kıskanıyor peki engelleme nedir yahu
Ne yapıyor ne işler ceviriyorki engelliyor
Bence takipte kalın boslugunda telefonunu bi kurcalayın

Burnuma kötü kötü kokular geliyor. Bu işin üstüne düşün hadi sildi niye fotoları kaldırıyor niye engelliyor hepsinin bir açıklamasını isteyin

bence ekler ve açar da.

size öyleymiş gibi kanıksatıp rahat etmiş. eski sevgilimden biliyorum o da sosyal medya özürlüsüydü ayrılmamız faceten silip etiketlerini kaldırmasıyla oldu meğer hop diye tek tuşla kaldırılıyormuş haberim yokmuş yutmayın bu blöfleri.

Normalde hemen suçlayan arkadaşlara kızıyorum ama bir daha ki konu '' aldatıldım '' olacak gibi geldi bana
Başka bir izahı olamaz bence bunun ya.. Sadece silinse tamam dicem hadi bi nebze o yapmadı dicem ama, hem engel hem fotoları gizle hem profil foto değiştir. Ohoooo.
Şüphelendiğiniz numara falan var mı bir bakın whatsapptan. Osman yazar ama osman osman olmayabilir. Wp Fotolardan bakarak başlayın araştırmaya, takibe alın

Çünkü kullanmıyordu doğru düzgün.dikkatimi çekmedi açıkçası.daha dün gördüm.isten gelince soracağım.takip edecektim ama sabredemeyeceğim sanirim
Büyük hata oolur sormanız.. Bu işin içinde bi iş var ve siz onu bulamamak için kendinize sebepler üretiyosunuz şu anda. Biraz sessiz kalın ölmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…