Eşimin bilgisayarda bazı şeylerini yakaladım, boşanmayı düşünüyorum

Eşinin kuzeni erkek,değil mi ?

Canım ben de altına imzamı atabilirim bu yorumunun...
Hiç takma, bazıları kendi şleri yapınca herkesin eşi yapar deyip içini rahatlatıyor...

Arkadaşlar bu bir hastalık.

Ben nasıl facebook a rutin olarak giriyorsam, kk da banlanınca kriz geçiriyorsam bu da öyle bir sey. Tedavi edilmesi lazım.

Arkadaşlar bu bir hastalık.

Ben nasıl facebook a rutin olarak giriyorsam, kk da banlanınca kriz geçiriyorsam bu da öyle bir sey. Tedavi edilmesi lazım.
ne demek istediniz hiç birşey anlamadım

Az önce kardeşim baktı bilgisayara ve programı indirdiğimi gördü bana çok kızdı.virüs bulaştırdın bilgisayara ne kadar paranaoyaksın senin gibi insan görmedim birde eşime güveniyorum diyorsun deyip çok kızdı bir sürü azar işittim kardeşimden

guven cok onemlı arkadasım hemen kotu dusunme sende bılırsın bır sayfa actıgında ornegın muzık vs arkasından alakasız siteler acılabılıyor reklam olarak arkadaslık sıtelerı yada adult sıteler ve bu sayfalar halıyle gecmısde gorunuyor cunku otomatık acılıyor boyle bır durumda olabilir,esine ne kadar guvendıgınlede ılgılı boyle bırseyı yapabilecek biri olup olmadıgınıda en iyi sen bilirsin

çok iyi yapmış bence:)

Nasıl gördü? C den kaldırmadınız mı setup ı? Benim bilgisayarımda 6 aydır var programcı kardeşim bile bulamadı

Nasıl gördü? C den kaldırmadınız mı setup ı? Benim bilgisayarımda 6 aydır var programcı kardeşim bile bulamadı
c ye bakmadan anladı bilgisayara değişik yazılar geldi çökertmişin dedi çok kızdı

neresi iyi onu anlamadım insanın şüphe kalmamsı için böyle şeyler yapması çok mu abes

Neden güvenmeyi denemiyorsun?
Senin için önemli olan
Beklediğiniz şey evet ben seni aldattım kelimesimi...
kuracağınız casus programlarına gerek kalmadan...
sorun sadece kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz aldatıldıysa ne kadar aldatıldım neler yazdı.
Bu kadarmı az tanıyorsunuz eşinizi...?

acaba kardeşinizle eşiniz iş birliği içinde olabilirler mi?

bence kötü düşünem.. böyle birşey yaptıysa bile konuşarak çözmeye çalış..
bende evleneceğim bi sürü sorun yaşıyorum
bi sürü emek....
bence verdiğin emeklerin hatrına yuvanı kurtarmaya calış, sakin ol,
ona bu problemin seni ne akdar üzdüğünü göstermeye calış.. ama kafa ütülemeden..
san böyle konuşuyorum ama dün benim nışanlıma yaptıklarımı bilesen
Allah yardımcın olsun inşallah korktuğun gbii deildir

bu sitee eşini çok iyi tanıyanları hiç beklemediği anda beklemediği şeyler yaşayanlarıda gördük.ben değil eşime kimseye dört dörtlük güvenmem.ha başta benim ailem arkadaşlarım eşimin çok saf kalpli ve o tarz şeyler yapmıcak birisi diye söylerler hatta ailem annem ve kardeşim özellikle benden dah çok güvenir eşime o kadar.ama ben yine de tam güvenemiyorum sanki her an birşeyini yakalıcakmışım gibi geliyor eşim öyle gözü dışarıda olan biriside değil işten eve gelir vedışarı bile çok az çıkar genelde yan yanayız ama bu demek değil ki yapmıcak

o zaman dedektif tutun daha rahat edersiniz.
sizde güven sorunu var insanlara...
size bir deyim ile veda etmek istiyorum
istisnalar kaideleri bozmaz.
hoşçakalın iyi akşamlar

zannetmem kardeşim beni çok korur ve böyle birşey olsa enayi yerine konmamı istemez

inşallah düşündüğünüz gibidir..
ancak enişteler ve kayınbiraderler arasındaki dayanışma ünlüdür..

guven olmadan ne kadar beraber bır hayat gecırebılırsınızkı ayrıca suda var dort dortluk guvenme ama en azından guven ama %1 yanılma payı bırak bu sekılde en fazla 3 sene sonra ya ayrılırsınız yada psikolojin bozulur guven cok onemlı ustelık ortada oyle bır durum yoksa bu guvensızlıkle esını de yıpratırsın adamın yapmayacagı varsa bıle bunalıp yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…