Esimin Beni Takip Etmesi!

baştan savma yapıyorsun diyosa beğenmiyor yani, ee o zaman desin tuzu eksiki ekmeği fazla, olmadı kendi yapsın

lokmalarımı sayıyor dersen o maddiyata girer, o zamanda apartmana dağıtmıcan demektir

valla çözemedim eşini tahminlerde bulunuyorum ama

Eşinizin sevmediği bir yemek varmı mesela hayatta ağzıma sokmam dediği bir yemek

Onu yapın geçin karşısına şapırtata şapırtata yiyin bakın bakalım gene bakacakmı

koptum yaaa...

sapirdatarak yiyemem ki ben yaa allah iyiliginizi versin gulmekten oldum...

ama esimin agzi cok buyuk... bi sapirdatir komsudan duyulur...

napalim alistim... yakinda sinirden ilac da kullanicam bu gidislen... :))))

esim sisko benim... sevmedigi yemek yok...:)))

bence yemesi banması itici gelse ardından oda yapmaz bence
kendisi sizin yemenıze bence cok hayran olmalı
suanda acıkcası tatlıyla pek aram olmaz ama recel banasım var

hahaha valla dogru canim... ben dayanamam veririm valla kul hakki kokar diye dagitirim... ama onun gicikligi bana.... banaaaaaaaaaa........... ben biliyom....

Ay konu sahibi çok şekersin valla

bu nasil profil resmi yaa koptum gulmekten... tam size cevap vericem yasli nine bana el hareketiyle cevap verdi...

ben de kocama boyle yapmak istiyorum:))))

Bence kocan o köfteleri fazla götürme bana da kalsın diye içinden geçiriyo
O yüzden o sana dikince bakışlarını hanımkeleşimigetir ablanın profilindeki nenenin yaptığı hareketi yap şok olsun.
Bir tür şok tedavisi

ben yapar gonderirim istediginiz receli.... kameraya cekicem az ses etmeyin....sonra da hayatim bak beni nasil da izliyorsun dicem... karar verdim.......

allah razi olsun o sizin sekerliginiz... ben de o hareketi yapicam... bi soka sokalim bakalim su siskoyu...

komplo teorileri uretiyorum simdi daha eve gelmesine var....

Ne güzel güldürdük sizide moraller yerine gelsin birazcık..

Kilolu olsun fark etmez,mutlaka sevmediği bir yemek çıkacaktır.

Mesela kapuska filan yapınn en kokulusundan belki işe yarar,onuda iştahlı yiyin bakalım ne yapacakk.

Onu dedim bende reçele banıyor ya hoşuna gitti kesin eşinin..

Benşmde banasım geldii şöle vişne reçeli olsa dimiiii

ha buarada anlatayım
sımdı bı gun marketten pastırma aldık ne yalan soylıyım bızım aılede alınmaz pahalısından degıl yenmez yanı neyse cıg kofteyı bıle son 2-3 senedır yıyen bırıyım

neyse o pastırmadan borek yaptım
bıraz pastırmalı
bıraz peynırlı
biraz kasarlı sucuklu
aksam fılm fılan ızlıcez
gunduzden bıraz yemıstı esım ben yememısıtm
mesela 10 tane pastırmalı 10 peynırlı vs

tabakalarımıza alırken
o tezgahta ıcecek koyuyor ben tabak hazırlıyorum
ben 5 tane kendıme pastırmalı aldım
baskada goremedım ama sucuklularıda ona pastırmalı dıye attım neyse baya bı bolustuk yıyoruz bakıyor
ne var dıyorum
bana hıc pastırmalı gelmıyor dıyor
bende once pastırmalıları yıyordum karsılıklıyız
aa bu benımkıde peynırlı sucukluların jhepsı sendemı dıye ıkı dılımde peynırlıden degıs tokus yaptık
o bakıyor ben guluyorum uyanıklık ettım ya
borekler boyle kucuk bohca bohca

