Eşimin beni yaraladı

çok karışık yazmışssınız yaraladı derken de bıçakla yaraladı filan sandım :26:

sanırım arkadaşının eşinden hoşlanmadınız ve konuşmasını istemediniz eşinizde ben konuşmaya devam edicem dedi :26:

çok karışık yazmışssınız yaraladı derken de bıçakla yaraladı filan sandım :26:

sanırım arkadaşının eşinden hoşlanmadınız ve konuşmasını istemediniz eşinizde ben konuşmaya devam edicem dedi :26:

meselenın hoşlanmamaktan öte oldugu açık diye dusunuyorum sizi en hassas yerınızden yuzunuze hakaret eden bir insanı kımsenın sevebılcegını dusunmuyorum. haklı olarkat esımın onların eve gtmsını ıstmyrm bence en dogal hakkım dedgılmı? ne yazıkki eşim bnm kadar kırılmamıs uzulmemişki bu konuda bana yalan soyleyıp ınatlasıcak kadar içi soğumuş. :(

Son düzenleme:
cok karısık bır yazı oldugunu dusunmuyorum ama meselenın hoşlanmamaktan öte oldugu açık diye dusunuyorum sizi en hassas yerınızden yuzunuze hakaret eden bir insanı kımsenın sevebılcegını dusunmuyorum. haklı olarkat esımın onların eve gtmsını ıstmyrm bence en dogal hakkım dedgılmı? ne yazıkki eşim bnm kadar kırılmamıs uzulmemişki bu konuda bana yalan soyleyıp ınatlasıcak kadar içi soğumuş. :(

Eşinizle aranızda başka bir sorun var mı peki?

"Boşanmayı bile düşünüyorum" demişsiniz..Bu anlattığınız boşanmayı gerektirecek bir sebep gibi görünmedi bana..

Eşinizle aranızda başka bir sorun var mı peki?

"Boşanmayı bile düşünüyorum" demişsiniz..Bu anlattığınız boşanmayı gerektirecek bir sebep gibi görünmedi bana..

dedim ya cok yorucu seyler atlattık saglık sorunları cocgumun olmıyacagı gıbı bır gercegi.. ama her zaman içime oturmustu ozaman o kadına cvp verememiş olmak cunku gerckten cok yorgundum ruhen olark nasl cvp veremdm bılemıyorum. ama eşim bnm gibi yterınce hassa davranmadı bnm kadr uzulmemiş demekki.. ve hala ben onlarn evıne gıderım ıstedgm zaman dıyor

cok karısık bır yazı oldugunu dusunmuyorum ama meselenın hoşlanmamaktan öte oldugu açık diye dusunuyorum sizi en hassas yerınızden yuzunuze hakaret eden bir insanı kımsenın sevebılcegını dusunmuyorum. haklı olarkat esımın onların eve gtmsını ıstmyrm bence en dogal hakkım dedgılmı? ne yazıkki eşim bnm kadar kırılmamıs uzulmemişki bu konuda bana yalan soyleyıp ınatlasıcak kadar içi soğumuş. :(

tabi siz yazdığınız için size karışık gelmeyebilir ama bana geldi
ben kadını sevin sayın el üstünde tutun demedim ki

ama eşiyle anlaşamıyor diye çocukluktan beri arkadaş olan birisiyle kim olsa ilişkisini bir anda kesemez
evine gitmez eşiyle muhattap olmaz ama arkadaşıyla dışarda görüşür baktı hala zararı var size yavaş yavaş ilişkisini keser

boşanılmayı düşünecek kadar bişey göremedim ben

meselenın hoşlanmamaktan öte oldugu açık diye dusunuyorum sizi en hassas yerınızden yuzunuze hakaret eden bir insanı kımsenın sevebılcegını dusunmuyorum. haklı olarkat esımın onların eve gtmsını ıstmyrm bence en dogal hakkım dedgılmı? ne yazıkki eşim bnm kadar kırılmamıs uzulmemişki bu konuda bana yalan soyleyıp ınatlasıcak kadar içi soğumuş. :(

