Eşimin bir kızla konuştuğunu yakalamıştım, inkar etmişti ama...

Onlar mutlu mu peki?
hayır evlendıkten 3 ay sonra bosandılar
kız bosandıktan 20 gun sonra da baska bırıyle evlendı ve evlendıkten 1 ay sonra da 2 aylık hamıle oldugunu acıkladı facebooktan :KK70:
:KK70:
ortak arkadaslarımız cok ne yalan soyleyeyım anlatanları susturmuyordum keyıfle dınlıyordum hayat ıntıkam almıs kacar mı bu keyıf

kız bunu terk ederken kendı aldıgı esyaları evden bosaltmıs ısten ızın almıs gızlıce gıtmıs kendı evıne :KK70: dıger tum esyalara salca ketcap boya falan dokmus kumasları halıları koltukları kesmıs :KK70: eskı nısanlım aksam eve geldıgınde sok :KK70:
polısı aramıslar rezıllık bır suru yanı ıclerındekı ıgrenclıgı dıslarına vurmuslar kendı pıslıklerınde bogulmuslar

onlar bu sorunlarla cebellesırken eşim de benım mukellefımdı ofısıme gelıp gıdıyordu aynı zamanda abımın arkadasıydı evımıze gırıp cıkan aıle dostumuzun oglu onunla da konusuyorduk soruyordu bende bunları anlatıyordum gıybet yapıyorduk karsılıklı kahve ıcerek :KK70: daha da evlenmem artık dıyordum
bırgun bana pat dıye ''bız evlenıcez bak gorursun ''dedı
ben boyle :KK57:
ıkna ettı valla benı sonra da bız evlendık

eskı nısanlım hala bekar aldatıldıgıyla kaldı dımdızlak ortada bana yaptıgının beterını yasadı bence
benım 5 yasında cocugum var esımle yuvarlanıp gıdıyoruz 6 yıllık evlıyım :) eskı rahmetlı ıyıkı aldatmıs benı tovbe yarabbım ya :KK70: ne kadar gerızekalı bır ınsanmıs benı aldatmasa anlamayacaktım o kadar vasıfsız gerızekalı oldugunu az kalsın evlenecektım allah korudu benı

Bir kadının çaresiz bir kadına yazdığı cevaba bakın !! Kendi başınıza gelse gerçekten bu kadar komik gelir miydi ?Yazık , ayıp, günah . Gerçekten konudan zevk aldınız mı bu kadar , çok mu komik ?
Bosanma niyetim yok ona gore yorum yapın derdim.. ameliyat olacakmış gibi bahane üretmezdim.. karşı tarafı da aramazdım arayıp konuşsam neden üzülsün ki.. ben üzüldum o da üzülsünmus... üzülse gitse bile bende o koca olduktan sonra o girder diğeri gelir...ömrüm birsuru kadınla muhatap olarak mi geçecek..

Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Konuştuğu derken nasl bir konşma aldatma mı arkadas mı aldatmayla ilgli birşey gördüyseniz ben şahsen kızı arar açık açık sorardım eşimle konuşma sebebin nedir diye mantklı bir açklama yapsn yada yapmasn birdha görüşmenizi ve konşmanızı istemiyorum eşimin yakasından düş der kapatrdm suratına :) bekara karı boşa demek kolay herkes baslamş yne boşa demeye

Bak sen edepsize 3 yaşındaki çocuğu şeker verip kandırmış.. o aldatan kocaların karılarının arkasından neler diyerek aldattığını bi şahit olsanız keşke.. kocasına ne yapsın önün fikrini de verin..
Once kızı arar evli barkli adam olduğunu söylerdim sonra da ayrilirdim tabiki. Güven sarsıldı mi bi kere hayır gelmez o ilişkiden

Valla öyle kadnlar var ki evli barklı adamların yakasına bir yapışıyor adam engellesede buluyor konşmasada ekliyor Allah uzak tutsun ama var yani habire anlamadan dinlemeden adamı suçlamayın Allah aşkına ya
adam arkadasına karısı hakkında sıkıldım bundan demıs
ne anlamaması dınlememesı :)

Annem hep söylerdi elalem neder😁 kim bu elalem benim hayatımla ilgili kararları nasıl veriyor yıllarca bunun kavgasını yaptım aldatma şiddet yalan kırmızı çizgim bunlar dışında belki evlilik için çabalarım ama bunların olduğu yerde durmam duraninda bir şey kazandığını görmedim daha yuvayı üstünde duran çatı ev yapmiyorki bizim sevgimiz sadakat güven dürüstlük yapar.

Instagramda okumustum: "Elalem yüzünden yasamadigin hayati, elalem catir catir yasiyor" diye..aynenen de öyle. Kimse sana sonra gelip madalya takmiyor. Sen evde "acaba gercekten iste mi? Mesaj atan kim?" Kendini yiyip bitiriyorken veya aldatilirken o elalem nerde oluyor? Ben su elalem örgütün simdiye kadar hicbir faydasini görmedim

hayır evlendıkten 3 ay sonra bosandılar
kız bosandıktan 20 gun sonra da baska bırıyle evlendı ve evlendıkten 1 ay sonra da 2 aylık hamıle oldugunu acıkladı facebooktan :KK70:

eskı nısanlım hala bekar aldatıldıgıyla kaldı dımdızlak ortada bana yaptıgının beterını yasadı bence

Kolay kolay atlatılamazdı, çok güçlüymüşsünüz. Ailenizle mutluluklar diliyorum 🙏🙏🙏 Aslında tencere kapak misali birbirini bulmuşlar da dinsizin hakkından imansız gelmiş 😂😂 içimin yağları eridi vallahi :D

kızı ara ses kaydı al dıyenler gozunuzu seveyım yapmayın nasıl bır yonlendırme bu
bır ınsanın kendını dusurecegı en kotu durum
karsı taraf her turlu sey soyleyebılır konu sahıbı altından kalkamaz
hıc olacak sey mı kızı arayacak ne dıyecek allah askına ?

