- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Bosansam bosanirim ama olan bana olarak maddi manevi daha çok cokecegim.. evliyken çocuğuma bakmayanlar boşanınca mi bakar ..dedelik babanelik yapmadılar çocuğum bu buçuk yaşına gelecek tanimiyo onları . Mamasını bezini her şeyini babam annem karşılıyor. Eşim çalışıyor ama maaşı anca ucu ucuna ben cocxuk küçük diye çalışmıyorum suanİntihar etmeyi çok duusndum hala duusnuyorum
Kadin aldatmis ve hala o kadinla mi evlensin istiyorlar pesss vallahi pesss kapiya bacaya almamalari lazim hele ki koy gibi yerde bu tarz seyler daha cok ayiplanirdi ama sanirim orasida yeni caga ayak uydurmusHyir karısı aldattı başka adamla yakaladı boşadı iki sene sonra benle tanıştı evlendi
Eşiniz ne diyor tepki versenizResmi nikah bende ama kuma ben gibiyim haklisiniz
Kadının gönlü hiç olmamış baştan beri ama fakir kızı paradan vazgecemiyo.. uzaktan ahbapliklari var o yüzden onu istiyolar bırakmıyorlar .. ben hit hotduruyorum.. kadın öyle değil etkileyemeyecegi insan yokbi demişsin kadının da suçu yok eşimin ailesi birakmiyo pesini aradim konustum. sonda da demissin ki kocamin peşinden ayrilmiyo.
o kadar karşılıklı konusuyo gibi yazmışsın ki basim ağrıdı okurken. bence sakin ol biraz.
huyuna git suyuna git uyum sagla diyenlere de kulak asma bence. naparlarsa yapsınlar yüzsüz gibi gidiyomussun. ne kocani etkilemelerine engel olmus ne sana kötü davranılmasına. intihar düşünmek yerine tavrını koy eşin bu durumu duzeltmezse mesafe koymazsa ailesiyle arasina da inat edip evli kalma. köle misin kardeşim sen.
ben de kaç yıllık evliyim. kaynanamin ne evini süpürdüm ne süpürgenin yerini bilirim.
Aynen hala onla istiyorlarKadin aldatmis ve hala o kadinla mi evlensin istiyorlar pesss vallahi pesss kapiya bacaya almamalari lazim hele ki koy gibi yerde bu tarz seyler daha cok ayiplanirdi ama sanirim orasida yeni caga ayak uydurmus
Benim onla İlgim yok istediği kadar gorussunler .. senle bosansam dahi onla evlenmem . İlgim yok . Ben biraitim zaten istesem bırakmadım diyoEşiniz ne diyor tepki verseniz
Karsınıza alın ciddi ciddi ne kadar kırıldıgınızı yapılanları görmedigini söyleyinBenim onla İlgim yok istediği kadar gorussunler .. senle bosansam dahi onla evlenmem . İlgim yok . Ben biraitim zaten istesem bırakmadım diyo
...hep beni suçlu görüyordu sen sevdirmiyor sen kendini diye ama artık bu bayram diyor ki sen bilirsin seni zorlayamam.. gelme tamam diyor ama o gidecek belli k eski karısı da gelecek ha ha ha ha ha ha hı hı hihi kadın öyle bir kadın gurur onur yok ama kadının kendiliğinden bunu rahatsız ettiğini düşünmüyorum benden çekiniyor kesinlikle yüz bulmazsa bu kadarını yapamaz Allah var yukarıda günahını alamam illa ki bunlardan bir laf bir söz duyuyor bir Garanti duyuyordu geliyor ayagina halaaaKarsınıza alın ciddi ciddi ne kadar kırıldıgınızı yapılanları görmedigini söyleyin
Bayramda gitmek istemediginizi vs
O cevreden gitme ihtimaliniz yok mu uzak bir yere tasinsaniz onlarla telefonda gorusseniz yol uzun gelse bayramda gitmeye bile usenseniz falan. Arada siz olmasaymissiniz bile bu aile o adama baski yapar kacirirmis adam kendini aldatan birini askindan ölse istemez ki erkekler bizden daha da kinci unuttu mu saniyorlar acaba o yedigi kazigi tabiki unutmadi her gordugunde de hatirladigina nefret ettigine eminim erkeklerin en hassas oldugu konulardan biri budur. Bence esinizle herseyi oldugu gibi konusun sikayetlerinizi sizi rahatsiz eden seyleri iletin ona ya temelli gitmeyi teklif edin kabul etmezse kendine ceki duzen vermesini. Aile konusur koy konusur ama esiniz bir sustursa bi daha kimse agzini acamaz. Esinizde de kabahat var. Tersleyebilir onlariAynen hala onla istiyorlar
