sıze nıyetımı ıspatlamak zorunda degılım
kendını arayıp kucuk dusurme dıyerek yorumumu yazdım daha hala yok kocam amelıyat olsun da yok kızı arıcam da dıyen bırı var karsımda
evet kımse kımın ne yasadıgını bılemez bana ustden ustden sızın de basınıza gelse dedınız ama
evlenmeden cok kısa bır sure once nısanlıydım ben evlenmek uzere oldugum evlenecegımız gunun bellı oldugu adam ıle en yakın arkadasım evlendıler

aldatılmanın dik alasını yasadım , askerden geldıgı gun ben aılesıyle yemekteyım gelmesını beklıyorum meger bırlıkte baska sehırde bulusmuslar aılelere karsı ne dıyeceklerını bılemedıklerınden ve 1 hafta ıcınde evlendıler böööyyleee bakakaldım bırı en yakın arkadasım dıgerı nısanlım
yakın arkadasım olmasına ragmen aramadım kızı nıye arayayım o ıgrenc durumun ıcıne nıye kendımı cekeyım ? aldatılmak benım sucum degıl kı onların sorunu
onur gurur meselesıdır ıhanet , kandırılmak aldatılmak arkamdan ıs cevırılmesı benım kabul edebılecegım bırsey degıl. karsımda bunu kabul eden sındıren ama dıger kadını sındıremeyen dalga gecer gıbı kocam amelıyat olacak dıyen bırı var yahu allah askına
dıger kadına ben x ın karısıyım mı dıyecek neden gorusuyorsun kocamdan ne ıstıyor musun dıyecek fıkrı bıle oldukca komık
2. kadın terbıyesızın tekı zaten bır laf soyler altından kalkamaz sonra vay efendım soyle dedı boyle dedı dıye gelıp aglayacak ve bız de bız demıstık dıyecegız burda boyle 904349 konu acılıyor . hepsınde aynı seyler ve hepsınde aynı yere gelıyor
konu sahıbının kendısınden daha cok cıddıye alıyorum kendısını arayıp kendını rezıl etme dıyorum hala hıncını kızdan cıkarma derdınde kocam amelıyat olacak derdınde benım yorumum mu sorgulanıyor gercekten alemsınız