- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Hayır ben evlendiğinde 2 sene önce bosanmistiVallahi direndim okudum.
Ama aile ilişkileri çok garip geldi bana,
Eşinizi tanıdığınızda bu kadınla evlimiydi ki, bu kadar tepkililer size ?
Ailesindeki başka insanlarda da var bu tarz ilişkiler ..Hayır ben evlendiğinde 2 sene önce bosanmisti
Kadın aldattı o yüzden boşadı .. aldattığı adamla beraber oldu uzun yıllarca buna rağmen hiç bişey olmamış gbi.. maddi manevi benim daha çok ihtiyacım olduğu halde elalemler yardım etti çocuğumun bezini mamasını babam alıyor halaMadem barışacak nikah kiyacak duruma gelebilirler sizde tedirginsiniz neden boşandılar?Farklı bahane sebeplerle de görüşüyorlar çocukları da var ama konu bu değil diyorsun ee cidden bu adamlar niye boşandı?Aile tabi ki torunlarına bakacak sizinkine yapılan ayrimdan çok ihtiyacı olana yapılması o çocuklar zaten yarım büyüyor birazda ilgi bu yüzden bence.Esini seviyorsun ve seninde çocukların var madem eşini al karşına akıllı uslu konuş şunlar beni tedirgin ediyor eski eşin hala köye geliyor karşılaşıyoruz bundan rahatsızım her şeye bir çözüm bulalım de kafanda kurup kurup yikman olacak iş değil ki sen eşine de güvenmiyorsun bir yerde
30 yasndym hiç evlenmedim benSen kaç yaşındasın daha önce evlenmişmiydin? Aşırı saçma bi olay bence kendinize gelin eski eşi siz çocuklar bi arada ne işiniz var? Tamam konuşulur da telefonla cocugun okulu hastalığı icin konusulur zırt pırt siz hamileyken gitmesi vs. Sizde gitseydiniz. Ben olsam yalnız bırakmazdım. Güven önemli ama böyle saygısızlık içerisinde nereye kadar. Eşiniz size saygı duyup ailesine rest çekmesi lazım sizi ayakaltı yapmamalı. Bence eşinizle konuşun sınırlarınızı çizin.
Hyir karısı aldattı başka adamla yakaladı boşadı iki sene sonra benle tanıştı evlendikocan senın yuzundemı boşandı karısından
İntihar etmeyi çok duusndum hala duusnuyorumTek diyebileceğim gücünüz yetecekse boşanın, bunun sonu aile içi cinayete kadar gider.
Bu ne saygsızlık bu ne genişlik iğrençliktir.
Evet çok iğrenç geniş bi ailesi çevresi var . Ne yaptıysam ne çaba gosterdiysem bu adım öteye gidemedimTek diyebileceğim gücünüz yetecekse boşanın, bunun sonu aile içi cinayete kadar gider.
Bu ne saygsızlık bu ne genişlik iğrençliktir.
Bahaneleri çocuk .. gitmedim doldurdular yolladılar üstüme . Ama bayramda gtmycem . Eşimi göndeermiyorum . Kendi gidiyroAnlattıklarınız çok sinir bozucu gerçekten , ben olsam oraya gitmem eşimide göndermem, ayrıca eşiniz niçin eski eşiyle görüşüyorki çocuk olması çok acil bir durum olmadığı sürecede yüz yüze görüşmelerini gerektirmiyor
Hayirkocan senın yuzundemı boşandı karısından
Resmi nikah bende ama kuma ben gibiyim haklisinizBu ne ya kuma gitmiş gibisiniz
Resmi nikah bendeBu ne ya kuma gitmiş gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?