Eşimin beni umursamadığını hissettim

Bence anormal biraz abartmışsınız kalkıp yeğeninin yanına gitse günlerce gelmese tamam derimde, bide sizde söylüyorsunuz 1 saat sonra arasa neyse diye aradaki yarım saat için neden bu kadar büyülttünüz ki
Bilmiyorum hassas bir durumda olduğum için abarttım belki de

Gayet ilgilenmiş aslında.. Siz biraz abartmışsınız. Bir telefon konuşması yapmasında ne var ki? Ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım (idrar ve kanda pozitifi gördüm ve bir hafta sonra regl başladı düşük oldu). Anlıyorum yani durumunuzu ama sizi evde yalnız bırakıp gitmemiş sonuçta🤷‍♀️

Belki öyle bir mesaj alinca acil bir sey oldugunu dusunmustur.
Ben de oyle bir mesaj alinca hemen ariyorum.
Yok msj da durumdan bahsetmişti zaten yeğeni acil değildi yani eşimin yeğeninin patronuyla yaşadığı bir problem var sürekli, yine aynı konuydu yani gerçekten acil bir durum olsa asla tepki vermezdim

Gayet ilgilenmiş aslında.. Siz biraz abartmışsınız. Bir telefon konuşması yapmasında ne var ki? Ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım (idrar ve kanda pozitifi gördüm ve bir hafta sonra regl başladı düşük oldu). Anlıyorum yani durumunuzu ama sizi evde yalnız bırakıp gitmemiş sonuçta🤷‍♀️
Siz de yaşamışsınız benzer durumu insan ister istemez üzülüyor ve hassaslaşıyor, abartmış olabileceğimi düşündüğüm için buraya yazıp fikir almak istedim, teşekkür ederim cevabınız için

Hiç güleceğim yoktu güldürdünüz teşekkür ederim😅
Olgun tepkin için ben teşekkür ederim. Böylece ruhunun premses olmadığını, olayın geçici olduğunu anlamış olduk :) Hepimizin hassas zamanları vardır. Bahsettiğin konuda uzatılacak,kırılacak bir şey yok. Unut gitsin.

Yeğeninin işyerinde sürekli yaşadığı bir problem var yine aynı problem için konuşmak istedi eşimle yani kesinlikle acil değildi acil olsaydı inanın hiçbir şey demezdim

Acil olmasi icin ille ölüm kalim, hastanelikmi olunmali? Ee ona bakilirsa sizinkide acil degildi, hamile bile olmayabilirdin. Test yapmasaydin normal regl olduğunu sanacaktin.

Iş yerindeki problemlerde insani mahv eder. Her gün sorunlu yere, mutsuz his ettiğin yere gitmek ne zor biliyormusun?

Adam zaten teselli etmiş, doktora gitmek istemiş. Daha ne yapsin? Hani desen yeğenine gitti, akşama kadar gelmedi, yine bir nebze. Ama telefonda konuştuğu için kizmak, cidden abartmaktir.

Olgun tepkin için ben teşekkür ederim. Böylece ruhunun premses olmadığını, olayın geçici olduğunu anlamış olduk :) Hepimizin hassas zamanları vardır. Bahsettiğin konuda uzatılacak,kırılacak bir şey yok. Unut gitsin.
Haklısınız teşekkür ederim ben de hassas dönemde olduğum için abartmış olabileceğimi düşünüp fikir almak istedim😌 bir önceki mesajınıza hala gülüyorum bu arada😅

Acil olmasi icin ille ölüm kalim, hastanelikmi olunmali? Ee ona bakilirsa sizinkide acil degildi, hamile bile olmayabilirdin. Test yapmasaydin normal regl olduğunu sanacaktin.

Iş yerindeki problemlerde insani mahv eder. Her gün sorunlu yere, mutsuz his ettiğin yere gitmek ne zor biliyormusun?

Adam zaten teselli etmiş, doktora gitmek istemiş. Daha ne yapsin? Hani desen yeğenine gitti, akşama kadar gelmedi, yine bir nebze. Ama telefonda konuştuğu için kizmak, cidden abartmaktir.
Dediğim gibi insan bazı dönemlerde hassas olabiliyor ben de o döneme denk geldim galiba bu yüzden abartmış olabilirim

Ben de ilk sayfadaki arkadaş gibi bunun piremses sendromu olduğunu düşünenlerdenim, üzgünüm. 🙈
Bana hoş gelmiyor böyle abartılı ilgi bekleyen tavırlar, iki cinste de hoşlanmıyorum. Sizin bu tavrınız anlayışsızlığa giriyor bence.
Düşük yaptı iseniz çok geçmiş olsun. 🙏🏻

Ben de ilk sayfadaki arkadaş gibi bunun piremses sendromu olduğunu düşünenlerdenim, üzgünüm. 🙈
Bana hoş gelmiyor böyle abartılı ilgi bekleyen tavırlar, iki cinste de hoşlanmıyorum. Sizin bu tavrınız anlayışsızlığa giriyor bence.
Düşük yaptı iseniz çok geçmiş olsun. 🙏🏻
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için neyse ki benimki geçici piremses sendromuymuş 😅

Yanınızda olmaktan kasıt nedir ne yapabilir adam size? Ortada bebek falan yok bi üzüntü yaşamışsınız hamile olmadığınız için o da teselli etmiş. Dünyayı durdurmasını beklemiyodunuz herhalde sizin durumunuzda da hayat mematlık bi durum yok. Aşırı abartmışsınız.

Böyle nasıl yaşıyorsunuz ? Ciddi soruyorum?
Bu az olmuş biraz daha abartın bence.
Böyle yaşamıyorum sadece başıma ilk kez gelen bir durumdu ve beni fazlasıyla etkiledi, hassaslaşıp abartmışım, insan her zaman sakin ve anlayışlı olamıyor

Back
X