- 20 Mart 2019
- 30
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi zembilfiros
-
:) sabrım olsa şu açtığım hesapla yaparim ama aldatacak olsa da rasgele tanımadığı bir tip olmaz.yabanciyi eklemez,bilmediği noyu acmaz.Özelden enistenin adini soyadini ver bi zarflayim haftasonu bi yere cagiriyim sen git :)
Bakacağım yaratıcı bir yalan bulacak mı?Hatta edersin uydurur bi yalan sende inanirsin
Okadar akıllı ise sakin fevri davranma suc ustu yakala.. ya sifresini bul veya oyuna bi sekilde getir:) sabrım olsa şu açtığım hesapla yaparim ama aldatacak olsa da rasgele tanımadığı bir tip olmaz.yabanciyi eklemez,bilmediği noyu acmaz.
:) sabrım olsa şu açtığım hesapla yaparim ama aldatacak olsa da rasgele tanımadığı bir tip olmaz.yabanciyi eklemez,bilmediği noyu acmaz.
Arkadasim kulaniyordu ondan seni engeledim der belki.. "biliyosun beni hayatim ben hic girmiyorum face"e derse inanabilirBakacağım yaratıcı bir yalan bulacak mı?
Dogru bulmuyorum... esiniz bos yere suhpelenebilirBende eşimi sildim engelledim .o da konu aciyormudur acaba biyerlerde hep ignelio çünkü .))) .ama yildim bni takip etmesinden oh kafam rahat .hiç bişi de yapmıyorum yanlış anlaşılmasın da .)).
O zaman alacaksiniz karsiniza tum ciddiyetinizle ve tavirlarinizla neden boyle birsey yaptigini soracaksiniz.mantikli bir aciklamasi yoksa o zaman kiyameti koparin. Burnuma hic iyi kokular gelmiyorYapacağım hesabi daha yeni actim.ama eklemez sanirim.yavanci teli bile acan biri değil
Ben olsam sormak yerine fake hesap açıp ona mesaj atarım. Bakalım cevap yazacak mı? Hatta hesap aç ve biraz bekle. Yeni hesap havası verme. Emin ol cevap yazacak. Normal adam bunu yapmaz. Biz sevgiliyken Eşim beni aldatıyormuş — tabi ben evlendikten sonra öğrendim — neden sosyal medyada bizim Resmimizi koymuyorsun dediğim zaman hemen panik olup mırın kırın ediyordu. Asla masum bir iş görme bunuKızlar belki inanmayacaksınız ama eşim beni heryerden silmiş.ikimiz de sosyal medyayi çok nadiren kullanırız.
Düğün, cenaze, kutlama yada özel bir gezi harici paylaşım yapmayız.en son 5 ay önce facebooka girdim. Esimin listemde olmadigini daha önce farketmistim,ama engellemis olabileceği aklıma bile gelmemişti .hesabi kapatmıştır dedim.ustunde hic durmadim bile. Cunku sosyal medya özürlü sayilir.neredeyse hic kullanmaz.
Dün içime doğdu sanki başka bir hesap acip baktim,bingo.
Hesap mesap silmemiş. Direk beni engellemiş.onunla oldugum profil fotografini tek başına olduğu bir resimle değiştirmiş. Birlikte oldugumuz herkese acik fotoları kaldırmış. Diğerlerini kaldırdı mı bilmiyorum çünkü ekli değilim.
Aramizda hic sorun yok,sorun derken en azindan son zamanlarda ters giden birsey yok.her zamanki munakasalar zaten her evde olabilecek şeyler.
Neden böyle bir şey yapti gercekten anlamiyorum.ne yapmaya calisiyor.ayni evdeyiz, ayrıldığı sevgilisini engeller gibi beni engellemiş.
:) sabrım olsa şu açtığım hesapla yaparim ama aldatacak olsa da rasgele tanımadığı bir tip olmaz.yabanciyi eklemez,bilmediği noyu acmaz.
Büyük hata oolur sormanız.. Bu işin içinde bi iş var ve siz onu bulamamak için kendinize sebepler üretiyosunuz şu anda. Biraz sessiz kalın ölmezsiniz.Çünkü kullanmıyordu doğru düzgün.dikkatimi çekmedi açıkçası.daha dün gördüm.isten gelince soracağım.takip edecektim ama sabredemeyeceğim sanirim
Bilmediği numarayı açmayan birinin de çekindiği bişey vardır aklınızda olsun.:) sabrım olsa şu açtığım hesapla yaparim ama aldatacak olsa da rasgele tanımadığı bir tip olmaz.yabanciyi eklemez,bilmediği noyu acmaz.
işte komik.Hersey bır yana foto moto engel niye? Eşisin yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?