Eşimin beni istemeyen ailesi...

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
36
3 senedir evliyim eşimin ailesi akrabalara çevresi beni baştan beri istemedi..onlar hep eşimin boşandığı eski eşi ile barışmasıni birleşmesini istediler.. fakat beni tercih ettiği için başarılı olamadılar.. bu kuyruk acısıyla bana 3 senedir yapmadıkları fiziksel ruhsal şiddet kalmadı ne zaman bayramda köye gitsem eşimin eski eşi de orada hiçbir şey olmamış gibi annesi babası ile görüşmeye devam ediyor hatta başlarda ve eşim ile de görüşüyordu... Çocukları var bu arada güya çocuk için konuşuyorlarmış son zamanlar görüşmemeeye başladı.. fakat ailesi akrabaları sürekli beni aşağılayici iğneleyici davranmaktan vazgeçmediler.. bu arada benim de çocuğum oldu tabii çocuğum doğduktan itibaren bana daha fazla düşman oldular.. benim doğurduğum çocuğu istemediler hamileyken bile kaldırmaya çalıştılar...çocuğum doğdu daha bir akrabası hayırlı olsun demedi annesi babası zoraki evime geldi çocuğu görmeye ben buna rağmen hizmette saygıda kusur etmedim bayramlarda gittim işlerini yaptim... Her ne dediyse de uyumaya çalıştım..artık tıkandım çözüm bulamıyorum belki onlarla iyi olursam işlerini yaparsam kıymetli olurum diye düşündüm ama ağzımla kuş tutsam bile Allah razı olsun bile... demiyorlar..Ben bayramda hizmete gidiyorum annesi babası ben de aynı sofrada oturup yemek yemiyor akrabaları ile beraber oturuyor yiyor Ben aç ne yaparsam yapayım... En son Bayram böyle olmuştubaşta eşim ve ben çok severek evlendik zaten o istediği için beni aldı ama az buçuk eşimi de etkilemeye başladılar eşimin eski eşini aradım anlamaya çalıştım durumu kadının da suçu yok kadının peşini rahat bırakmıyorlarona da eşimle barıştırma yönünde bastı kuruyorlar eşimin akrabaları cahil köy kesimi tut ki benden ayrıldı eşim onunla evlenmez bunu anlamıyorlar kadın maddi olarak düşkün olduğu için onlarla iyi oluyor gidiyor geliyor kadına bakıyorlar çocuğuna bakıyorlar onun çocuğuna bayramlık alırken benimkini almıyorlar o derece çocuğuma geçen bayram köyü'nden bir Allah'ın kulu 10 lira çıkarıp vermedi o kadının çocuguna gözümün önünde çıkartıp para verdiler bir sürü herkesden topladı insan yerine bile konulnuyorum o derece...her şekilde istenmediğim belli ama sırf onlar istemiyor diye de eşimden boşanmak istemiyorum gerçekten seviyorum eşim de hem ailesiyle arasına tamamen ne koparmak niyetinde ne de benle tamamen iyi...Ne yapacağım bilmiyorum bayram yaklaşıyor eski karısı bayramda da gelecek onu kapıda karşılıyorlar daha önce de başıma geldi bana baskıyla zorla köyde şalvar giydiriyorlar onlara teersmiş kısa kollu dolaşamaz mışimama her ne hikmetse kadın şortlarla askılı larla geliyor mini eteklerle geliyor ona tek bir laf bile söylemiyorlar eşimle evliyken de öyle geziyormuş bu ne tezat Benle zorları varher yönden her şekilde uğraşıyorlar şimdiye kadar dediklerini yaptım Ne dediyse ler psikolojik olarak bu baskılara dayanamıyorum..insan torun ayrımı evlat ayrımı olur mu böyle cibiliyetsiz insanlar ama sırf ailesi akrabaları böyle diye de onlar ekmeklerine yağ sürüp boşanmak istemiyorum Ne yapacağım bilmiyorum çevrem evliliğimi sürdürmem yönünde yorum yapıyor sürekli göz yum uyum sağla bu şekilde Ben ne yaptıysam yapayım aşağılanıyorum... Eşimle başbaşa olduğum zaman çok iyi mutluyuz ama az buçuk etkiliyorlar arada..eşim lerin durumu iyi maddi olarak kadın o nedenden dolayı bunlarla bağlantıyı kopartmak istemiyor zaten her türlü yediriyorlar nafaka olsun vesaire kadına bile bakıyorlar... Tek amacı huzursuzluk çıkart beni boşatpı kendi nikahlanmak..daha öncede huzurumu kaçırmak için neler yaptı kapıma dayandı polise gittim suç duyurusunda bulundum bir süre uzak kaldı sonra...bana artık fiili olarak bir şey yapamıyor ama eşimin bulunduğu ortamlarda bulunmaya çalışıyor kadınlığını kullanarak onu etkilemeye çalışıyor... Ben hamileyken eşim eski eşinin işyerine gidiyordu çocuk ile ilgili konuşuyorlarmış güya.... Ama çocukların Umursadıkları bile yok o bahaneleriİlk zamanlar aralarında bir şey olduklarına emindim ama bir iki senedir bir şey olmadığından eminim öyle bir şey hissetsem zaten eşim bırakırdım son zamanlarda sadece beni tutan onun sevgilisi şu an ne yapacağımı bilmiyorum Allah aşkına bana bir akıl verin