Sende git o gidiyorsa ama kocana yakin ol gul neseli ol sinirden kudursanda belli etme bak hep savundugum birsey var esinle evde kedi kopek olunsa bile aile ortaminda bu belli edilmemeli aksine kumru gibi olunmali. Hele oradaki insanlar zaten bir bakistan soz ureten tiplerse hepten kocaniza yakin olun agizlarina laf vermeyin. Evde de hos edin gonlunu bir kadin isterse erkegine herseyi yaptirabilir ben buna inaniyorum....hep beni suçlu görüyordu sen sevdirmiyor sen kendini diye ama artık bu bayram diyor ki sen bilirsin seni zorlayamam.. gelme tamam diyor ama o gidecek belli k eski karısı da gelecek ha ha ha ha ha ha hı hı hihi kadın öyle bir kadın gurur onur yok ama kadının kendiliğinden bunu rahatsız ettiğini düşünmüyorum benden çekiniyor kesinlikle yüz bulmazsa bu kadarını yapamaz Allah var yukarıda günahını alamam illa ki bunlardan bir laf bir söz duyuyor bir Garanti duyuyordu geliyor ayagina halaaa
eşim devlet kurumunda çalışıyor öyle kafamıza estiği gibi başka bir şehre taşınma şansınız yok En azından yakın bir süre içerisinde mümkün değil yakınız köyleri bana çok yakın yarım saat aramız aynı çevre değiliz aynı yer insanlarıyız uzaklaşsak bile bir adım ötemizde olacaklar her zaman eşim de defalarca konuştum 3 senedir bunun kavgasını veriyorum bir insanı tamamen değiştirmek imkansız ben değiştirmedim sadece bazı yönlerini törpüledim.. Ben orada hizmetçi gibi otururken şalvarın ile ayağımda onun mini etekle gelip eşimle çocuk daha iyi için olsa muhattap olmasına bir kadın olarak katlanamıyorum...O cevreden gitme ihtimaliniz yok mu uzak bir yere tasinsaniz onlarla telefonda gorusseniz yol uzun gelse bayramda gitmeye bile usenseniz falan. Arada siz olmasaymissiniz bile bu aile o adama baski yapar kacirirmis adam kendini aldatan birini askindan ölse istemez ki erkekler bizden daha da kinci unuttu mu saniyorlar acaba o yedigi kazigi tabiki unutmadi her gordugunde de hatirladigina nefret ettigine eminim erkeklerin en hassas oldugu konulardan biri budur. Bence esinizle herseyi oldugu gibi konusun sikayetlerinizi sizi rahatsiz eden seyleri iletin ona ya temelli gitmeyi teklif edin kabul etmezse kendine ceki duzen vermesini. Aile konusur koy konusur ama esiniz bir sustursa bi daha kimse agzini acamaz. Esinizde de kabahat var. Tersleyebilir onlari
...hep beni suçlu görüyordu sen sevdirmiyor sen kendini diye ama artık bu bayram diyor ki sen bilirsin seni zorlayamam.. gelme tamam diyor ama o gidecek belli k eski karısı da gelecek ha ha ha ha ha ha hı hı hihi kadın öyle bir kadın gurur onur yok ama kadının kendiliğinden bunu rahatsız ettiğini düşünmüyorum benden çekiniyor kesinlikle yüz bulmazsa bu kadarını yapamaz Allah var yukarıda günahını alamam illa ki bunlardan bir laf bir söz duyuyor bir Garanti duyuyordu geliyor ayagina halaaa
Onu da yaptım umursamaz tavırları mı ama daha çok üstüme geldilerSende git o gidiyorsa ama kocana yakin ol gul neseli ol sinirden kudursanda belli etme bak hep savundugum birsey var esinle evde kedi kopek olunsa bile aile ortaminda bu belli edilmemeli aksine kumru gibi olunmali. Hele oradaki insanlar zaten bir bakistan soz ureten tiplerse hepten kocaniza yakin olun agizlarina laf vermeyin. Evde de hos edin gonlunu bir kadin isterse erkegine herseyi yaptirabilir ben buna inaniyorum.
olur mu öyle ayaküstü hizmetçiliği kim yapacak bayramda eti kesip ayıklaması işi bile ben de benden alaı eşek bulamazlar..diğer kadın mini etekle gelip ojeli ellerle bacak bacak üstüne oturup duruyor benden var fayda allem edip kallem edip beni hep götürüyoro zaman bayramda gidelim ama bayramlaşıp biraz oturup dönelim de. sonuçta kocanın da artık bu duruma bi el atmasi lazım. adam naparlarsa yapsinlar ne karısına sahip cikiyo ne kendisi için olan planlara tavır yapiyo.
böyle bi ortamda hiç vazgeçerler de aman ne ayıp günah yaptığımız bırakalım derler mi
esinin ailesi ve eski esten çok hata karı koca sizde.
