kıskanıyormusun ?
hem de çok kıskanıyorum bilemezsin ortamdan ikiye ayrıldım şu an ( demek ki sen kıskandığın için böyle bir konu açarsın)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıskanıyormusun ?
çok kıskandın kızı galiba![]()
evet çok kıskandım hatta çatladım şu an kıskanılacak bir durum yok ki ortada bana göre kendini basitleştirmek yaptığı .sadece ben yanlış mı düşünüyorum onu öğrenmek istemiştim hemen kıskaıyor oldu çok fesatsınız ya
Kız belki cahil, fazla iyi niyetli, ama siz kızı hemen "basit" diye damgaladınız. Yaptığınız hiç hoş değil.
valla bana göre öyle daha ortada bişey yokken o kadar da sık gidilip gelinmez şimdi bişey denilmez belki ama ilerde bunlar hep başa kakılır ...normal karşılayan karşılasın ama bana göre çok yanlış beni de kınayan kınasın umrumda bile değil ben eski kafalıyım size göre
Hem "yanlış mı düşünüyorum" diye soruyorsunuz, hem de "kınarsanız kınayın umrumda değil" diyorsunuz.
Kusura bakmayın, sadece kızın lafını etmek için konu açmışsınız, ne ortada bir dert var, ne de tavsiye dinlemeye niyetli bir konu sahibi.
O kızın ayıbından daha ayıp olan ne biliyor musunuz, üzerinize hiç vazife değilken bunu kalkıp dillendirmeniz, kalkıp "basit" diye nitelendirmeniz.
Sanırım ileride o "başa kalkacaklardan" birisi de siz olacaksınız, hazırlığını yapıyorsunuz.
yo aksine başa kakmam ama arkasından konuşuluyor demek ki yanlışmış yüzüne gülüp arkasından hiç de hoş olmayan şeyler söyleniyor kaynanası ve görümcesi tarafından ben de buna şaşırıyorum bana sıra gelene kadar çok kişi var başına kakacak ..kendi kızım bile bunu yapsa ona da basit derim . konuyu açarken dert diye de açmadım zaten dikkatli okursan anlarsın ...bazen burda birbiriyle didişen hanımlara şaşırıyordum ama oluyormuş bazıları laftan anlamıyor gerçekten
valla bana göre öyle daha ortada bişey yokken o kadar da sık gidilip gelinmez şimdi bişey denilmez belki ama ilerde bunlar hep başa kakılır ...normal karşılayan karşılasın ama bana göre çok yanlış beni de kınayan kınasın umrumda bile değil ben eski kafalıyım size göre
Kızlar bence kıskançlıktan değil. Ben yapamam asla, evliyim eşimin ailesine anne - baba demiyorum. sizli bizli konuşurum.
benim yaptığımdoğrumu , belki değil ama benim babam vefaat etti, kimseleri anam babam yerine koyamıyorum. psikolojik yani...
Benimde var erkek kardeşim. Kız arkadaşı ortada bişey yokken arkadaşımızın dediği gibi hitap etseydi bize bizde bozulurduk ailece.
Sıcak kanlılık ayrı fakat bu durum oğlumuza yamanmaya çalışıyor, aileye yanaşıp kaleyi içten feth etmeye çalışıyor gibi oluyor.
Ben böyle birinin ailemize girmesine karşı çıkardım şahsen.
Kardeşimle nişanı falan olsun sonrasında anama ana, babama baba desin.. eyvallah sözüm yok,
mutluda oluruz ama ortada fol yok yumurta yok, böyle bir durum bana göre sinir bozucu şahsen.
merhaba arkadaşlar ..eşimin bie erkek akrabası antepte bir kurumda çalışıyor.iş yerinden bir kızla arkadaşlık yapıyor.kız da ankaralı.ailesinin hepsi ankarada .antepta hiç tanıdığı yok.ama kız daha ortada bişey yokken bütün akrabaların düğününe gidiyor.. erkek arkadaşının evine hemen hemen hergün gidiyor...bana yenge demeye başladı kaynanasına anne diyor ..daha ailesinin haberi yok...ben bu durumu anlayamadım..bana biraz ters geldi.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sizce nasıl bir durum.. beni ilgilendirmez ama merak ettim sadece...
fikirlerini belirtirmisiniz
merhaba arkadaşlar ..eşimin bie erkek akrabası antepte bir kurumda çalışıyor.iş yerinden bir kızla arkadaşlık yapıyor.kız da ankaralı.ailesinin hepsi ankarada .antepta hiç tanıdığı yok.ama kız daha ortada bişey yokken bütün akrabaların düğününe gidiyor.. erkek arkadaşının evine hemen hemen hergün gidiyor...bana yenge demeye başladı kaynanasına anne diyor ..daha ailesinin haberi yok...ben bu durumu anlayamadım..bana biraz ters geldi.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sizce nasıl bir durum.. beni ilgilendirmez ama merak ettim sadece...
fikirlerini belirtirmisiniz
kendi akrabamdan bir kız böyle yapsa çekerim kenara konuşurum ama eşimin akrabası olduğu için bişey denilmiyor dedikoducu olsam arkasında konuşulanları gidip kıza söylerdim onlarla beraber ben de arkasından konuşurdum ayrıca kızcağızın anne dediği şahıs rahatsız hem de çok kız hergün onlara gidiyor ama bunu saklıyor çünkü utanıyorBu kızcağızın anne dediği şahıs rahatsız olmadığına göre,size laf düşmez.
Sizi eski kafalı olduğunuz için değil ama dedikodu meraklısı olduğunuz için kınayabilirler dikkat edin.
Kızlar bence kıskançlıktan değil. Ben yapamam asla, evliyim eşimin ailesine anne - baba demiyorum. sizli bizli konuşurum.
benim yaptığımdoğrumu , belki değil ama benim babam vefaat etti, kimseleri anam babam yerine koyamıyorum. psikolojik yani...
Benimde var erkek kardeşim. Kız arkadaşı ortada bişey yokken arkadaşımızın dediği gibi hitap etseydi bize bizde bozulurduk ailece.
Sıcak kanlılık ayrı fakat bu durum oğlumuza yamanmaya çalışıyor, aileye yanaşıp kaleyi içten feth etmeye çalışıyor gibi oluyor.Ben böyle birinin ailemize girmesine karşı çıkardım şahsen.
Kardeşimle nişanı falan olsun sonrasında anama ana, babama baba desin.. eyvallah sözüm yok,
mutluda oluruz ama ortada fol yok yumurta yok, böyle bir durum bana göre sinir bozucu şahsen.
kendi akrabamdan bir kız böyle yapsa çekerim kenara konuşurum ama eşimin akrabası olduğu için bişey denilmiyor dedikoducu olsam arkasında konuşulanları gidip kıza söylerdim onlarla beraber ben de arkasından konuşurdum ayrıca kızcağızın anne dediği şahıs rahatsız hem de çok kız hergün onlara gidiyor ama bunu saklıyor çünkü utanıyor
Madem iyi niyetinizden açtınız konuyu
Teyzenizin oğluna annesinin rahatsızlığını bildirin,o konuşsun kızla.
Yanlız ilk mesajınızı bir düzeltin isterseniz ''bu kızı nasıl uyarmalıyım diye''
Çünkü oraya ''bana ters geldi,siz ne düşünürsünüz ''yazmışsınız.![]()