Sen kaç yaşındasın daha önce evlenmişmiydin? Aşırı saçma bi olay bence kendinize gelin eski eşi siz çocuklar bi arada ne işiniz var? Tamam konuşulur da telefonla cocugun okulu hastalığı icin konusulur zırt pırt siz hamileyken gitmesi vs. Sizde gitseydiniz. Ben olsam yalnız bırakmazdım. Güven önemli ama böyle saygısızlık içerisinde nereye kadar. Eşiniz size saygı duyup ailesine rest çekmesi lazım sizi ayakaltı yapmamalı. Bence eşinizle konuşun sınırlarınızı çizin.

Madem barışacak nikah kiyacak duruma gelebilirler sizde tedirginsiniz neden boşandılar?Farklı bahane sebeplerle de görüşüyorlar çocukları da var ama konu bu değil diyorsun ee cidden bu adamlar niye boşandı?Aile tabi ki torunlarına bakacak sizinkine yapılan ayrimdan çok ihtiyacı olana yapılması o çocuklar zaten yarım büyüyor birazda ilgi bu yüzden bence.Esini seviyorsun ve seninde çocukların var madem eşini al karşına akıllı uslu konuş şunlar beni tedirgin ediyor eski eşin hala köye geliyor karşılaşıyoruz bundan rahatsızım her şeye bir çözüm bulalım de kafanda kurup kurup yikman olacak iş değil ki sen eşine de güvenmiyorsun bir yerde

Madem barışacak nikah kiyacak duruma gelebilirler sizde tedirginsiniz neden boşandılar?Farklı bahane sebeplerle de görüşüyorlar çocukları da var ama konu bu değil diyorsun ee cidden bu adamlar niye boşandı?Aile tabi ki torunlarına bakacak sizinkine yapılan ayrimdan çok ihtiyacı olana yapılması o çocuklar zaten yarım büyüyor birazda ilgi bu yüzden bence.Esini seviyorsun ve seninde çocukların var madem eşini al karşına akıllı uslu konuş şunlar beni tedirgin ediyor eski eşin hala köye geliyor karşılaşıyoruz bundan rahatsızım her şeye bir çözüm bulalım de kafanda kurup kurup yikman olacak iş değil ki sen eşine de güvenmiyorsun bir yerde
Kadın aldattı o yüzden boşadı .. aldattığı adamla beraber oldu uzun yıllarca buna rağmen hiç bişey olmamış gbi.. maddi manevi benim daha çok ihtiyacım olduğu halde elalemler yardım etti çocuğumun bezini mamasını babam alıyor hala

Sen kaç yaşındasın daha önce evlenmişmiydin? Aşırı saçma bi olay bence kendinize gelin eski eşi siz çocuklar bi arada ne işiniz var? Tamam konuşulur da telefonla cocugun okulu hastalığı icin konusulur zırt pırt siz hamileyken gitmesi vs. Sizde gitseydiniz. Ben olsam yalnız bırakmazdım. Güven önemli ama böyle saygısızlık içerisinde nereye kadar. Eşiniz size saygı duyup ailesine rest çekmesi lazım sizi ayakaltı yapmamalı. Bence eşinizle konuşun sınırlarınızı çizin.
30 yasndym hiç evlenmedim ben

Tek diyebileceğim gücünüz yetecekse boşanın, bunun sonu aile içi cinayete kadar gider.
Bu ne saygsızlık bu ne genişlik iğrençliktir.

Tek diyebileceğim gücünüz yetecekse boşanın, bunun sonu aile içi cinayete kadar gider.
Bu ne saygsızlık bu ne genişlik iğrençliktir.
Evet çok iğrenç geniş bi ailesi çevresi var . Ne yaptıysam ne çaba gosterdiysem bu adım öteye gidemedim

Anlattıklarınız çok sinir bozucu gerçekten , ben olsam oraya gitmem eşimide göndermem, ayrıca eşiniz niçin eski eşiyle görüşüyorki çocuk olması çok acil bir durum olmadığı sürecede yüz yüze görüşmelerini gerektirmiyor
Bahaneleri çocuk .. gitmedim doldurdular yolladılar üstüme . Ama bayramda gtmycem . Eşimi göndeermiyorum . Kendi gidiyro

bi demişsin kadının da suçu yok eşimin ailesi birakmiyo pesini aradim konustum. sonda da demissin ki kocamin peşinden ayrilmiyo.

o kadar karşılıklı konusuyo gibi yazmışsın ki basim ağrıdı okurken. bence sakin ol biraz.

huyuna git suyuna git uyum sagla diyenlere de kulak asma bence. naparlarsa yapsınlar yüzsüz gibi gidiyomussun. ne kocani etkilemelerine engel olmus ne sana kötü davranılmasına. intihar düşünmek yerine tavrını koy eşin bu durumu duzeltmezse mesafe koymazsa ailesiyle arasina da inat edip evli kalma. köle misin kardeşim sen.

ben de kaç yıllık evliyim. kaynanamin ne evini süpürdüm ne süpürgenin yerini bilirim.

Back
X