Giyimine esin karisiyor mu ? Karismiyorsa ailesinin yoluna gitme bu zamana.kadar gittin ne gecti eline aferim mi dediler bak kocani kendi tarafina cek bu kavgayla bagirmayla olmaz. Ama tatli tatli isve cilve ile olur anladgm.kadariyla eski esi.oyle zaten oyleleri daha tatli oluyor.nedense.eşim devlet kurumunda çalışıyor öyle kafamıza estiği gibi başka bir şehre taşınma şansınız yok En azından yakın bir süre içerisinde mümkün değil yakınız köyleri bana çok yakın yarım saat aramız aynı çevre değiliz aynı yer insanlarıyız uzaklaşsak bile bir adım ötemizde olacaklar her zaman eşim de defalarca konuştum 3 senedir bunun kavgasını veriyorum bir insanı tamamen değiştirmek imkansız ben değiştirmedim sadece bazı yönlerini törpüledim.. Ben orada hizmetçi gibi otururken şalvarın ile ayağımda onun mini etekle gelip eşimle çocuk daha iyi için olsa muhattap olmasına bir kadın olarak katlanamıyorum...
aynen öyle ödülleri daha kıymetli oluyor hayır ben normalde açığım gayet sadece köye gittiğimde kapanıyorum..eşim hiçbir şekilde hiçbir şeyimi karışmıyor kıyafet konusunda annesi babası karışıyor şortla gittiğim zaman seni döveriz diyorlarGiyimine esin karisiyor mu ? Karismiyorsa ailesinin yoluna gitme bu zamana.kadar gittin ne gecti eline aferim mi dediler bak kocani kendi tarafina cek bu kavgayla bagirmayla olmaz. Ama tatli tatli isve cilve ile olur anladgm.kadariyla eski esi.oyle zaten oyleleri daha tatli oluyor.nedense.
olur mu öyle ayaküstü hizmetçiliği kim yapacak bayramda eti kesip ayıklaması işi bile ben de benden alaı eşek bulamazlar..diğer kadın mini etekle gelip ojeli ellerle bacak bacak üstüne oturup duruyor benden var fayda allem edip kallem edip beni hep götürüyor
Bu bayram bir degisiklik yap ve normalde nasilsan oyle git hatta bakimli git. O kadini yere goge sigdiramiolr seni mi dovucekler ayrica kocam izin veriyor size ne oluyor gibi tersle bence giyimin guzel olsun. Ve bir arkadasin yazdigi gibi biraz oturup kalkin is yapmayin disarida isimiz var diyin cikin kendini bu kadar ezdirme. Esinde o tip sozlerde seni savunsa zaten bisey yapamaz.diyemezlerde esinde umursamio gibiaynen öyle ödülleri daha kıymetli oluyor hayır ben normalde açığım gayet sadece köye gittiğimde kapanıyorum..eşim hiçbir şekilde hiçbir şeyimi karışmıyor kıyafet konusunda annesi babası karışıyor şortla gittiğim zaman seni döveriz diyorlar
Orada beni bir eşek olarak görüyorlar iş yapmazsam en büyük kavga çıkar o zamano zaman yaptır manikür pedikür giy istediğin gibi otur süs bebeği gibi sen de. bisey derlerse ben bu bayram bayramlaşmaya geldim is yapmaya degily de. daha da arsizlasirlarsa bin git kocanla. kocan sana istersen gel demis. gelip de herşeyi yapacaksin dese neyse.
de ki ben de gelicem ama bu bayram bayramlaşıp güzel vakit geçirmek istiyorum sadece. cocugumla oturup ilgilenicem baska da bisey yapmam de. bakalim kocanin teokisi ne olacak
Hem agzima et hem sana is yapim ne ala memleket. Sizin yerinzde ben olsam sanirim hepsiyle kavga ederim ve bir daha ne esim ne ben giderimOrada beni bir eşek olarak görüyorlar iş yapmazsam en büyük kavga çıkar o zaman
Gidip de iş yapmamak gitmekten daha kötü onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?