aadan 2 ay fılan gectı bı hafat ocne esıme anlattım oda dıyorkı sen oda degıstırınce ben anladım senın tabagından aldım kendıme koydum ama sen gene benım tabagı aldın yanlıslıkla
neysekı ben gunduzden yemıstım dıyor afıyet olsun dıyor

dun dedı pastırma alalım dedım alma kaosa sebeb oluyor

koyu olacak kıvamı

cnm eşin yemek yemeyi seven biri mi, boğazına düşkün mü?
eğer öleyse, senin yediklerini kıskanıyo olabilir...
biliyorum, kulağa tuhaf geliyo ama gerçekten böyle insanlar var....
hani bi de demişsin ya ben ne yersem, o da ardından benim yediğimi yiyor diye, normal değil...
çok rahatsız edici bi durum
iyisi mi siz yemek yerken,eşin görmeden, telefonun kamerasını sizi görecek şekilde ayarlayın... tüm yemek boyunca çeksin...
yemekten sonra da izletin ve sence normal misin diye sorun....

koptum, erkeklerin tüm derdi midesi

sende aynisini yapsana... ondan sonra tam agzinda lokma varken "aa dur, ben orayi kacirdim agzina ne attin simdi" falan diye dalga gec...

allah razi olsun o sizin sekerliginiz... ben de o hareketi yapicam... bi soka sokalim bakalim su siskoyu...

komplo teorileri uretiyorum simdi daha eve gelmesine var....

Ahahah alemsin çok güldüm

Ahhaha en kokulusundan diyo ya
O nassı oluyo abla

O insanlardan biri de benim galiba.
Evde yemekte genelde olmuyorda dışarı çıktığımızda ikimiz de yemek söyleriz.
Ben her zaman sevdiğim istediğim yemeği söylerim ama yine de ne olursa olsun aklım eşimin tabağında kalır,
Mutlaka onunkinden otlanırım.
Çok kızar buna, sinir olur

bikaç seçenek geliyor aklıma sen hangisi olduğuna karar ver tanıyan sensin.

yemek yemeği seven biriyse eşin ne güzel yiyor diye bakıyor olabilir.

ya da size hayran olabilir bizim sevgilimle böyle oluyor ben bişey yerim o bana bakar oh oh fln der yanağımdan fln öper ben tıkınırken ahahah ama yani kötü niyetle olmadığını hissedebiliyorum bakışı böyle oluyor çünkü

bir diğeri çok afedersin acaba aşırı iştahlı yiyor da onu iğrendiriyor olabilir misin? benim böyle bir arkadaşım vardı deli ederdi beni ağzını çok şapırdatır o sesten midem bulanırdı, diyelim konuşuyoruz duruyoruz sürekli bişeyler tıkınırdı, ortalıkta ne varsa hem konuşur hem onları tırtıklar götürür asla lokma saymam ama bu kadar her gördüğü yiyeceği canı çeken ve gözü dönmüş gibi yiyeceğe kitlenip yiyinceye kadar rahat edemeyen bir insandı ki yani gıcık ediyordu beni. biraz daha böyle iştahlı iştahlı yemektense ağzını şapırdatmadan minik minik lokmalarla yavaşça yemeye çalış bence yine aynı şekilde bakacak mı bakalım

ben mesela kıskanırım soyleki
mesela dısarıda yemek yıyoruz hamburger menu o kendı menusunu bıtırıp yanımdakı her kım ıse benden bır patates bıle aalması(ben yavas yavas tatlı yerım) o kadarmı sınırımı bozar alıp tepsıuyı kafasına gecıresım gelır
mesela esımle cpıs yıyeceksek bır paketten bolusmeyı degıl ayrı 2 paket almayı tercıh edeırm

deneyecegim! sizin recel benim de beyaz lahana sarmasi yiyesim geldi valla! ufff dumani ustunde.... kilolu oldugum nasil da belli oluyor dimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…