- Konu Sahibi Shostakovich
-
masa da yemek yiyorsanız karşılıklı oturma canım. masanın bir kenarını duvara daya.
yan yana da iki sandalye koy. öyle otur. adam duvara baksın dursun.
sevdiğinden bakıyordur, gözü takılıyordur, aşıktır, hiç böyle olabileceğini düşündün mü
Ekmeği reçele bandım demişsiniz ya belkide keyifli yemek yemenizden hoşlanmışta olabilir..
pazar kahvaltısında koca bir tabak patates kızartması yaptım kocam sever diye.
oturduk bi güzel kahvaltıya eee nede olsa haftada bir kahvaltı yapıyoruz beraber..
sonra bi baktım kocacım sürekli bana bakıyor..
ne oldu aşkım hayırdır gözlerini neden alamıyorsun benden diye cilveli cilveli konuştum...
maaşallah canım bana hiç patates ayırmadın hepsini lüp lüp yuttun dedi.
adam bana deil mideme giden patateslere bakıyormuş meğer
Ekmeği reçele bandım demişsiniz ya belkide keyifli yemek yemenizden hoşlanmışta olabilir..
:))))) çok hoşsunuz valla:))
valla konu sahibi :)benim ananem de böyledir:) tabi aynı sebeple mi bilmiyorum ama gözünü diker de diker.
üstelik bize baksa yine neyse . eve gelen misafire bakar. biraz cimridir ananem :) heralde içi gidiyo misafir birşey yerken :)
geçenlerde bir misafirimiz geldi yine. ama çok rahat bir kadın :) dayanamadı dediki "ayyy teyzecimmm benim lokmaları senle beraber çiğnedik yahuu "
başkası olsa kızarır bozarır dimi. ananem hala bönn bönn bakıyor :))))
recele ekmek bandiriyorum agzima goturene kadar bakiyor yumurtayi ekmegime koyuyorum ona da bakiyor patates kizarmasini catalima takiyorum bakiyor.....
pazar kahvaltısında koca bir tabak patates kızartması yaptım kocam sever diye.
oturduk bi güzel kahvaltıya eee nede olsa haftada bir kahvaltı yapıyoruz beraber..
sonra bi baktım kocacım sürekli bana bakıyor..
ne oldu aşkım hayırdır gözlerini neden alamıyorsun benden diye cilveli cilveli konuştum...
maaşallah canım bana hiç patates ayırmadın hepsini lüp lüp yuttun dedi.
adam bana deil mideme giden patateslere bakıyormuş meğer
benimde kilo aklıma gelmişti.
sanki bişeylerden rahatsız oluyor,yeme tarzın onun için itici gelmiş olabilir bilmiyorum.
garip..sorduğun halde cevap vermiyor yani..
şakayla karışık laf vurduğu olmuyor mu?
:))))) çok hoşsunuz valla:))
valla konu sahibi :)benim ananem de böyledir:) tabi aynı sebeple mi bilmiyorum ama gözünü diker de diker.
üstelik bize baksa yine neyse . eve gelen misafire bakar. biraz cimridir ananem :) heralde içi gidiyo misafir birşey yerken :)
geçenlerde bir misafirimiz geldi yine. ama çok rahat bir kadın :) dayanamadı dediki "ayyy teyzecimmm benim lokmaları senle beraber çiğnedik yahuu "
başkası olsa kızarır bozarır dimi. ananem hala bönn bönn bakıyor :))))
bak bu olabilir canım, bende böyle çok aheste yemek yiyenlere takılırım, yani gözüm istemsiz takılır
bu nasil profil resmi yaa koptum gulmekten... tam size cevap vericem yasli nine bana el hareketiyle cevap verdi...
ben de kocama boyle yapmak istiyorum:))))
canım patates kızartması istedi yaaHayır,zayıflamaya çalışıyorum neyse kızartayım bu akşam da yiyelim...
Aeroplain,eşine normal zamanda sor yok öyle bir şey derse yemek sırasında "aha yakaladım bak yok diyorsun ama izliyorsun,çok mu yiyorum" de bakalım ne diyecek :))
en iyisi yuzsuzce devamli onu izleyeyim ben... o zaman da insanin yedigi iki lokma burnundan geliyor....
kilom var ama cok degil... surekli bakiyor... psikolojik sorunlari var galiba...
kilom var ama cok degil... surekli bakiyor... psikolojik sorunlari var galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?