Eşimin bilgisayarda bazı şeylerini yakaladım, boşanmayı düşünüyorum

demek eitediğim 15 gün sonunda nasıl olucak onu merak ettim

15 gün sonunda deneme sürümü kayıt yapmamaya başlayacak. Sen gizli şifrenle programa girdiğinde sana ingilizce diyecek ki; "lisansını al gel kardeş, beleş sürüm bitti"

Bununla uğraşmak yerine internetten programı satın al. 50 lira birsey. İlerde çoğcuğunuz olursa da faydalı. Allah korusun yanlış eğilimlerin hataların önünde de geçebilirsiniz.

Arkadaş zaten geçmişi görmüş .
Kimin girdiğini nereden bilecek ?Yine kardeşim girdi deyip inkar edecek. Anca evde falan giremeye cesaret ederse saatleri aklında tutması lazım .Ancak öyle tesbit eder . Yoksa sonuna kadar inkar eder kocası ...
ScreenShot'ı herkes yapar bu herif demez mi sen çektin sitenin fotosunu diye:26:
Uyduruyorsun yok öyle birşey demez mi ?
Söylüyorsun ya ekran yakalama hadisesi çocuk oyuncağı ben binlercesini çekerim
Yinede büyük konuşmayayım teknik bilgim yok sonuçta

yok ben anlarım saatlerinden zaten eşim12 saat çalışıyor izin günleride belli geceye geçtiğinde ben sabah evde olmuyorum eğer sabah girilmişse bu kesin eşimdir çünkü kardeşim o satte evde yok bende evde yokum

Birde belirteyim kardeşim ben girdim abla bu sitelere boşuna günahını alma eniştemin dedi ama benim içimde yinede kuşku kalıyor sanki eşim baktı gibi geliyor bende bu kuşkuyu yok etmek için bu programı kurmak istedim

Benimde buna benzer bir sorunum var eşimin kuzeniyle yazışmalarını gördüm ve şok oldum.Hala kendime gelemedim.Buralardan kaçalım seninle başka bir yerde iş kuralım demiş.Biz evleneli bir sene oluyor bu arada ilk aylar tartışmalarımız çok oluyordu ama zamanla birbirimizin huyunu suyunu öğrendik ve artık pek tartışmıyoruz bile.Eşim evlendiğimizden beri çocuk çok istiyordu ben biraz zaman geçsin borçlarımızı ödeyelim falan dedim hep.Sonra bir ara oda öyle demeye başladı ama şimdi yine çocuk istiyor hemde çok.Gördüğüm şeyden sonra okadar üzüldümki artık sağlıklı düşünemiyorum siz olsanız ne düşünürdünüz.

Valla canım öyle casus programlara falan gerek duymuyorum.

Nette yanlış bir durum varsa ister istemez açık veriliyor birzaman sonra.

pc'den çok iyi anlarım,2 senedir eşimden yana hiç bir yanlıs davranıs görmedim pc'de.

Hep yanımda girer ne yaptığını sürekli görürüm.

Benim eşim internetten hoşlanmaz,sadece oyun oynaroda online oyunlar bile değil.

Yani o sebepten güvenim tam ve arastırma gereği duymuyorum.

Ama tabii ki bir gün ters bişeye rastlarsam işte ondan sonra takibe başlarım.

burda bir arkadaş demiş ya hani ''izlemiyorum diyen erkek yalan söyler,kocam izlemiyor diyen kadında yalan söyler '' diye

Yoo benim eşim izlemiyor,bekarlığında izliyordur,evliliğimizde hiç rastlamadım.

Gizli gizlide izlemesi imkansız,birbirimizden ayrı geçirdiğimiz zaman yok!

O yüzden genelleme yapmayın mümkünse...

Herkes kendi eşinin üzerinden yorum yapsın,diğerlerini ne karıstırıyorsunuz ki!

kardeşiniz açıklamış ben girdim bu sitelere diye..
neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamadım...

kızlar bu casus programlar mesela internet bankacılığı kullananlar için sakıncalı mıdır? daha önce bi konu açmıştım, eşimin biz evlenmeden benden gizli bi msni varmış, eski sevgilisine msj atmış diye. şimdi güvenim sarsılmış durumda ve takip etmek istiyorum. benim de aklıma geldi yüklemek ama eşim int bankacılığı kullandığı için korktum şifrelerini alır mı birileri diye:44:

Casusluk yapmaya gerek var mı gerçekten de ?
Bilgisayarda ne yaptığına bakalım,cep telefonu dökümlerini alalım,kredi kartı ekstrelerini ele geçirelim.
Hatta araba kullanıyorsa,arabanın kilometresini not edelim ! Olağandışı artış varsa kesin gezmeye gitmiştir ya...Araç takip kiti de olabilir,uyar.
....Yapalım da,ne gerek var ? Hayat boyu adamları takip mi edeceğiz ? Kontrol etmezsek hemen yanlış yola mı sapacaklar ?

