- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi zembilfiros
-
Ay asla tahammülüm olmayan bir konu. Tanımıyorum açmayacağım. O ne demek ya bahane ya bak. Aç tanırsın, tanımıyosan kaparsın net yani.Bilmediği numarayı açmayan birinin de çekindiği bişey vardır aklınızda olsun.
Diyorumya işte çekindiği bişey vardır.. Ya borçludur alacaklısı arıycak diye çekincesi vardır, ya da kırıklardan biri arayacak diye çekiniyodurAy asla tahammülüm olmayan bir konu. Tanımıyorum açmayacağım. O ne demek ya bahane ya bak. Aç tanırsın, tanımıyosan kaparsın net yani.
Telefonu akıllı telefonsa zaten sosyal medya hesapları giriş yapılmış durumdadır.Deneyeceğim.
Kesinlikle katılıyorumBilmediği numarayı açmayan birinin de çekindiği bişey vardır aklınızda olsun.
HayırBenzetmek gibi olmasın da ağbim de böyle karısını sildi her yerden bir kaç ay sonra da seni sevmiyorum artık boşanalım dedi. Boşandıktan bir kaç ay sonra bir sevgilisi olduğunu öğrendik güya boşandıktan sonra başlamış ilişkileri günahı boynuna.
bence öyle bile demez direkt bekar taklidi yaparMuhtemelen sizi aldatıyor ve aldattığı kişiye: "eşimle aramız çok kötü, yakında ayrılacağız" diyor.
siz de bunu yedinizKızlar eşim işten geldi.suphelerimde haksizmisim,boşuna kendimi doldurmuşum.
Fotografları kıskandığı için silmiş ne gereği varmış.karısını herkese afişe etmek istemiyormuş.
niye engelledin diyince takip edip beni boğuyordun ,huzurumuz için yaptım dedi.
işyerinde boşanmış bir kadın her paylaşımını beğenip yorum yapıyordu.haklı olarak soruyordum nedir bu kadının olayı diye,,bu batmış.
zaten facebook kullanmıyorum,sadece gruplar için açık tutuyorum istersen herkesi sileyim dedi.
içim rahatladı biraz kızlar,iyiki sordum.
yüzleşmek iyi geldi,kurmaktansa sormak lazımmış.
aksini ispatlayacak birşey yok elimde.siz de bunu yediniz
söylediklerinde bi mantık yok ki.aksini ispatlayacak birşey yok elimde.
Kızlar eşim işten geldi.suphelerimde haksizmisim,boşuna kendimi doldurmuşum.
Fotografları kıskandığı için silmiş ne gereği varmış.karısını herkese afişe etmek istemiyormuş.
işyerinde boşanmış bir kadın her paylaşımını beğenip yorum yapıyordu.haklı olarak soruyordum nedir bu kadının olayı diye,,bu batmış.
zaten facebook kullanmıyorum,sadece gruplar için açık tutuyorum istersen herkesi sileyim dedi.
içim rahatladı biraz kızlar,iyiki sordum.
eşim işten geldi.suphelerimde haksizmisim,boşuna kendimi doldurmuşum.Bu yaptığının makul bir açıklaması olamaz... Ne yazık ki olumsuz birşeyler olduğunu düşünüyorum...
İnanmak istemeni anlıyorum... İnsan acı gerçeği inkar etmek ister.. Ama gözlerini kapatmak eşinin masum olduğuna inanmak sana çok şey kaybettirebilir.. Böyle durumlarda en can sıkıcı şey enayi yerine konmak.. Tahammül edemem. Bence gözlerini kapatma.eşim işten geldi.suphelerimde haksizmisim,boşuna kendimi doldurmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?