Eşimin beni istemeyen ailesi...

Sevgililmle opusemiuorum diye konu açan biri için cokkkkkkk iddaaali laflar bunlar
bence bu konular seni aşar bana akıl verebilecek benim gectgm yollardan gecenlerin yorum yazmasi gerekir

Artı..senin “geçtiğin yollar” dan elbette geçmedim. O yolların uzağından bile geçmem değil, geçemem çünkü.

Koskoca yazida eşine dair sadece "cok mutluyuz, severek aldi beni" den başka bisey yok. Butun bu olaylarda hep tek başinasin sanki eşin yok gibi...

Psikolojik siddeti gectim esinin ailesi sana nasil fiziksel siddet uygulayabiliyor? Hala ne demeye o evde hizmet yaptiriliyor sana, zorla salvar giydiriliyor vs bunlarin hepsine eşin veriyor. Seb devamli aileyi sucluyorsun.

siz bunlari yasarken kocaniz napiyor nerde?

fiziksel siddet! gorurken siz kocaniz napiyor, aa bak kuş diyip havaya mi baktiriyolar onu da?

kocanizla ikinizin yaptigi cocugu 'aldirmaya calisirken' sulale kocaniz napiyor? birdirbir mi oynuyor kapi onunde?

kocaniz nerde hanimefendi? orda yaninizda olsa bunlarin birini bile yapamazlar..ha ordaysa ve yapiyolarsa, bostan korkuluguyla evlisiniz.

hepte kadin aldatir orasi da ayri

adamlar tam bir seker serbetken aldatan da hep kadin.

severek kiyafet ayakkabi bilimum seyler alinir para verirsin. birinin hanimefendiye kendisinin alinmayacak bisey oldugunu anlatmasi lazim.

severek kiyafet ayakkabi bilimum seyler alinir para verirsin. birinin hanimefendiye kendisinin alinmayacak bisey oldugunu anlatmasi lazim.

Gercekten sasiriyorum. O konuya hiç girmedim icinden cikilmaz. Yapilmadik eziyet kalmamis neredeyse hala "esimle basbasa iyiyiz" yazabiliyor. Asla eşinden söz etmiyor, hep ailesi suçlu olaylarin hicbiyerine eşini koymamiş.

Gercekten sasiriyorum. O konuya hiç girmedim icinden cikilmaz. Yapilmadik eziyet kalmamis neredeyse hala "esimle basbasa iyiyiz" yazabiliyor. Asla eşinden söz etmiyor, hep ailesi suçlu olaylarin hicbiyerine eşini koymamiş.
bazi insanlarin kendine yaptigini dunya bi araya gelse yapamazmis ya hani o hesap bu da.

adam ortada yok. ama basbasayken seviyor. basbasayken sevmeyen erkek var midir acaba?
bi kere geliyoruz dunyaya boyle kendini ezdirmek cok uzucu.
ne desek bizi anlamayacak. o elektrigi aldim kendisinden. sans dileyelim kendine.

size de iyi bayramlar dilerim

E aldatmis kadın. Nasıl para verdi boşandı?

Arkadasim yazdıkların da tezatlık var. bir diyorsun ki eski esini aradım kadinin suçu yok diyorsun basta. son paragrafa da beni boşaltıp esime geri dönmek istiyor cilve vs yapıyor daha önce esini birakman icin kapıma dayandi diyorsun.

Konuya yorumuma gelince en basta eşin olacak adam malesef dengesiz. Sen kendi ağzınka diyorsun agzinla kus tutsan yaranamassin öyle bir aileye. Bir kere sınırlarını koyacaksin senin yerinde olsam aikesinin evine adım atmazdım. Cocugumuda göstermezdim onlara eşinle de net bir sekilde konuş gerekirse kendi ailendeki büyüklerinden destek al. Ben aileyi karıştırmaya karşıyım genelde ana bu büyük bir sorun burda senin ailenin de devreye girmesi gerekir. Kendi kendiliğinden düzeleceğini bekleme. Gereken tepki ve tavırlarını net bir sekilde ortaya koy ve uzaklas onlardan

39 yaşında olduğunuza eminmiisniz siz ya allah aşkına bir çocuk gibi davranıyorsunuz bu olayı en baştan nasıl sineye çektiniz siz zaten bu durumu kabullenip gitmişsiniz en baştan konuşup eşinizde sizde gitmicektiniz eşiniz bu rahatlığı sizden almış yarın öbürgün nikah ta kıyar ebede getirir resmen midem bulandı nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz siz ya anlam vermekte zorlanıyorum değil o ailenin evine gitmek adlarını ağzıma almam bide aynı evin içind e eski eşle iğrenç bişey bu ya

Beni eleştiren bir kaç kişinin açtığı konulara bira baktım da tezatlık ve saçmalık konusunda yarisirsak hepiniz beni sollarsiniz. Öpüşme taktiği soran insanlar mantıklı akıl verilir .. ama esimle sorunum saçma.evet keisn öyledir lütfen aynı durumda olanlar yorum yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…