Bizlerden,buradaki üyelerden örnek vereyim:
Şimdi eşiniz neti takip ediyor olsa ve diyelim buraya eşime güvenmiyorum,takip edeceğim yazdığınızı okusa veya eşimin ailesini sevmiyorum,kaynanamdan nefret ediyorum ya da eşimden soğudum,evlilikten sıkıldım gibi şeyler yazdığınızı öğrense...Hoş olur mu ?

çocuk yapma sakın.
bu arada kim kime kaçalım demiş. eşin mi, karşı taraf mı?

hani olduda böyle birşey oldu ne yapayım aa eşim bakmış ne olucak deyip görmezden mi geleyim nasıl unutulucak peki?siz unutabilir misiniz böyle birşey görseniz.kimse istemez

bende 3 yıllık evliyim. böyle bir durumda oturup konuşurum. hemen tasamı tarağımı toplayıp gitmem. ama önce onu rezil ederim. yaptığına yapıcağına pişman ederim. sonrada bir şans daha veririm. daha fazlasını yapmaya cesareti yetmez. ama kesinlikle yuvamı yıkmam

kontrol etmek istiyorum çünkü kandırılmak istemiyorum, bi kere yaptıysa bi daha yapar mı diye insan sürekli düşünüyor ister istemez. yapıyorsa da bi an önce gerekeni yapmak istiyorum, uyutulmak istemiyorum. o yüzden bu tarz programları araştırmaya başladım eşimin saçmaladığını öğrenince.

Aslına bakarsanız benim eşimde fazla girmez girsede yanımda girer.mesela ben gezmeye gidiceksek hazırlanırken yada bnyo yaparken yada ev işleri filan.bilgisayar yatak odaında durduğu için sürekli gözümün önünde zaten o kadar süre içinde girmeyede cesaret edemz kimse.ama eşim geceye geçtiği zaman sabah geliyor ben evde olmuyorum ya evde sabah bakıyorsa diye bu programı kurdum.birde geçmişte gördüm kardeşim en girdim dedi ama ben yinede şüphede kaldım.aslında kardeşim beni korur yani böyle birşey olsa eşimden soğur ve annemlere söyler ama bilmiyorum işte ben tam güvenemiyorum aslında başka birşeyini grmdim eşimin ama eğer olurda görürsem ben kolay kolay unutamam en başta bana yalan söylemiş olur ki budabenim için çoook önemli

Tabi ki hoş olmaz zaten eşim bunları okuyamaza karıştırmaz ama kardeşim okur zaten bir kere bakmış kadınlar kulubüne bakıp bakıp paranoyak oluyorsun diye kızdı bana.eşimin haberi yok zaten şu an ona karşı eişen davranışım yok ama eğer görürsem tabi iş değişir.burda takip etmesek dört dörtlük güvensek erkek yapar her erkek yapar yapmayan yoktur deniyor,takip etsek bu seferde herşeyine karışıyorsunuz hp takip mi edilecek deniyor ne yapıcağı mı şaşırdım

Senin durumun farklı tabii,içine şüphe düşmeye görsün.

Herkes bunu yapmak ister...

Ama yuvanı yıkma fikrin korkutucu.

Aslında hepimiz ne desek boş.

En iyisini sen bilirsin,en doğru kararıda sen verebilirsin.

Hiç kimse biz burda boşan dedik diye eşini boşamaz.

ve yine hiç kimse de sakın boşanma dedik diye eşiyle devam etmez.

Fikrimizi söyler çekiliriz,gerisi size ve Allah'a kalmış...

Kimin hangi konudan ne kadar endişe duyacağı, olaylar karşısında ne tepki vereceği doğal olarak kendi bileceği bir şeydir. Ama bana kalırsa, çok da temeli olmayan bir endişeye kapılmışsınız. Kurduğunuz izleme programı ile takip etmeden içiniz rahat etmeyecek anlaşılan, ama bir süre sonra bu işten vaz geçmeniz daha yararlı olur kanısındayım. Bu şekilde devamlı izlemede olursanız ister istemez sıkıntınızı eşinize de yansıtacaksınız. Ortada hiç bir olay yoksa da siz bir olay yaratacaksınız korkarım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…