- 22 Ocak 2014
- 102
- 14
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen tedirginliğim çok fazla, ne yapsam ne desem, nasıl davransam. sürekli eşimin yerinde olup empati kurmaya çalışıyorum ama, o çok daha güçlü. baba ve oğul oluşlarını çok seviyorum ama işte ayrı bir aile gibiler sanki. çok farklı ifadesi zor![]()
Saygı duyabilseniz keşke. Alptuğ onun evladı , onunla geçirdiği zaman kısıtlı, vaktinin çoğunu harcasa ne olurki.üzüldüğüm nedir biliyomusunuz, alptuğ geldiği haftalar hayatımızı ikiye bölüşü. o hafta ev arkadaşı oluveriyoruz. babalığı devralıp, eşliğini erteliyor ve gittiğinde görevine kaldığı yerden devam ediyor![]()
üzüldüğüm nedir biliyomusunuz, alptuğ geldiği haftalar hayatımızı ikiye bölüşü. o hafta ev arkadaşı oluveriyoruz. babalığı devralıp, eşliğini erteliyor ve gittiğinde görevine kaldığı yerden devam ediyor![]()
aferin ona. evlendiği haldde çocuğunu yok saymayan ve bunu diyebilen bir babaymış. helal olsun.benim oğlum diyemiyorum, cünkü en ufak bir şeyde benim çocugum, benim çocuğum diyo![]()
aynen tedirginliğim çok fazla, ne yapsam ne desem, nasıl davransam. sürekli eşimin yerinde olup empati kurmaya çalışıyorum ama, o çok daha güçlü. baba ve oğul oluşlarını çok seviyorum ama işte ayrı bir aile gibiler sanki. çok farklı ifadesi zor![]()
eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var ve onun geleceği hafta ben kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum.
benim gibi olan yüzlerce kadın var, aynı duygularımı paylaşıyoruz merak ediyorum???????
evet anlamana sevindim, bencil değilim asla onun masumluğunun, sadece mağdur bir çocuk oluşunun farkındayım. kimse yaşamasın, benim bahsettiğim şey napacağını nasıl davranacağını bilememezlik. sıkıntım çocukla değil ki zaten eşimle. onun varlığından da ömrümüzce bizimle olacağını da biliyorum. bana ' sen benim cici annemsin diyo' :) önün de cici de olsa, anneye yaklaşması da iyi bişi..anlatmaya çalıştığım, ortak yaşantımız olan insanlardan fikir alabilmek tecrübelerini öğrenebilmek.
evet anlamana sevindim, bencil değilim asla onun masumluğunun, sadece mağdur bir çocuk oluşunun farkındayım. kimse yaşamasın, benim bahsettiğim şey napacağını nasıl davranacağını bilememezlik. sıkıntım çocukla değil ki zaten eşimle. onun varlığından da ömrümüzce bizimle olacağını da biliyorum. bana ' sen benim cici annemsin diyo' :) önün de cici de olsa, anneye yaklaşması da iyi bişi..anlatmaya çalıştığım, ortak yaşantımız olan insanlardan fikir alabilmek tecrübelerini öğrenebilmek.
aferin ona. evlendiği haldde çocuğunu yok saymayan ve bunu diyebilen bir babaymış. helal olsun.
cocuğunu yok saysın ilgilenmesin umursamasın, bütün yoğunlugunu bana versin demiyorum ki arkadaşlar. böyle oluşu zaten vicdanlı, düşünceli oluşuna işaret. düz mantıkla düşünmeyin olayın mayasını ele alın lütfen. siz direkt olarak masum bir cocuğu istemiyorum gibi düşünerek yorum yapıyorsunuz. ben onu istiyorum ve seviyorum o da beni seviyor. ben sadece BİZ olabilmemiz için, ne yapmam gerektiğini soruyorum. çünkü bu bi ömür sürecek bu şekilde.........