eşimin bizsiz tatilleri :(

Adamın her yerinden şer akıyor zaten tatlım baksana.
Aşırı sakin bir şekilde, büyütme bile demiş. Ne çeşit bir şeyse artık, bilemedim.
belli ki adam bunu normal sanıyor
ve evliliğinin bitmesi onu sarsmıyor yada konu sahibinin boşanacağına ihtimal vermiyor
en azından itraf etti bu da bişey ,yoksa konu sahibi yine konduramazdı,kondursada elde kanıt yok...en azından kartlar açık
ama bu adam da cins...konu sahibinin ciddiyetini görürse bin takla atar affetmesi adına...ya da umrund olmaz ...gelişmeleri merak ediyor olucam...

Vay adi köpek !

Utanmadan abartılacak birşey yok diyor..

Hastalık kapmış olsa sizin haberiniz olmadan size bulaştıracak birde pislik !

Agzına agzına vurasım geldi karaktersizin.
Uuvv işin bir de bu boyutu var he Kontes
Hiv, aids, bel soğukluğu, frengi ...
Korkunç biri bu adam ya

vay şerefsiz pislik!!
bide hiçbişey yok gibi duruyor hee
niye bu kadar değersiz görüyor ki seni
k.bakma ama

Bence işin ciddiyetinin farkında değil.

Empati yapsın diye siz de tatile çıkın diyenlere aldırmayın. Adamın ne yaptığı belli bunun empatisi mi var ? Size saygısı kalmamış siz de arkadaşlarınızla çıksanız ne olur ?

Arkadaşlar son durum şu:

Sinirden klavyesini kemiren var mı ya benim gibi böyle ?

Ben bazen böyle oluyorum ekran karşısında

Hatta parmak sallarken buluyorum kendimi kimi zaman da küfür ederken

Şuan resmen öyleyim fenalık geldi gerçekten

bence de...gidip onla bunla yatmanın zaten kendini kaybettiğinin kanıtı...kendinin bile farkında değil uçkuruyla muhatap...
önemli olan konu sahibi bunu kendine reva görür mu ...
Umarım görmez. Bu ciddiyetsizliğine rağmen, bu adamı affetmez umarım. Bu adam hiçbir şeyi haketmiyor çünkü.:KK63:

Sinirden klavyesini kemiren var mı ya benim gibi böyle ?

Ben bazen böyle oluyorum ekran karşısında

Hatta parmak sallarken buluyorum kendimi kimi zaman da küfür ederken

Şuan resmen öyleyim fenalık geldi gerçekten
Ben elim ağzımda kalakaldım şoktayım hala

E zaten bir erkeğin tek başına yurtdışına tatile gittiğini duyan herkes aldatıldığınızı düşünmüştür.
Geneldede Ukrayna,Rusya ,Amerika tercih edilir.
Hiç erkek erkeğe Mısır piramitlerini görmeye gidene rastlamadım..
Hakkınızda hayırlısı olsun

yuh artık herifteki gamsızlığa bak yahu. üzerim, kırarım korkusunu geçtim adamda kaybederim korkusu bile yok. inşallah kendisi gibi adi bir hastalıktan geberir pislik!!

Uff, konunuzun başında okumuştum ama arkadaşlar yeterince fikir vermiş diye sessizce takipteydim, eşinizin söyledikleri yürekler acısı... Allah yardımcınız olsun, kendi yolunuza bakın bundan sonra inşaallah... Tekrar tekrar Allah yardımcınız olsun...

ohaa abartılcak bişey olması için ne olması gerekiyo acaba tek gecelik değilde sürekli ilişkimi iyi baba diyosun bide bunun için babalığına tüküreyim onun bu ne genişlik

yuh. demek sırf kadınlarla beraber olmak için iş arkadaşlarıyla beraber geziye gidiyormuş.
rezil herif. sizede hastalık bulaştıracak birde

Size yapin diyemeyecegim ama ben olsam bi sekilde gidecegi yeri ogrenip takip ederdim.bisey yapiyosa sucustu basardim yapmiyosa da hic caktirmazdim ona.supheyle yasamaktansa risk almayi tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…