Eşimin bir değişik huyu

Kusura bakmayin ama biraz da Suc sizde, neden cocuklarin sorumlulugunu babalari yokmus gibi siz üstlendiniz, sabah 06.30 da agliyorsa bebek Kalk bugun de sen ilgilen diyceksiniz. Ohh pasam saat 11 lere kadar uyuyup bir de küsüyor
Adamin umrunda mi siz yorgunsunuz

Yapmayin bunu kendinize

Kalkmaz ki. Kalksa bile hiç oyalayamaz bebeği. Az tut namaz kılıcam diyince bile hadi çabuk durmuyor diye içerden bağırır

Ya hem eşinin isteksizliğinden ve dümdüz oluşundan şikayet ediyorsunuz hem de ondan beter davranıyorsunuz ben anlam veremedim. Bu huysuzlukla sinirle zor işiniz. İşve cilve yok hareket yok öyle yatıp ay gelecek yine deyip sızlanıyorsunuz. Eşiniz ne kadar düz davranıyorsa bu konuda siz de o kadar düz davranıyorsunuz yani. Bir şeyler değişsin istiyorsak önce kendimizde bir fark yaratmamız gerek sadece cinsellikte değil her konuda böyle bence. Hepimiz yoğun yorucu günler yaşıyoruz ama yatağa girildi mi dünya bambaşka olur, bambaşka olmalı

Evet haklısınız ancak ben yeni evli değilim. İlk aylarda gecelik giyerdim yatağa çağırmadan gider yanına yaklaşırdım. Burda olmaz vs diyip odaya git derdi bana. Ben yarım saat hazırlanırdım o 3 dkda işini bitirirdi. Sizce bende hazırlanıp cilve işve yapacak heves kalmışmıdır?? Paketini açmadığım fantezi geceliklerm var öyle duruyolar. Çünkü karşımda onları giymemi isteyen hevesle beni bekleyen bir adam yok

Tepki olarak haklısiniz,seçtiğiniz kelimeler ise yanlis.
Yanlış demeyelim haydi sert diyelim.
Birikim en son dışa vurmuş kendisini kelimelerle.

Bir adamın cinselliğe bakış açısı normal hayattaki kişiliğinin bir yansıması aslında. (Fantezileri ayrı tutayım ) ön sevişmesiz bodoslama işe dalan, karısının tatmin olup olmadığını umursamayan biri gündelik hayatta ne kadar anlayışlı ve sevecen bir adam olabilir ki. Hadi gündelik yaşamda hödük olan biri yatakta belki bir ihtimal harikalar yaratıyor olabilir ama bu profildeki adam zaten ofsayttır. Defalarca kez konuşmanıza rağmen yine aynı şekilde davranıyorsa iflah olmaz bir mastürbasyon bağımlısı olduğunu düşünürüm. Bunu da çözmenin yolu kendi isteğinden geçiyor. Çabalamasi lazım sizlik bir şey değil.

Anladım haklısınız bu durumda kim olsa soğurdu zaten, hiç konuyu konuşup bir doktora gittiniz mi peki

Tabiki haklısınız. Daha fazlasını hak ediyor.
Ayrıca kendini hazırlamak isterken keşke bir de sizi hazırlasa da normal tutkulu bir ilişki olsa.

Üzüldüm sizin adınıza sadece kendini düşünen sizin isteklerinize zerre kadar değer vermeyen bencil bir adam içinden gelmiyorsa ön sevişme nasıl sağlanır aranızda ten uyumu yok sanki peki isteklerinizi belli ettiğiniz zaman sevişmede diğer şeylerine istediğiniz zaman ne tepki veriyor ?

Ben bi keresinde sevdiğin değişik şeyler fanteziler varsa onlarıda deneyelim demiştim fantezi ne demek yakıştıramadım sana filan demişti. Sanki mahallenin manavıyla konuşucam bunları.

Ben bi keresinde sevdiğin değişik şeyler fanteziler varsa onlarıda deneyelim demiştim fantezi ne demek yakıştıramadım sana filan demişti. Sanki mahallenin manavıyla konuşucam bunları.
İşine gelmediği için öyle demiştir aslında beklentilerinizin farkında ama yapmak istemiyor yada çok sığ düşünceli bir adam da olabilir ne bileyim ileri şeyleri yapmayı eşine ayıp gören sadece bu tarz şeyler afedersiniz o...lara yapılır şeklinde düşünen zihni fakir bir insan olabilir bilmem anlata bildimmi çok yobaz bir insanmı ?

Yok yobaz bir insan değildir. Geçmişinde 2 sene yurtdışında yaşadı bekarken. Orda ilişkileri olmuş sadece gecelik şeyler. Duygusal ilişki değil. Ve rus kızlarıyla birlikte olduğu için acaba onlarla nasıl sevişiyordu yada beni mi beğenmiyor diye de düşünmeye başlıyorum. Kendisine sorunca ne alakası var seni beğeniyorum diyor. 2 normal doğum yaptım şuan bekar kiloma geri döndüm 58 kiloyum. Vücudumda çatlak kıl tüy asla yoktur. Ama bu adam yüzünden vücuduma olan güvenim de bitti

Yooo onlar afedersin o.., sen çocuklarının anasısın. Sana yapılmaz. Bk gibi değer yargıları var işte. Rezillik.

İnanın hiç bu işin vücutla kılla tüyle çok alakası yok (Aşırı kötü olmadığı sürece) beğenen her türlü beğenir bunun ten uyumuyla alakası var sanırım bu uyum sizde yok evliliğinizin başından berimi böyleydi yoksa sonradan mı oldu ?

Ne itici bir adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…