Benimde buna benzer bir sorunum var eşimin kuzeniyle yazışmalarını gördüm ve şok oldum.Hala kendime gelemedim.Buralardan kaçalım seninle başka bir yerde iş kuralım demiş.Biz evleneli bir sene oluyor bu arada ilk aylar tartışmalarımız çok oluyordu ama zamanla birbirimizin huyunu suyunu öğrendik ve artık pek tartışmıyoruz bile.Eşim evlendiğimizden beri çocuk çok istiyordu ben biraz zaman geçsin borçlarımızı ödeyelim falan dedim hep.Sonra bir ara oda öyle demeye başladı ama şimdi yine çocuk istiyor hemde çok.Gördüğüm şeyden sonra okadar üzüldümki artık sağlıklı düşünemiyorum siz olsanız ne düşünürdünüz.
Valla canım öyle casus programlara falan gerek duymuyorum.
Nette yanlış bir durum varsa ister istemez açık veriliyor birzaman sonra.
pc'den çok iyi anlarım,2 senedir eşimden yana hiç bir yanlıs davranıs görmedim pc'de.
Hep yanımda girer ne yaptığını sürekli görürüm.
Benim eşim internetten hoşlanmaz,sadece oyun oynaroda online oyunlar bile değil.
Yani o sebepten güvenim tam ve arastırma gereği duymuyorum.
Ama tabii ki bir gün ters bişeye rastlarsam işte ondan sonra takibe başlarım.
burda bir arkadaş demiş ya hani ''izlemiyorum diyen erkek yalan söyler,kocam izlemiyor diyen kadında yalan söyler '' diye
Yoo benim eşim izlemiyor,bekarlığında izliyordur,evliliğimizde hiç rastlamadım.
Gizli gizlide izlemesi imkansız,birbirimizden ayrı geçirdiğimiz zaman yok!
O yüzden genelleme yapmayın mümkünse...
Herkes kendi eşinin üzerinden yorum yapsın,diğerlerini ne karıstırıyorsunuz ki!
ne demek istediniz hiç birşey anlamadımArkadaşlar bu bir hastalık.
Ben nasıl facebook a rutin olarak giriyorsam, kk da banlanınca kriz geçiriyorsam bu da öyle bir sey. Tedavi edilmesi lazım.
Eşinin kuzeni erkek,değil mi ?
Az önce kardeşim baktı bilgisayara ve programı indirdiğimi gördü bana çok kızdı.virüs bulaştırdın bilgisayara ne kadar paranaoyaksın senin gibi insan görmedim birde eşime güveniyorum diyorsun deyip çok kızdı bir sürü azar işittim kardeşimden
Az önce kardeşim baktı bilgisayara ve programı indirdiğimi gördü bana çok kızdı.virüs bulaştırdın bilgisayara ne kadar paranaoyaksın senin gibi insan görmedim birde eşime güveniyorum diyorsun deyip çok kızdı bir sürü azar işittim kardeşimden
neresi iyi onu anlamadım insanın şüphe kalmamsı için böyle şeyler yapması çok mu abesçok iyi yapmış bence:)
c ye bakmadan anladı bilgisayara değişik yazılar geldi çökertmişin dedi çok kızdıNasıl gördü? C den kaldırmadınız mı setup ı? Benim bilgisayarımda 6 aydır var programcı kardeşim bile bulamadı
neresi iyi onu anlamadım insanın şüphe kalmamsı için böyle şeyler yapması çok mu abes
bu sitee eşini çok iyi tanıyanları hiç beklemediği anda beklemediği şeyler yaşayanlarıda gördük.ben değil eşime kimseye dört dörtlük güvenmem.ha başta benim ailem arkadaşlarım eşimin çok saf kalpli ve o tarz şeyler yapmıcak birisi diye söylerler hatta ailem annem ve kardeşim özellikle benden dah çok güvenir eşime o kadar.ama ben yine de tam güvenemiyorum sanki her an birşeyini yakalıcakmışım gibi geliyor eşim öyle gözü dışarıda olan biriside değil işten eve gelir vedışarı bile çok az çıkar genelde yan yanayız ama bu demek değil ki yapmıcakNeden güvenmeyi denemiyorsun?
Senin için önemli olan
Beklediğiniz şey evet ben seni aldattım kelimesimi...
kuracağınız casus programlarına gerek kalmadan...
sorun sadece kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz aldatıldıysa ne kadar aldatıldım neler yazdı.
Bu kadarmı az tanıyorsunuz eşinizi...?
zannetmem kardeşim beni çok korur ve böyle birşey olsa enayi yerine konmamı istemezacaba kardeşinizle eşiniz iş birliği içinde olabilirler mi?
bu sitee eşini çok iyi tanıyanları hiç beklemediği anda beklemediği şeyler yaşayanlarıda gördük.ben değil eşime kimseye dört dörtlük güvenmem.ha başta benim ailem arkadaşlarım eşimin çok saf kalpli ve o tarz şeyler yapmıcak birisi diye söylerler hatta ailem annem ve kardeşim özellikle benden dah çok güvenir eşime o kadar.ama ben yine de tam güvenemiyorum sanki her an birşeyini yakalıcakmışım gibi geliyor eşim öyle gözü dışarıda olan biriside değil işten eve gelir vedışarı bile çok az çıkar genelde yan yanayız ama bu demek değil ki yapmıcak
zannetmem kardeşim beni çok korur ve böyle birşey olsa enayi yerine konmamı istemez
bu sitee eşini çok iyi tanıyanları hiç beklemediği anda beklemediği şeyler yaşayanlarıda gördük.ben değil eşime kimseye dört dörtlük güvenmem.ha başta benim ailem arkadaşlarım eşimin çok saf kalpli ve o tarz şeyler yapmıcak birisi diye söylerler hatta ailem annem ve kardeşim özellikle benden dah çok güvenir eşime o kadar.ama ben yine de tam güvenemiyorum sanki her an birşeyini yakalıcakmışım gibi geliyor eşim öyle gözü dışarıda olan biriside değil işten eve gelir vedışarı bile çok az çıkar genelde yan yanayız ama bu demek değil ki yapmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?