- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi gulumsekaderine
-
siz boşanıyormusunuz. üzüldümmmm
çocuk varmı
Evet oyle olacak.15 yasinda bir oglum var.
43. Hayatim elimden kayip gittiçocuğun büyümüş üzlme Allah yolunu açık eder inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
yaş kaç sizin
43. Hayatim elimden kayip gitti
Insallah kardesim.cocuk kucukken bir kere annemin evine gittim.cocugu aldi bir hafta goremedim.meme emiyordu.sonra kesildim.oglumu gorebilmek icin geri dondum.ama artik bitti.istiyorsa oglu onunla kalsin.ama oglum istemiyor.cunku buyudu artik .hersekilde beni bulurçok haklısınız ne demişler başa gelecek varsa genç yaşta gelsin. keşke genç yaşta ayrılsaydınız.
neyse hiçbirşey için geç kalmış sayılmazsınız
bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah
NEDEN HAYATINIZ KAYSIN KI... YENI BIR BASLANGIC OLARAK KABUL EDIN VE YOLUNUZA HAYATINIZA DEVAM EDIN!43. Hayatim elimden kayip gitti
Burçla çok alakalı olduğunu sanmıyorum bu durumun.benim eşimde koç burcu.bizsiz asla gitmez,gidemez hiçbiryere.kaldıki tatile gidiyormuş eşiniz.mecburi bir durum değil yani.biz olmadan güzel bir yemek bile zehir olur eşime.sizin eşiniz biraz enteresanmış.burca bağlamayın benceo birebir koç burcu ozgurluğune duşkun
günlerdir tamı tamına bu planı yapıyorum ama yinede bi tarafım sen yapma gulumsekaderine diyor
ben boşanma davası açardım direk..eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?
43. Hayatim elimden kayip gitti
Yuzune bakmazdimeşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?