Eşimin beni facebooktan silmesi

Ay asla tahammülüm olmayan bir konu. Tanımıyorum açmayacağım. O ne demek ya bahane ya bak. Aç tanırsın, tanımıyosan kaparsın net yani.
Diyorumya işte çekindiği bişey vardır.. Ya borçludur alacaklısı arıycak diye çekincesi vardır, ya da kırıklardan biri arayacak diye çekiniyodur

Benzetmek gibi olmasın da ağbim de böyle karısını sildi her yerden bir kaç ay sonra da seni sevmiyorum artık boşanalım dedi. Boşandıktan bir kaç ay sonra bir sevgilisi olduğunu öğrendik güya boşandıktan sonra başlamış ilişkileri günahı boynuna.

Hayır

ben iyi bir sosyal medya kullanıcısı olmama rağmen geçen gün farketmeden yanlışlıkla nasıl oldu bilmiyorum çok yakın bir arkadaşımı silmişim kendisi de çok iyi bir sosyal medya kullanıcısı olduğu için hemen farketmiş biraz da tripli bir arkadaşım sağolsun hemen trip dolu bir mesaj atmış öyle farkettim.

ama yine de kontrol etmekte yarar var diye düşünüyorum. eşinizin hesabına bir şekilde çaktırmadan girip baksanız ya da direk telefonu verir misin hayatım senin hesabından kendi hesabıma bakacağım nasıl gözüküyor merak ediyorum biliyorsun ben çok girmem çokta anlamam senden baksam daha kolay olacak gibi bir bahane uydursan ya da bir arkadaşa bakacağım desen. en azından panikleyecek mi ne tepki verecek ölçmüş olursun. şüpheli bir tavır sergilerse zaten ordan devam edersin. direk verirse de sen beni neden sildin ya bu nasıl iş falan dersin bu arada hesabı kısaca bir gözden geçirirsin mesaj kutularına beğenmelere fotoğraflara bakarsın.

Şimdilik soğukkanlı olup takip edin. Fake hesap açıp istek yollayın. Kabul ederse mesaj atın.

Normal şartlarda normal insanlar böyle bir şey yapmaz. Şimdi direk sorarsanız bir şeyler uydurup geçer elinize bir şey geçmez..

Kızlar eşim işten geldi.suphelerimde haksizmisim,boşuna kendimi doldurmuşum.
Fotografları kıskandığı için silmiş ne gereği varmış.karısını herkese afişe etmek istemiyormuş.
niye engelledin diyince takip edip beni boğuyordun ,huzurumuz için yaptım dedi.
işyerinde boşanmış bir kadın her paylaşımını beğenip yorum yapıyordu.haklı olarak soruyordum nedir bu kadının olayı diye,,bu batmış.
zaten facebook kullanmıyorum,sadece gruplar için açık tutuyorum istersen herkesi sileyim dedi.
içim rahatladı biraz kızlar,iyiki sordum.
yüzleşmek iyi geldi,kurmaktansa sormak lazımmış.

siz de bunu yediniz

Sen de inandın yani
Yıllarca kıskanmamış bi' gecede aklına kim düşürmüş de
Dur kıskanasım geldi mi demiş
Ben ona inanmıyorum da
Valla facebookta bana yazan "slm nbr çok gzlsnz" tarzı evli herifler görüyorum
Çoluk çocuğuyla fotoları var
Karılarıyla bi tane yok fotoları

Bu yaptığının makul bir açıklaması olamaz... Ne yazık ki olumsuz birşeyler olduğunu düşünüyorum...
eşim işten geldi.suphelerimde haksizmisim,boşuna kendimi doldurmuşum.
Fotografları kıskandığı için silmiş ne gereği varmış.karısını herkese afişe etmek istemiyormuş.
niye engelledin diyince takip edip beni boğuyordun ,huzurumuz için yaptım dedi.
işyerinde boşanmış bir kadın her paylaşımını beğenip yorum yapıyordu.haklı olarak soruyordum nedir bu kadının olayı diye,,bu batmış.
zaten facebook kullanmıyorum,sadece gruplar için açık tutuyorum istersen herkesi sileyim dedi.

yüzleşmek iyi geldi,kurmaktansa sormak lazımmış.

İnanmak istemeni anlıyorum... İnsan acı gerçeği inkar etmek ister.. Ama gözlerini kapatmak eşinin masum olduğuna inanmak sana çok şey kaybettirebilir.. Böyle durumlarda en can sıkıcı şey enayi yerine konmak.. Tahammül edemem. Bence gözlerini kapatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…