Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok karışık yazmışssınız yaraladı derken de bıçakla yaraladı filan sandım :26:
sanırım arkadaşının eşinden hoşlanmadınız ve konuşmasını istemediniz eşinizde ben konuşmaya devam edicem dedi :26:
cok karısık bır yazı oldugunu dusunmuyorum ama meselenın hoşlanmamaktan öte oldugu açık diye dusunuyorum sizi en hassas yerınızden yuzunuze hakaret eden bir insanı kımsenın sevebılcegını dusunmuyorum. haklı olarkat esımın onların eve gtmsını ıstmyrm bence en dogal hakkım dedgılmı? ne yazıkki eşim bnm kadar kırılmamıs uzulmemişki bu konuda bana yalan soyleyıp ınatlasıcak kadar içi soğumuş.![]()
Eşinizle aranızda başka bir sorun var mı peki?
"Boşanmayı bile düşünüyorum" demişsiniz..Bu anlattığınız boşanmayı gerektirecek bir sebep gibi görünmedi bana..
cok karısık bır yazı oldugunu dusunmuyorum ama meselenın hoşlanmamaktan öte oldugu açık diye dusunuyorum sizi en hassas yerınızden yuzunuze hakaret eden bir insanı kımsenın sevebılcegını dusunmuyorum. haklı olarkat esımın onların eve gtmsını ıstmyrm bence en dogal hakkım dedgılmı? ne yazıkki eşim bnm kadar kırılmamıs uzulmemişki bu konuda bana yalan soyleyıp ınatlasıcak kadar içi soğumuş.![]()
meselenın hoşlanmamaktan öte oldugu açık diye dusunuyorum sizi en hassas yerınızden yuzunuze hakaret eden bir insanı kımsenın sevebılcegını dusunmuyorum. haklı olarkat esımın onların eve gtmsını ıstmyrm bence en dogal hakkım dedgılmı? ne yazıkki eşim bnm kadar kırılmamıs uzulmemişki bu konuda bana yalan soyleyıp ınatlasıcak kadar içi soğumuş.![]()
tabi siz yazdığınız için size karışık gelmeyebilir ama bana geldi
ben kadını sevin sayın el üstünde tutun demedim ki
ama eşiyle anlaşamıyor diye çocukluktan beri arkadaş olan birisiyle kim olsa ilişkisini bir anda kesemez
evine gitmez eşiyle muhattap olmaz ama arkadaşıyla dışarda görüşür baktı hala zararı var size yavaş yavaş ilişkisini keser
boşanılmayı düşünecek kadar bişey göremedim ben
sorun eşiyle anlasamamak değil sorun onun arkadasının eşinin benım en hasaas oldgm konuda bana hakaret etmesi yazık sana sen hastasın ne demek sızce? yuzumu okşamalar senın ıcın uzuluyorum fln demeler bnm ıcın bır travmaydı bu oan mecalim yoktu bır sey demeye ama eşim bunu sankı salak manyak bir ikik birbirimize atışma yapmış gibi algılayıp uzulmeemsi ve hala onların evlerıne gıtme gıbı bır hevesının olması
sorun eşiyle anlasamamak değil sorun onun arkadasının eşinin benım en hasaas oldgm konuda bana hakaret etmesi yazık sana sen hastasın ne demek sızce? yuzumu okşamalar senın ıcın uzuluyorum fln demeler bnm ıcın bır travmaydı bu oan mecalim yoktu bır sey demeye ama eşim bunu sankı salak manyak bir ikik birbirimize atışma yapmış gibi algılayıp uzulmeemsi ve hala onların evlerıne gıtme gıbı bır hevesının olması
Dedi demis dedim anladiklarim bunlar maalesef![]()