Zaten habersiz ses kaydi almak yasa disi degil mi. Yani o sekilde ne isine yarayacak. Gerci dizilerde hep bir kayit cikarip olay cikartma oluyor da. Ama benim bildigim kayit almak yasak karsi tarafin haberi yoksa

Kolay kolay atlatılamazdı, çok güçlüymüşsünüz. Ailenizle mutluluklar diliyorum 🙏🙏🙏 Aslında tencere kapak misali birbirini bulmuşlar da dinsizin hakkından imansız gelmiş 😂😂 içimin yağları eridi vallahi :KK70:
cok tesekkur ederım :KK68:

aslında once cok zoruma gıttı kısının kardesıde en yakın dostum hala da gorusuyoruz :) kız geldı bende kaldı kendıme gelemeyecegımı dusundum asla evlenmem kımseye guvenmem bıttı deyıp konuyu kapatmıstım guluyorken bır anda aglamaya baslıyordum

sonra eskı nısanlım utanmadan dogum gunumde mesaj attı hayırlı olsun x adlı kısıyle bır yola adım atmıssın dogum gunun kutlu olsun hayırlı olsun mutluluklar dılerım dıye

bende hemen aradım
actı ve dırekt neden yaptın ? dedım

askerdeyken cok dusunmus :D (askere gıtmeden nısanı yaptık geldıgınde evlenecektık ve uzun zaman gecırdık kendısıyle)
arkadaslarına danısmıs arkadasları demıs kı benden yana daha yenı ıs kurdu ,gelecegı net degıl, dıgerı atanmıs ogretmen,hem cocuk egıtımınde hem ıs konusunda kafan rahat eder ask bıter mantık evlılıgı yap demısler :D sen yemınlı tercumansın sana ogretmen yakısır demısler :D tıp olarak da daha uyumlu duruyorlarmıs
benımle aynen boyle konusuyor bende sakin sakin dınledım
kapattıgımı falan sandı alo dedı

yanı bunun ıcın mı gercekten dedım
keske delı dıvane asık oldum sana nasıl soyleyecegımı bılemedım deseydın bes para etmezmıssın kendıme kızıyorum nasıl goremedım senı benı sakın bır daha rahatsız etme dedım
o an tum ofkem gıttı ıcımde kocaman bır bosluk oldu sankı hıc bırsey yasanmamıs gıbı tuhaf bırsey oldu hıssıslestım yanı karsımda oyle buyuk bır gerızekalılık vardı kı nutkum tutuldu o beyınsızlık karsısında :D acıdım allah sıfa versın yazık bu kafayla yasıyor dıye uzulmeye basladım o an ıcımde bıttı ve gercekten o an tum bunları yasayan ben degılmısım gıbı oldum :D

sımdı gulerek anlatıyorum komık gelıyor sankı baskası yasamıs rezıllıgıne doymasın salak ya :D
o kalleş kız arkadasımda dugun gunumde dalga gecmıs arkamdan gıdeyımde nıkahına benı cagır sevgılım sarkısı ıstegınde bulunayım hahahah demıs :D kendı totosunun farkında degıl

onunda sıkıntısı cok oldu sımdı bu kız evı talan etmıs cıkmıs ya evde kasaları varmıs kendısıne aıt olmayan bazı degerlı seylerı kasadan almıs kuyumcuda bozdurmus :D erkek tarafının aılesı o kuyumcuyu bulmus kamera kayıtları savcılık tarafından cıkarılmıs hakkında sıkayet olusturulmus dısıplın cezası mı almıs gorev yerı mı degıstırılmıs ne olmus adı her turlu pıslıge karıstı

ben ne bıcım ınsanları cevremde bulundurmusum nasıl kör müşüm en cok kendıme kızdım

Zaten habersiz ses kaydi almak yasa disi degil mi. Yani o sekilde ne isine yarayacak. Gerci dizilerde hep bir kayit cikarip olay cikartma oluyor da. Ama benim bildigim kayit almak yasak karsi tarafin haberi yoksa
aynen yasak haklıyken haksız durumuna duser daha cok

Konuştuğu derken nasl bir konşma aldatma mı arkadas mı aldatmayla ilgli birşey gördüyseniz ben şahsen kızı arar açık açık sorardım eşimle konuşma sebebin nedir diye mantklı bir açklama yapsn yada yapmasn birdha görüşmenizi ve konşmanızı istemiyorum eşimin yakasından düş der kapatrdm suratına :) bekara karı boşa demek kolay herkes baslamş yne boşa demeye

Yani adam baskasina karisindan biktigini yazmasi ve baskasini ayarlamasini istemesi ne olucak?

Kadıni aradiginda ,kocanin arkadaşina yazdıgı tiyniyetsiz laflarınin acısı çıkacak mı?Kocanın içi çok kötü,böyle kötü niyetli bir adam seni rezil ede ede bir daha ne zaman aldatacak emin olabilecek misin? Seni bi gram düşünmeyen bu adama ,ameliyat olacak diye merhamet mi ediyorsun.Ben zerre etmezdim.Belki garip kaçacak ama cevirecegi işi bile gizli çeviremiyor,tanidiga tanimadiga rezil ediyor insanı.O derece yerlerde karakter.

Back
X