- 10 Mart 2018
- 242
- 222
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Cinsellik konusunu çok konuştuk ama hiç sonuca varamadık. Bikaç kez video izlediğini yakaladım söz verdi ama şuan izliyormu bilmiyorum. Bi keresinde bana arkadan ilişki istediğini söyledi ve asla yanaşmadım. Sanırım videolar yüzünden öyle olmamı istiyor.Haklısınız ama sorunlar böyle çözülmez cinsellik ztn hassas bir konu.. hiç konusmayi denediniz mi? Yada çocukla ilgili sorumluluk neden almıyor? O çocuk sizinle baba evinden gelmedi ya
Cinsellik konusunu çok konuştuk ama hiç sonuca varamadık. Bikaç kez video izlediğini yakaladım söz verdi ama şuan izliyormu bilmiyorum. Bi keresinde bana arkadan ilişki istediğini söyledi ve asla yanaşmadım. Sanırım videolar yüzünden öyle olmamı istiyor.
Ay üzülmüş ağam ya kıyamam. Karın tonla işin içinde cebelleşsin, ayılığın yüzüne vurulunca üzül çık evden . Hayat kocana güzel valla. Sen kaldığın yerden uğraş dur.Merhaba hanımlar. Konu cinsellik kısmına taşınabilir ama ben orda cevap gelmez diye bilerek buraya açtım. Öncelikle eşimle cinsellik konumuz çok renksiz. Yani dümdüz bir adam. Ön sevişme yok. Ayıp olmasın diye 15-20 saniye öpüşürüz. Sevabına da biraz boynumu öper o kadar. Direk malum sona gider. Dümdüz bir ilişki yani. Süresi bile yıllardır aynı. Ayda 1-2 yaklaşıyor.
Sabahları 6 buçukta kalkıyorum oğlum çok erken kalkıyor. 6 aylık ve diş çıkarıyor beni çok yoruyor. Akşamda 12 gibi yatağa girdim pestilim çıkmış tabi 2 çocuk ve ev işleri derken. Eşimde geldi yattı bu akşam ilişki isteyeceğini tahmin ettim çünkü ben yattıktan hemen sonra geldi. Normalde 1 saat daha televizyon izler. Herneyse yattı ama bana yaklaşmadı bende gözümü bile açamıyorum sadece kıpırtıları hissediyorum. Kendine dokunduğunu hissettim yani ilişkiye kendini hazırlıyormuş gibi. Sertleştirmeye filan çalıştı. Yarım saat filan geçti sanırım ben dalmışım. Popoma dokunup ilişki istediğini belli ediyor. Uyanıp yapma dedim diye küstü döndü arkadını uyudu. Daha önce doktora gitti hormonel fiziksel hiçbir problemi yok bu arada.
Sabah ben tabi yine 6 buçukta kalktım oğlum alarm gibi kaldırıyor her gün. Eşim 11 e kadar uyumuş uykusunu almış keyifli keyifli kalktı günaydın diyor. Bende gözlerimden uyku akıyorken günaydın dedim moralsiz.
Ne bu surat asıl benim surat yapmam lazım dedi. Ve sinirliydim zaten patladım artık. Dedim ki neye surat yapacaksın? 11 e kadar deliksiz uyuyup paşalar gibi kalkıp hazır kahvaltıya geliyosun tüm gün evde her işe koşan benim. Akşam kendimi yatağa zor atıyorum tam dalmışım gelip sevişmek istiyosun. Sevişmek bile denmez becermek istiyosun dedim.
