- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kv yok mu?
Onunla birlikte yapsanız?
Sonuçta onun dünürleri geliyor...
Eşinizin Size danışmadan misafir çağırıyor olması doğru değil...
sevabi gunahi sizi baglamaz siz insanlari bu oruclu bu degil diye cagiriyorsaniz orucu cok yanlis anlamisiniz demektir ayrica esiniz size gore bi hata yaptiysa bunu ortada acik etmeyip kendiniz çözmelisiniz adam oldurmus gibide muamele etmeyin olmaz agirlayamam demek bu kadar zor mu ?
Kynnm asla gelip yapmaz ki. .
Yemekleri dışardan sipariş edin eşinize akıl parası olsun.Şuan eşimin teyzesndeyz henüz sinşrlendiğimden haberi yok eşimin ama küplere bindim.
Kaynım da burda. Nişanlısının ailesini yemeğe çağıracakmış . Eşim de bırak sizin evi bizim eve çağır yemekleri bizde iftar yaparz dedi . Bari oruçlu olsalardı sevap kazanırdık .ayrıca kaynanm varken benim ev ne alaka anlamış dediğim .
Sanki benim dünürüm olacaklar ..
Bnde o kadar kişiye tek başıma nasıl yapıcam dedim o şokla .daha önce hazrlamştm ama iki kişilik yemek yapmak ayrı on on beş kişi ayrı ayarlar değişiyor iki ayağım birbirine giriyo telaş yapıyorum bunun tatlısı çayı temizliği..
Sonra açıkladım tabi fakat çok sinirlendim ya kafasına göre bize çağır dedi . Bi ton masraf, uğraş..
Gerçekten Bari sevaba yapsaydık içim yanmazdı.. Sz olsanız ne derdnz ? Eve gidince çok kızacağım .....
Neden?
Onun oğlunun nişanlısının akrabası dıdısı gelicek nihayetinde...
Yerinizde olsaydim yapardim.oyle bir agirlardim ki agizlari acik kalsaydıŞuan eşimin teyzesndeyz henüz sinşrlendiğimden haberi yok eşimin ama küplere bindim.
Kaynım da burda. Nişanlısının ailesini yemeğe çağıracakmış . Eşim de bırak sizin evi bizim eve çağır yemekleri bizde iftar yaparz dedi . Bari oruçlu olsalardı sevap kazanırdık .ayrıca kaynanm varken benim ev ne alaka anlamış dediğim .
Bnde o kadar kişiye tek başıma nasıl yapıcam dedim o şokla .daha önce hazrlamştm ama iki kişilik yemek yapmak ayrı on on beş kişi ayrı ayarlar değişiyor iki ayağım birbirine giriyo telaş yapıyorum bunun tatlısı çayı temizliği..
Sonra açıkladım tabi fakat çok sinirlendim ya kafasına göre bize çağır dedi . Bi ton masraf, uğraş..
Gerçekten Bari sevaba yapsaydık içim yanmazdı.. Sz olsanız ne derdnz ? Eve gidince çok kızacağım .....
Ay benim eşim gibi bir patavatsız eş daha kızmakta haklısın kv hanım öyle şey olmaz bize düşer demedi mi?Şuan eşimin teyzesndeyz henüz sinşrlendiğimden haberi yok eşimin ama küplere bindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?