Yazdıklarınızı siz okuyabiliyormusunuz.:26::26:
İnanın hiçbirşey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.
Hakaret etti demişsiniz mesela ne dedi:44::44:

tabi siz yazdığınız için size karışık gelmeyebilir ama bana geldi
ben kadını sevin sayın el üstünde tutun demedim ki

ama eşiyle anlaşamıyor diye çocukluktan beri arkadaş olan birisiyle kim olsa ilişkisini bir anda kesemez
evine gitmez eşiyle muhattap olmaz ama arkadaşıyla dışarda görüşür baktı hala zararı var size yavaş yavaş ilişkisini keser

boşanılmayı düşünecek kadar bişey göremedim ben

sorun eşiyle anlasamamak değil sorun onun arkadasının eşinin benım en hasaas oldgm konuda bana hakaret etmesi yazık sana sen hastasın ne demek sızce? yuzumu okşamalar senın ıcın uzuluyorum fln demeler bnm ıcın bır travmaydı bu oan mecalim yoktu bır sey demeye ama eşim bunu sankı salak manyak bir ikik birbirimize atışma yapmış gibi algılayıp uzulmeemsi ve hala onların evlerıne gıtme gıbı bır hevesının olması

Ya pek bırsey anlayamadım kım ınkar ettı kım ıtıraf ettı kımın yanında oldu bu söyledım söylemedım
tartısması ,ablanla ne ılgısı var.Sonra ablanla mı esınle mı tartıstın son cumlen kımı kasdedıyorsun.
off yoruldum valaaa.! Eşin sen o kızla görusmuyorsan evıne gıtmemelı ama arkadasıyla dısarda
görusmeye devam etmelı bence cocukluk arkadası sonucta neden bıraksın kı kıskanc karısı
yuzunden.Sen kac yasındasın o kız kac yasında.?

o sevmediğiniz kadınla aranızda ki bence bariz çekememezlik ve size yaptığı da saygısızlık, hassas konudan vurması.. ama eşinizin o eve gitmesini yasaklamak size düşmez bence, bebeklikten beri en yakın arkadaşı diyorsunuz, eşinizin bazı şeyleri kendi düşünmesi lazım. ama siz kadını sevmiyorsunuz veya kırgınsınız diye de, en yakın arkadaşıyla arasına mesafe koyacak değil.

sorun eşiyle anlasamamak değil sorun onun arkadasının eşinin benım en hasaas oldgm konuda bana hakaret etmesi yazık sana sen hastasın ne demek sızce? yuzumu okşamalar senın ıcın uzuluyorum fln demeler bnm ıcın bır travmaydı bu oan mecalim yoktu bır sey demeye ama eşim bunu sankı salak manyak bir ikik birbirimize atışma yapmış gibi algılayıp uzulmeemsi ve hala onların evlerıne gıtme gıbı bır hevesının olması

Karşınızdaki kişi bunu ne niyetle söyledi bilemiyorum,belki gerçekten iyi niyetli idi.
Madem bunu hakaret olarak algıladınız,o anda cevap veremediniz;sonradan bir telefon edip cevabını verseydiniz keşke.
O bayana cevap vermediğiniz için olayı kendi içinizde çok büyütmüşsünüz bence.

Valla eşinizin arkadaşınızın karısının size ne dediğini ben 2 kere okumama rağmen anlamadım.
Şimdi size, "yazık sana hastaneye gide gele strese girmişsin" mi dedi, yoksa "sen ateşin olduğu için evlendin" mi dedi.
Ben anlamadım galiba. :(((

Acaba siz çok duygusal olmanızdan dolayı bu kadını yanlış anlamış olabilir misiniz?
Belki hakikaten iyi niyetle yaklaştı size?

Bana biraz önyargılıymışsınız gibi geldi..
Yaşını kompleks yaptığını, havalı olduğunu ve sizi kıskandığını söylüyorsunuz..
Emin misiniz bunlardan?

buna hakaret denmez ki lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşmuş o kadar belli iyi niyetli değil
ailesinden bile fazla vakit geçirmiş diyorsunuz kim olsa hemen iletişimi kesmez o arkadaşıyla değil eşiyle sorunun olmuş

siz görüşmeyin zorla görüşecek haliniz yok ya onlarda dışarda görüşsün
sen sanıyor musun ki eşin bi lafına bakarak hemen gidip gelmeyi kesecek

baktın kadın hala konuşuyor zararı dokunuyor o zaman eşinde görmüş olur hem kendi keser görüşmeyi

Ben eşinizin yerinde olsam tabiki arkadaşımla görüşmeyi kesmem, arkadaşının onun için önemini biliyorsun da. Eşler birbirine laf sokuyor diye iki dost ayrılmaz, ayrılmasın da. Kaç yaşındasın, çalışıyor musun?

Bence fazla boş kalmışsın, takacak şey arıyorsun. Boşanılacak, hata eşini bunaltacak bir sebep yok bence, sakin ol..

Konuları kafanıza göre silip taşındı vb. yazamaz, taşıdığınızı düşündüğünüz konununda içeriğini silemezsiniz zira hertürlü yazılı ve görsel paylaşımlarınızı silmeniz, değiştirmeniz yasak ve uyarı alma sebebidir.

Back
X