- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kızgınlıkla yazdığınız cümleler herkesi rahatsız etti farkındaysanız. Misafir olarak çağıracağınız insanlar bu düşüncede bir ev sahibi olduğunuzu bilseler zaten gelmezler . Siz böyle konuşunca hiç bir anlamı kalmamış çağırıp günahlarına girmeyin insanların .
Diğer türlü de bakarsak evet haklısınız kv dururken sizin cagirmaniz yakışık almaz .Eşiniz adap erkan bilememiş .
Birde eşinize birlikte karar almayı empoze edin derim böyle sorunlar yaşamamak adına . Belki de insiyatif kullanıp böyle bir şey söyledi sizin bu kadar tepki vereceğinizi düşünemedi.
Ay ölürmüsünüz yani ne var bunda bir akşam sıkıntıya katlansanız? en azından eşiniz için... alt tarafı bir akşam, hayatınızda muhtemelen bir daha tekrarlanmayacak bile.
Artı siz eşinize danışmadan davet verseniz eşiniz bu derece sorun çıkarmazdı belkide.
Çirkin çirkin sözler falan hiç yakışmamış!
Beni dinleyen yokki zaten ayarla söyle bana haber ver dedi o anda ayrıca daha önce eşime on kere dedim ama yine Aynı .
Kaynanm zaten umursamaz biri onun canına minnet böle oluşu . Kadının iki dğkkanı var oğlanları soyup açtı dükkanları . Bırakıp Bırakıp gezmeğe gidiyor öle umursamazki bunu mu takacak. . Malesef bana kaldı. Oruclu oruçlu on beş kişiye yemek hazrlamak
Canim okadarda büyütme misafir agirlamayiSülalesi olsa nyse ne alaka şmdi bnm kaynanm dünürünü benim ağırlamam ..oruçlu oruçlu on beş kişiye yemek hazrlamak kolaydı zaten. Önceden de yiyemem hizmet etmkten karnımıda dıyuramam
Sülalesi olsa nyse ne alaka şmdi bnm kaynanm dünürünü benim ağırlamam ..oruçlu oruçlu on beş kişiye yemek hazrlamak kolaydı zaten. Önceden de yiyemem hizmet etmkten karnımıda dıyuramam
O zaman otursun esiniz yapsin bütün isleri. Madem agirlamaya bu kadar hevesli. Vallahi koyun gibiler erkekler. Güdülmeden yasayamiyorlar.Şuan eşimin teyzesndeyz henüz sinşrlendiğimden haberi yok eşimin ama küplere bindim.
Kaynım da burda. Nişanlısının ailesini yemeğe çağıracakmış . Eşim de bırak sizin evi bizim eve çağır yemekleri bizde iftar yaparz dedi kaynanm varken benim ev ne alaka anlamış dediğim .
Sanki benim dünürüm olacaklar ..
Bnde o kadar kişiye tek başıma nasıl yapıcam dedim o şokla .daha önce hazrlamştm ama iki kişilik yemek yapmak ayrı on on beş kişi ayrı ayarlar değişiyor iki ayağım birbirine giriyo telaş yapıyorum bunun tatlısı çayı temizliği..
Sonra açıkladım tabi fakat çok sinirlendim ya kafasına göre bize çağır dedi . Bi ton masraf, uğraş..
Sz olsanız ne derdnz ? Eve gidince çok kızacağım .....
Aynen bende bunu anlamadım ben eşime sormadan arkadaşlarım gelecek şu gün diyebiliyorsam o da der ne var ki bunda, tabi gün önceden belirtilecek bende gereken hazırlığımı yaptıktan sonra hiç sorun değil, atıyorum iftara 2 saat kalmış 10 kişi gelecek yanımda derse bende dellenirim ama belirlenen gün saat varsa hazırlığım yetişiyorsa sorun etmembır erkek evıne mısafir davet edemezmı...
Peki şöyle diyelim eşiniz size sormadan her hafta yemeğe on kişi davet etsee napardnz ?bır erkek evıne mısafir davet edemezmı...
Aynen bende bunu anlamadım ben eşime sormadan arkadaşlarım gelecek şu gün diyebiliyorsam o da der ne var ki bunda, tabi gün önceden belirtilecek bende gereken hazırlığımı yaptıktan sonra hiç sorun değil, atıyorum iftara 2 saat kalmış 10 kişi gelecek yanımda derse bende dellenirim ama belirlenen gün saat varsa hazırlığım yetişiyorsa sorun etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?