cok tesekkur ederım
aslında once cok zoruma gıttı kısının kardesıde en yakın dostum hala da gorusuyoruz :) kız geldı bende kaldı kendıme gelemeyecegımı dusundum asla evlenmem kımseye guvenmem bıttı deyıp konuyu kapatmıstım guluyorken bır anda aglamaya baslıyordum
sonra eskı nısanlım utanmadan dogum gunumde mesaj attı hayırlı olsun x adlı kısıyle bır yola adım atmıssın dogum gunun kutlu olsun hayırlı olsun mutluluklar dılerım dıye
bende hemen aradım
actı ve dırekt neden yaptın ? dedım
askerdeyken cok dusunmus

(askere gıtmeden nısanı yaptık geldıgınde evlenecektık ve uzun zaman gecırdık kendısıyle)
arkadaslarına danısmıs arkadasları demıs kı benden yana daha yenı ıs kurdu ,gelecegı net degıl, dıgerı atanmıs ogretmen,hem cocuk egıtımınde hem ıs konusunda kafan rahat eder ask bıter mantık evlılıgı yap demısler

sen yemınlı tercumansın sana ogretmen yakısır demısler

tıp olarak da daha uyumlu duruyorlarmıs
benımle aynen boyle konusuyor bende sakin sakin dınledım
kapattıgımı falan sandı alo dedı
yanı bunun ıcın mı gercekten dedım
keske delı dıvane asık oldum sana nasıl soyleyecegımı bılemedım deseydın bes para etmezmıssın kendıme kızıyorum nasıl goremedım senı benı sakın bır daha rahatsız etme dedım
o an tum ofkem gıttı ıcımde kocaman bır bosluk oldu sankı hıc bırsey yasanmamıs gıbı tuhaf bırsey oldu hıssıslestım yanı karsımda oyle buyuk bır gerızekalılık vardı kı nutkum tutuldu o beyınsızlık karsısında

acıdım allah sıfa versın yazık bu kafayla yasıyor dıye uzulmeye basladım o an ıcımde bıttı ve gercekten o an tum bunları yasayan ben degılmısım gıbı oldum
sımdı gulerek anlatıyorum komık gelıyor sankı baskası yasamıs rezıllıgıne doymasın salak ya
o kalleş kız arkadasımda dugun gunumde dalga gecmıs arkamdan gıdeyımde nıkahına benı cagır sevgılım sarkısı ıstegınde bulunayım hahahah demıs

kendı totosunun farkında degıl
onunda sıkıntısı cok oldu sımdı bu kız evı talan etmıs cıkmıs ya evde kasaları varmıs kendısıne aıt olmayan bazı degerlı seylerı kasadan almıs kuyumcuda bozdurmus

erkek tarafının aılesı o kuyumcuyu bulmus kamera kayıtları savcılık tarafından cıkarılmıs hakkında sıkayet olusturulmus dısıplın cezası mı almıs gorev yerı mı degıstırılmıs ne olmus adı her turlu pıslıge karıstı
ben ne bıcım ınsanları cevremde bulundurmusum nasıl kör müşüm en cok kendıme kızdım