Eşimin bir kızla konuştuğunu yakalamıştım, inkar etmişti ama...

Sormayın kocalar çok zavallı evine düşkün hep kadınlar ya biz olmasak işte djdkdkdk hahaha bu arada şaka yapıyorum
:))) bizler olmasak karıları ile muhteşem evlilikleri olacak da işte o masum saf akılsız kocaları bizim gibiler ne hale getiriyor.

Yoksa evde sıkıcı, muhabbetsiz, dırdır odaklı, neşesiz bir aile hayatları olduğundan değil.

hayır evlendıkten 3 ay sonra bosandılar
kız bosandıktan 20 gun sonra da baska bırıyle evlendı ve evlendıkten 1 ay sonra da 2 aylık hamıle oldugunu acıkladı facebooktan :KK70:
:KK70:
ortak arkadaslarımız cok ne yalan soyleyeyım anlatanları susturmuyordum keyıfle dınlıyordum hayat ıntıkam almıs kacar mı bu keyıf

kız bunu terk ederken kendı aldıgı esyaları evden bosaltmıs ısten ızın almıs gızlıce gıtmıs kendı evıne :KK70: dıger tum esyalara salca ketcap boya falan dokmus kumasları halıları koltukları kesmıs :KK70: eskı nısanlım aksam eve geldıgınde sok :KK70:
polısı aramıslar rezıllık bır suru yanı ıclerındekı ıgrenclıgı dıslarına vurmuslar kendı pıslıklerınde bogulmuslar

onlar bu sorunlarla cebellesırken eşim de benım mukellefımdı ofısıme gelıp gıdıyordu aynı zamanda abımın arkadasıydı evımıze gırıp cıkan aıle dostumuzun oglu onunla da konusuyorduk soruyordu bende bunları anlatıyordum gıybet yapıyorduk karsılıklı kahve ıcerek :KK70: daha da evlenmem artık dıyordum
bırgun bana pat dıye ''bız evlenıcez bak gorursun ''dedı
ben boyle :KK57:
ıkna ettı valla benı sonra da bız evlendık

eskı nısanlım hala bekar aldatıldıgıyla kaldı dımdızlak ortada bana yaptıgının beterını yasadı bence
benım 5 yasında cocugum var esımle yuvarlanıp gıdıyoruz 6 yıllık evlıyım :) eskı rahmetlı ıyıkı aldatmıs benı tovbe yarabbım ya :KK70: ne kadar gerızekalı bır ınsanmıs benı aldatmasa anlamayacaktım o kadar vasıfsız gerızekalı oldugunu az kalsın evlenecektım allah korudu benı
Uzun süredir bu sitedeyim. Sanırım bugüne kadar okuduğum en güzel mesajdı 😊 Her ne kadar Allah’a havale ettik desek de gözümüzde ettiklerini bulması acayip keyif veriyor. Siz de zaten yorumlarından tanıdığım sevdiğim bir üyesiniz. Umarım çok çok güzel bir hayatımız olur. Hep mutlu olun, hep güçlü olun, Kendiniz gibi çocuklar yetiştirin😎👍🏻

ps: Kalbi temiz birinden çok ciddi dua almışsınız, Allah sizi bu ikisinden de kurtarmış.

Son düzenleme:
:))) bizler olmasak karıları ile muhteşem evlilikleri olacak da işte o masum saf akılsız kocaları bizim gibiler ne hale getiriyor.

Yoksa evde sıkıcı, muhabbetsiz, dırdır odaklı, neşesiz bir aile hayatları olduğundan değil.
Ben her iddiasına varım bu konuyu yazan kocasına 2 trip atıp affedecek ve affettiği için gözden düşecek. Boşanmayacak çünkü cesareti yok. Ama ona göre suçlu kadın eminim kadını aramıştır atar gider yapmıştır keşke o kadın ben olsaydım bak ne cevaplar verirdim

Eşin başka kızın fotoğrafını arkadaşına atıp, bunu bana ayarla demiş, Sizin için de, beni cezbetmiyor artık sıkıldım demiş ve siz bir şey demek için ameliyat olmasını bekliyorsunuz eşinizin.
Bu pasifliğiniz insanı sinir krizine sokar.
Herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorum. Bu hanfendi bu kadar kendini değersiz yaparsa herhalde aldatılır kendisine hiç üzülmedim

Herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorum. Bu hanfendi bu kadar kendini değersiz yaparsa herhalde aldatılır kendisine hiç üzülmedim
Herkes değerini kendi belirler derler, gerçekten öyle. Konu sahibi çok pasif ve böyle giderse daha çok aldatılır. Eşi ameliyat olur, ona bakar bir güzel, iyileştirir, iyileştiği gibi sevgilisine koşar eşi, buraya yazar yine.