Sustu üzüldü çıktı gitti evden. Tüm bu kargaşanın içinde bide ben herşeyi düşünüyorum yoruldum gerçekten. Abarttım mı haklımıyım onuda bilmiyorum. Sadece uykusuzluk beni çok yıpratıyor. Bide beğenilmemek sanırım
Bu kadar kısıtlı ilişki sıklıgında 2 çocuk olması üzücü açıkçası. Erkekliginde problem olmasına rağmen kendinde sorun görmeyen tiplerden. Dqha önce bu konu gundemizine geldi mi konuşmayı denediniz mi acaba?Merhaba hanımlar. Konu cinsellik kısmına taşınabilir ama ben orda cevap gelmez diye bilerek buraya açtım. Öncelikle eşimle cinsellik konumuz çok renksiz. Yani dümdüz bir adam. Ön sevişme yok. Ayıp olmasın diye 15-20 saniye öpüşürüz. Sevabına da biraz boynumu öper o kadar. Direk malum sona gider. Dümdüz bir ilişki yani. Süresi bile yıllardır aynı. Ayda 1-2 yaklaşıyor.
Sabahları 6 buçukta kalkıyorum oğlum çok erken kalkıyor. 6 aylık ve diş çıkarıyor beni çok yoruyor. Akşamda 12 gibi yatağa girdim pestilim çıkmış tabi 2 çocuk ve ev işleri derken. Eşimde geldi yattı bu akşam ilişki isteyeceğini tahmin ettim çünkü ben yattıktan hemen sonra geldi. Normalde 1 saat daha televizyon izler. Herneyse yattı ama bana yaklaşmadı bende gözümü bile açamıyorum sadece kıpırtıları hissediyorum. Kendine dokunduğunu hissettim yani ilişkiye kendini hazırlıyormuş gibi. Sertleştirmeye filan çalıştı. Yarım saat filan geçti sanırım ben dalmışım. Popoma dokunup ilişki istediğini belli ediyor. Uyanıp yapma dedim diye küstü döndü arkadını uyudu. Daha önce doktora gitti hormonel fiziksel hiçbir problemi yok bu arada.
Sabah ben tabi yine 6 buçukta kalktım oğlum alarm gibi kaldırıyor her gün. Eşim 11 e kadar uyumuş uykusunu almış keyifli keyifli kalktı günaydın diyor. Bende gözlerimden uyku akıyorken günaydın dedim moralsiz.
Ne bu surat asıl benim surat yapmam lazım dedi. Ve sinirliydim zaten patladım artık. Dedim ki neye surat yapacaksın? 11 e kadar deliksiz uyuyup paşalar gibi kalkıp hazır kahvaltıya geliyosun tüm gün evde her işe koşan benim. Akşam kendimi yatağa zor atıyorum tam dalmışım gelip sevişmek istiyosun. Sevişmek bile denmez becermek istiyosun dedim.
Sustu üzüldü çıktı gitti evden. Tüm bu kargaşanın içinde bide ben herşeyi düşünüyorum yoruldum gerçekten. Abarttım mı haklımıyım onuda bilmiyorum. Sadece uykusuzluk beni çok yıpratıyor. Bide beğenilmemek sanırım
İçimde zaten pek bişey kalmadı eşimin sorumsuzluğundan hep bahsetmiştim. Çocuklarımn azıcık büyüyüp kendimi toparlayana kadar bu şekilde devam ediyoruz işte.Bu adamdan boşanmak istemiyor muydunuz siz zaten ?Haklısınız bu arada.
Benim içinde çok önemli başka sorunlarımız da var. Ama süper bi cinselliğimiz olsa bütün diğer kötü özelliklerini unutabilirdim. Ama olmayınca olmuyor işteAyda iki kere o da mecburiyetten 10 dk yanaşan adam için totomu kıpırdatmam. Cinsellik benim için önemli,ilişkiyi canlı tutan en önemli etkenlerden.
Defalarca konuştuk. Hatta sırf ben başına kakmayayım diye doktora da gitti. Ama herşeyi normal. Bikaç kere video izlediğini yakaladım. Şuan göremiyorum ama yine gizliden izlediğini düşünüyorum. Çünkü ayda 1 kere bir erkek nasıl dayanır ki cinselsizliğeBu kadar kısıtlı ilişki sıklıgında 2 çocuk olması üzücü açıkçası. Erkekliginde problem olmasına rağmen kendinde sorun görmeyen tiplerden. Dqha önce bu konu gundemizine geldi mi konuşmayı denediniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?