- Konu Sahibi kartanesi1985
tebrikler ilk gerçekci ve matıklı yaklaşım sizden gelmiş.
arkadaşlar karşınızda hamile bir kadın var rencide olmuş sinirleri yıpranmış vs vs. "yok cocugunumu oldurcen yok katilmi olcan aboow cok günay aooww ne kadar ayıp" bu tür yaklaşımlarla arkadaşı ne kadar rencide ettiğinizin ve onu yeniden yalnızlaştırdığınızın farkındamısınız bilemiyorum.
uzun süredir siteyi takip ederim. fakat yeni üye oldum. ve genelde bu tip yaklaşımlarla karşılaşıyorum.
konu sahibi eşiyle olan bir sorununu buraya ilk kez yazıyor olabilir. ama belliki uzunca bir süredir bu tip sorunlar yaşıyor ve hanım hamile arkadaslar hepimiz onun suanki ruh halini gayet iyi biliyor olmalıyız öyle degilmi.
belkide kendi ozannesine bile acamadıgı bir sıkıntısını gelmiş burda paylaşmaya calışıyor. sizin bu gibi tepkisel yaklaşımlarınızdan sonraki mesajlarında nasıl tekrar yalnızlaştığını ben sezinleyebiliyorum. keşke daha bilimsel ve mantıklı yaklaşabilsek. keşke subjektif olmak yerine objektif olabilsek.
evet teşekkür ediyorum beni anlayan herkese...zaten bu olay gece oldu.ve böle bi durumu sadece burda yazabilirim kime anlatabiiilirimki.eşinle yatak olayı çok abes bence.ama burda daha rahatım ve yazdkça rahatlıyorum