Herkes değerini kendi belirler derler, gerçekten öyle. Konu sahibi çok pasif ve böyle giderse daha çok aldatılır. Eşi ameliyat olur, ona bakar bir güzel, iyileştirir, iyileştiği gibi sevgilisine koşar eşi, buraya yazar yine.
Tabi canım. Erkek nefsi derler kadın ayartmış derler :) bide kıza mesaj atacakmış keşke bana atsa daha önce başıma geldi. Bana yazan adamın karısı kendine gelemedi söylediklerimden. beni suçladı Ve şu an kocişinden hamile aşk pozlarıyla 🤣🤣🤣

İyileşir iyileşmez sevgilisine koşar. Hatta hastayken yatakta mesaj atar sevgilisine, seni çok özledim, dayanamıyorum özlemine falan diye.

Aldatıldığını öğrenen kadının bence iki çeşit tepkisi olmalı. Ya öğrendiklerini eşiyle paylaşıp, onu terkedip, bir daha asla affetmemeli ya da görmezden geleceğim. Yuvamı yıkamam deyip olayları eşinin haberi olmadan izleyip, eşinin (eğer bu bir heves ise) o hevesin geçmesini beklemeli. Eğer eşinizle bu konuda yüz göz olup onunla kalmaya devam ederseniz hayatınız boyunca aldatılırsınız. Hatta bir süre sonra eşiniz öyle pişkin bir hale gelir ki şaşırıp kalırsınız. O kızı aramak ise sadece sizi basitleştirir. Olayın kız ile alakası yok ki. Sizin muhattabınız eşiniz.

Uzun süredir bu sitedeyim. Sanırım bugüne kadar okuduğum en güzel mesajdı 😊 Her ne kadar Allah’a havale ettik desek de gözümüzde ettiklerini bulması acayip keyif veriyor. Siz de zaten yorumlarından tanıdığım sevdiğim bir üyesiniz. Umarım çok çok güzel bir hayatımız olur. Hep mutlu olun, hep güçlü olun, Kendiniz gibi çocuklar yetiştirin😎👍🏻

ps: Kalbi temiz birinden çok ciddi dua almışsınız, Allah sizi bu ikisinden de kurtarmış.
cok cok tesekkur ederım :KK68: :KK200:

Ben her iddiasına varım bu konuyu yazan kocasına 2 trip atıp affedecek ve affettiği için gözden düşecek. Boşanmayacak çünkü cesareti yok. Ama ona göre suçlu kadın eminim kadını aramıştır atar gider yapmıştır keşke o kadın ben olsaydım bak ne cevaplar verirdim
Acaba kocasini baska bir kadina kaybetme derdine o iki tribi atabilecek mi?

Velev ki öyle. Bundan size ne. Ne güzel işte bir de karşıdaki kadının cephesinden olaya bakmış olursunuz. Berbat evlilikleriniz neden berbat anlamış olursunuz belki, o kadınla adamların arasında neler geçtiğini öğrenince
Bu konudaki en az 2 kişinin evli adamlarla beraber olan kadınlardan olduğunu düşünüyorum.
Verilen akıllar, söylenilenler bunu çıkarıyor.

Hiç kız biliyor gibi durmuyor valla.
Bariz eşiniz ayarlatmış kendine.
Ya başka kızla konuşmasını geçtim eşiniz arkadaşıyla sizin makaranızı yapmış farkında mısınız?
sıkıldım " bundan" demiş, cezbetmiyor demiş.
Gerçekten soruyorum hiç mi gururunuza dokunmadı, eşinizle problemlerinizi çözdünüz de kızla uğraşmaya başladınız?
ay allahım iğrenç şunları okuduktan sonra insan bırak kocayı insan olarak bakamaz karşısındakine
Eşim ameliyat olacak diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik ameliyatını bekliyorum
gebersin
umrum bile olmaz

Ona da soracağım tatbiki ama ben üzüldüysem herkes nasibini alsın istiyorum
Evli bir adamla iliskisi olan birinin karakterini iyi kötü tahmin edersiniz.
Böyle kadinlar genelde arsiz olurlar.
Siz onu aradiginiz taktirde üzülmez, tam tersine sizin bu olaydan haberdar olmaniz ve mutsuz olmaniz onu sevindirir.
Bu tarz insanlara en büyük ceza onlari umursamamak olur.

Back
X