eşimin bir akrabası hakkında

merhaba arkadaşlar ..eşimin bie erkek akrabası antepte bir kurumda çalışıyor.iş yerinden bir kızla arkadaşlık yapıyor.kız da ankaralı.ailesinin hepsi ankarada .antepta hiç tanıdığı yok.ama kız daha ortada bişey yokken bütün akrabaların düğününe gidiyor.. erkek arkadaşının evine hemen hemen hergün gidiyor...bana yenge demeye başladı kaynanasına anne diyor ..daha ailesinin haberi yok...ben bu durumu anlayamadım..bana biraz ters geldi.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sizce nasıl bir durum.. beni ilgilendirmez ama merak ettim sadece...
fikirlerini belirtirmisiniz

Sizi neden ilgilendiriyor bu durum? Giden razı gelen razı...

mesela evlilik dışı beraberliklere karşıyım yani birlikte yaşamaya ama çevrede böyle yaşayanları da tutup eleştirmiyorum.ne yapsam da onları hidayete erdirsem diye dert edinmiyorum :).sadece ben öyle yaşayamazdım diyorum...

gördüğüm o ki,çok meraklı bir millet olmuşuz :)

Son düzenleme:
mesela evlilik dışı beraberliklere karşıyım yani birlikte yaşamaya ama çevrede böyle yaşayanları da tutup eleştirmiyorum.ne yapsam da onları hidayete erdirsem diye dert edinmiyorum :).sadece ben öyle yaşayamazdım diyorum...

gördüğüm o ki,çok meraklı bir millet olmuşuz :)

gerçekten çok meraklıyız haklısınız arkadaşım

Benim de hiç tarzım değil... Ama şu olabilir mi acaba ? Belkide erkek tarafı böle davranmasını istemişdir. Mesela benim kv. Istemeye geldiklerinde anne demediğim için bana kızmış ve küsmüştü :52::52::52::52::52: Böle olabilir belkide :)) ayol daha istemeye yeni gelmişin nasıl anneeeeeeeeeeee diyim ben :9::9::9::9::9::9::9:
Nazlı ve kaprisli insanlara uyuzzzzz oluyorum :37::37::37::9::9::9::9:

Kız dediğin ağır olmalıymış falan filan.. Sanane.. Kendi kızına öğretirsin bunları o zaman. Başkasından sanane. İster anne der, ister o adama kocacım der. Sen neden sorun yaptın bunu. Seni alakadar etmez." Laf olsun torba dolsun " gibi bir insansın sen.

Benim de hiç tarzım değil... Ama şu olabilir mi acaba ? Belkide erkek tarafı böle davranmasını istemişdir. Mesela benim kv. Istemeye geldiklerinde anne demediğim için bana kızmış ve küsmüştü :52::52::52::52::52: Böle olabilir belkide :)) ayol daha istemeye yeni gelmişin nasıl anneeeeeeeeeeee diyim ben :9::9::9::9::9::9::9:
Nazlı ve kaprisli insanlara uyuzzzzz oluyorum :37::37::37::9::9::9::9:

Değil mi ama, insanlar türlü türlü. Valla ne yapacağını şaşırıyor insan,sıcak davranmışsın bir bakmışsın "basit" olmuşsun,soğuk davranmışsın bir bakmışsın "soğuk nevale" demişler. Belki sözü geçen kızın ailesi çok samimi bir aile, belki kızın abisi var da annesi müstakbel gelinini daha parmağına yüzük takmadan sahiplendi, kız da ailesinde ne gördüyse onu uyguluyor belki. Niye en baştan en kötüsünü düşünüyoruz ki?

Farklılığa karşı çok kapalı ve ön yargılı bir toplumuz, karşımızdakinin niyeti nedir acaba diye düşünmek yok,kendi kafamızdaki neyse o.:19:

Son düzenleme:
Kız dediğin ağır olmalıymış falan filan.. Sanane.. Kendi kızına öğretirsin bunları o zaman. Başkasından sanane. İster anne der, ister o adama kocacım der. Sen neden sorun yaptın bunu. Seni alakadar etmez." Laf olsun torba dolsun " gibi bir insansın sen.

sen de madem sinir oldun cevap yazmak zorunda değilsin oku ve geç ....sen çok mu düzgünsün pardon

sen de madem sinir oldun cevap yazmak zorunda değilsin oku ve geç ....sen çok mu düzgünsün pardon

Back
X