Esimin Beni Takip Etmesi!

:))))) çok hoşsunuz valla:))

valla konu sahibi :)benim ananem de böyledir:) tabi aynı sebeple mi bilmiyorum ama gözünü diker de diker.
üstelik bize baksa yine neyse . eve gelen misafire bakar. biraz cimridir ananem :) heralde içi gidiyo misafir birşey yerken :)
geçenlerde bir misafirimiz geldi yine. ama çok rahat bir kadın :) dayanamadı dediki "ayyy teyzecimmm benim lokmaları senle beraber çiğnedik yahuu "
başkası olsa kızarır bozarır dimi. ananem hala bönn bönn bakıyor :))))

benimde kilo aklıma gelmişti.
sanki bişeylerden rahatsız oluyor,yeme tarzın onun için itici gelmiş olabilir bilmiyorum.
garip..sorduğun halde cevap vermiyor yani..
şakayla karışık laf vurduğu olmuyor mu?

Son düzenleme:

en iyisi yuzsuzce devamli onu izleyeyim ben... o zaman da insanin yedigi iki lokma burnundan geliyor....

recele ekmek bandiriyorum agzima goturene kadar bakiyor yumurtayi ekmegime koyuyorum ona da bakiyor patates kizarmasini catalima takiyorum bakiyor.....

canım patates kızartması istedi yaa Hayır,zayıflamaya çalışıyorum neyse kızartayım bu akşam da yiyelim...

Aeroplain,eşine normal zamanda sor yok öyle bir şey derse yemek sırasında "aha yakaladım bak yok diyorsun ama izliyorsun,çok mu yiyorum" de bakalım ne diyecek :))

benimde kilo aklıma gelmişti.
sanki bişeylerden rahatsız oluyor,yeme tarzın onun için itici gelmiş olabilir bilmiyorum.
garip..sorduğun halde cevap vermiyor yani..
şakayla karışık laf vurduğu olmuyor mu?

yok canim saka falan yapmiyor... sessizce vyemek yiyoruz... ama kuzularin sessizligine ceviricem bi gun o sofrayi basina gecirip...

allahım gülmekten öldürdün beni,gözümün önünde canlandırdım da sahneyi,çok komik ya

bak bu olabilir canım, bende böyle çok aheste yemek yiyenlere takılırım, yani gözüm istemsiz takılır

Hoşuna gitmişte olabilir eşinin hanş ne kadar keyifle yemek yiyor diye

bu nasil profil resmi yaa koptum gulmekten... tam size cevap vericem yasli nine bana el hareketiyle cevap verdi...

ben de kocama boyle yapmak istiyorum:))))

Nenemi ödünç veririmm

yap canim afiyet olsun:)) sorarsam daha cok ustume gelir... bir huyu var beni sinirimden oldurmek hosuna gidiyor...

ya kadinca hissimden soylicem..

adam bence benim lokmalarimi sayiyor... baska turlu olamaz... cunku neseli degil bakislari... insallah ben de kendi parami kazanirim da rahatlarim biraz.. ne diyeyim...

ayiptir soylemesi kusura bakmayin arkadaslar dun kofte kizartmistim yaninda corba pilav falan da vardi bugun de yine kizartayim dedim kofteyi de cok sever... zaten iki kisiyiz yaa...

kiymayi cikarmisim tezgaha... adamda surat bes karis...

- bos yere yapma yemem ben... bastan savma yapiyorsun...

halbuki begenilmeyecek gibi degil... ustelik apartmanda kac kisi varsa gotururum dayanamam yani...

pratik ya ondan kiziyor... ugrasmami saatlerimi ayirmami istiyor.... ama ben ayni zamanda okuyorum... iki duduklu tencereye de yemek koyup yanina da pilav salata yapiyorum sabahleyin erkenden yemegim hazir... salatayi sonradan yaparim tabii.. dersime vakit kalsin die...

kilom var ama cok degil... surekli bakiyor... psikolojik sorunlari var galiba...

Sorun çözüldü işte,madem hafiften kiloda varmış gayet normal bu tabi...

Eşiniz ağzıyla söyleyemediğii şeyi bence gözleriyle söylemeye çalışıyor ...

Hanım hanım az ye bak kilo alacan der gibi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…