• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bir oğlu var.............

cgdmsnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
104
14
0
35
Ankara
eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var ve onun geleceği hafta ben kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum.
benim gibi olan yüzlerce kadın var, aynı duygularımı paylaşıyoruz merak ediyorum???????

eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var ve onun geleceği hafta ben kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum.
benim gibi olan yüzlerce kadın var, aynı duygularımı paylaşıyoruz merak ediyorum???????

Bunu bilerek evlenmediniz mi?
Biraz hoş görü ile yaklaşmayı deneseniz,birşey kaybetmessiniz, takdir ve sevgi saygı görürsünüz.
Yaşadığınız sıkıntılar nedir ki,sizi böyle bir boşluğa itebiliyor..

üzüldüğüm nedir biliyomusunuz, alptuğ geldiği haftalar hayatımızı ikiye bölüşü. o hafta ev arkadaşı oluveriyoruz. babalığı devralıp, eşliğini erteliyor ve gittiğinde görevine kaldığı yerden devam ediyor:50:

beni kenara itiyor, halbuki ben alptuğ ile çok iyi anlaşıyorum ve de seviyorum. tabi ki biliyordum ama yaşarken bambaşka..

üzüldüğüm nedir biliyomusunuz, alptuğ geldiği haftalar hayatımızı ikiye bölüşü. o hafta ev arkadaşı oluveriyoruz. babalığı devralıp, eşliğini erteliyor ve gittiğinde görevine kaldığı yerden devam ediyor:50:

Sizle olduğu zamanlarda da babalığı erteliyor. Onlara o zamanları çok görmeyin.

Nedeni çok basit değil mi ?

Koskoca babalık sorumluluğunu , sevgisini , ilgisini ... sadece o hafta sonuna sığdırmak zorunda .

Bence bende çok iyi anlaşıyorum ve seviyorum dediğiniz bir çocuğa bu ilgiyi çok görmemelisin .

Planlarınızı beraber yapıp , siz de onlarla onlar kadar eğlenin ve ola ki yarın bir gün ikinizin bir çocuğu olursa eğer , eşinizin oğlunun ikinci plana atılmasına asla izin vermeyin .

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla belli zamanlar yanınıza geliyor,takmayın kafanıza.diğer zamanlar kocanız hep sizin:34:

Hmmm olay farklıymış tabi biz bunları bilmeyince haklısınız... Bunu eşinizle konuşun ama karşınıza alıp dengede tutması gerektiğini söyleyin.. Ama şimdi eşinizde sizinle ilgilenirse çocuğunun incineceğinden siz büyük olduğunuz için bunu kaldırabileceğini düşünüyor olamaz mı bence Alptuğ sizde olduğu zamanlarda baba oğul rahat kalsınlar sürekli değil ya bu durum sonuçta oturur zamanla

Son düzenleme:
yazıktır bu şekilde düşünmeyin , çok bencilce bence...annesi babası ayrılmış düzeni bozulmuş bir çocukdan bahsediyorsunuz..o sizin çocuğunuzda olabilirdi ..pisikolojisini düşünün nekötü hissediyordur..,içinde çok karmaşa ve fırtınalar vardır...bırakında o geldiğinde babası onun olsun siz koskoca kadınsınız ve tabiki evladı daha üstün olacak..senin çocuğun olunca anlarsın..aynısı senin çocuğun olsaydı..

kısmen haklısın. ne yapacağını bilememe hissi, belki çocuğun bazı soğuk davranışları, nerde ne konuşacağını hassas bir çocuğa bazen ne diyeceğini bilememe hissi kocaman bir boşluk yaratıyor.....

aynen tedirginliğim çok fazla, ne yapsam ne desem, nasıl davransam. sürekli eşimin yerinde olup empati kurmaya çalışıyorum ama, o çok daha güçlü. baba ve oğul oluşlarını çok seviyorum ama işte ayrı bir aile gibiler sanki. çok farklı ifadesi zor :50:

kocanızın sadece kısıtlı zamanlarda babasını görebilen bir çocuğa odaklanması çok yerinde bir davranış. Zaten kocanız her gece sizinle uyuyor bırakın kısıtlı zamanlarında size koca değil oğluna baba olsun. Üzgünüm ama fazlasıyla bencilsiniz. Kardeşini kıskanan yaramaz çocuk gibi bu tepkiniz..

en doğru yapmam gereken şey sanırım kafama takmamak..meşguliyetlerimi arttırmam gerek. geçmişte zor bi evliliğim oldu cok üzüldüm, tek korkum yine yol alamamak. ufak bir sıkıntı dahi olsa ben de hep ikiye katlanıyor.bu da benim imtihanım inşallah bu defa her şey güzel olacak.

Back
X