Eşimin beni umursamadığını hissettim

Olabilir bilemiyorum insanın ruh hali her zaman aynı olmuyor bazen daha hassas olabiliyor ben de o döneme denk geldim sanırım

Bu sekilde hamile kalirsanda, tartisma yasarsin esin ile. Evet yeni bir dönem olur sizin için ama abartamamak lazim. Birbirini buntaltmadan duygularinizi yasamaniz lazim.

Her şeyi anladım da niye erkek düşüncesiz oldu şimdi:) Kadınlar çok çok ince düşündüğü için erkekler düşüncesiz geliyor bazen bence burda olduğu gibi.

Prensesler gibiydin baba evinde galiba malesef evlilik böyle oluyor. Keza eşinin yaptığıda çok normal napsın adam sana sarılıp 3gün ağlasınmı ? Gerçekten durduk yere alınıp abartmışsın adam ne yapmış ki?

Geçmiş olsun, üzüldüm sizin için zor olsa gerek... İkinci test yaptınız mı? Doktora gidin elbette. Bu arada eşiniz önemsememiş değil bence, teselli etmeye çalışmış doktora gidelim demiş. Ben yeğeni aradı sorunu varmış deyince kalktı evden çıktı yeğeninin yanına gitti diyeceksiniz sandım. Sadece telefonda aramış, bunda bir sıkıntı yok bence fazla hassas davranmışsınız, büyütmeyin, yani bunu tartışmaya dönüştürmeyin derim.

Geçmiş olsun, üzüldüm sizin için zor olsa gerek... İkinci test yaptınız mı? Doktora gidin elbette. Bu arada eşiniz önemsememiş değil bence, teselli etmeye çalışmış doktora gidelim demiş. Ben yeğeni aradı sorunu varmış deyince kalktı evden çıktı yeğeninin yanına gitti diyeceksiniz sandım. Sadece telefonda aramış, bunda bir sıkıntı yok bence fazla hassas davranmışsınız, büyütmeyin, yani bunu tartışmaya dönüştürmeyin derim.
Evet burda sizin gibi yapıcı yorum yapan hanımların vesilesiyle abarttığımı anladım, zor bir durum tabi benim için teşekkür ederim cevabınız için 🌸

Hassas bir dönemden geçiyorsunuz böyle hissetmeniz normal ama eşinizin size değer vermediğini göstermez. Ben eşinizin samimiyetine inandım.

Bence aşırı derecede abartmissiniz. Tabi istediğiniz bir şey gebelik. Gerçekleşmediği hayal kırıklığı yasamissiniz ama davranışınız abartılı. Eşiniz ters bir şey yapmamış.

Hassas bir durum yaşamışsınız ama abartmissiniz bence sizi bırakıp gitmemiş yada umursamaz davranmamıs siz o anki ruh halinizle alınganlık yapmışsınız bence

Bence aşırı derecede abartmissiniz. Tabi istediğiniz bir şey gebelik. Gerçekleşmediği hayal kırıklığı yasamissiniz ama davranışınız abartılı. Eşiniz ters bir şey yapmamış.
İlk kez böyle bir durum yaşayınca fazla tepki verdim galiba haklısınız

Back
X