- 3 Eylül 2018
- 9.110
- 48.407
- 548
- Konu Sahibi Sugammadeks
Hayat böyle zor olmuyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir bilemiyorum insanın ruh hali her zaman aynı olmuyor bazen daha hassas olabiliyor ben de o döneme denk geldim sanırım
Hayatım hep böyle olsa zor olurdu tabi de kırk yılın başı böyle bir durum yaşadım ve ilk kez yaşadığım için nasıl tepki vereceğimi bilemedimHayat böyle zor olmuyor mu?![]()
Haklısınız..Bu sekilde hamile kalirsanda, tartisma yasarsin esin ile. Evet yeni bir dönem olur sizin için ama abartamamak lazim. Birbirini buntaltmadan duygularinizi yasamaniz lazim.
Teşekkür ederimgeçmiş olsun..
Yerleşme kanaması o kadar geç olmaz, regl günü gelmeden önce olur, benim regl günüm geçmişti zatenAbartmışsın
Silik çizgi var ise hamilesindir
Kanama da yerleşme kanaması olabilir
Evet burda sizin gibi yapıcı yorum yapan hanımların vesilesiyle abarttığımı anladım, zor bir durum tabi benim için teşekkür ederim cevabınız içinGeçmiş olsun, üzüldüm sizin için zor olsa gerek... İkinci test yaptınız mı? Doktora gidin elbette. Bu arada eşiniz önemsememiş değil bence, teselli etmeye çalışmış doktora gidelim demiş. Ben yeğeni aradı sorunu varmış deyince kalktı evden çıktı yeğeninin yanına gitti diyeceksiniz sandım. Sadece telefonda aramış, bunda bir sıkıntı yok bence fazla hassas davranmışsınız, büyütmeyin, yani bunu tartışmaya dönüştürmeyin derim.
PekiYerleşme kanaması o kadar geç olmaz, regl günü gelmeden önce olur, benim regl günüm geçmişti zaten
Ben de farkına vardım abarttığımın cevabınız için çok teşekkür ederimHassas bir dönemden geçiyorsunuz böyle hissetmeniz normal ama eşinizin size değer vermediğini göstermez. Ben eşinizin samimiyetine inandım.
İlk kez böyle bir durum yaşayınca fazla tepki verdim galiba haklısınızBence aşırı derecede abartmissiniz. Tabi istediğiniz bir şey gebelik. Gerçekleşmediği hayal kırıklığı yasamissiniz ama davranışınız abartılı. Eşiniz ters bir şey yapmamış.
Doğru diyorsunuz haklısınızHassas bir durum yaşamışsınız ama abartmissiniz bence sizi bırakıp gitmemiş yada umursamaz davranmamıs siz o anki ruh halinizle alınganlık yapmışsınız bence