eşimin bizsiz tatilleri :(

İş arkadaşlarıyla gidiyorsa büyük ihtimalle zaten iş için gidiyordur yanında giden arkadaşlarının eşleri yok mu tatil için gidiyorlarsa onlar nasıl sakin karşılıyorlar. Benim eşim akademisyen kimya mühendisi her sene 1-2 defa kongre seminer gider gitmesi lazım iş için ilerlemesi için ama o kongrenin gününü, davetini, üniversitenin verdiği harcırahı hep gösterir bana. Yanında iş arkadaşı da olur yani engellemem boşanmayı düşünmem çünkü mecbur yani. Siz tatile gidiyor diyorsunuz toptan iş arkadaşlarıyla nasıl tatil bu. Orada sizi de götürse otel odasına kapanırsınız çünkü o seminerde olacak ayrıca bir insan hadi ben gdiyorum deyip evliyken yurt dşına gidemez ki illa bir sebebi vardır sizi de ayrıca zaten götürüyormuş tatile şimdi iş içinse eşim kıskanıyor gidemem de diyemez ama seminer diyorsa belgesini gününü isteyin kendisinden tabii seminerden vakit buldukça gezmelerde oluyor benim eşim yine az gidiyor diğer arkadaşları nereleri geziyorlar. Bence kavga çıkarmayın ama takip edin belge isteyin. İş arkadaşlarının eşleriyle irtibat kurun aslını öğrenin vs.

Insallah kardesim.cocuk kucukken bir kere annemin evine gittim.cocugu aldi bir hafta goremedim.meme emiyordu.sonra kesildim.oglumu gorebilmek icin geri dondum.ama artik bitti.istiyorsa oglu onunla kalsin.ama oglum istemiyor.cunku buyudu artik .hersekilde beni bulur

Çok İlginç yani yalan söylüyor seminer var diye affediyosunuz cebinde hap buluyorsunuz çöpe atıyorsunuz adam watsuptan tatil planı yapıyor bunu en Son siz ögreniyosunuz daha burda konu açıp ne yapim diyorsunuz adam resmen evli ama bekar hayatı yaşıyo sende kendini kandırıyorsun çocuğunun arkasına sıgınıyosun yapma arkadaşım biraz diK dur ayakların yere saglam bassın böyle bi adama eyvallah ın olmasın

o birebir koç burcu ozgurluğune duşkun

günlerdir tamı tamına bu planı yapıyorum ama yinede bi tarafım sen yapma gulumsekaderine diyor
Burçla çok alakalı olduğunu sanmıyorum bu durumun.benim eşimde koç burcu.bizsiz asla gitmez,gidemez hiçbiryere.kaldıki tatile gidiyormuş eşiniz.mecburi bir durum değil yani.biz olmadan güzel bir yemek bile zehir olur eşime.sizin eşiniz biraz enteresanmış.burca bağlamayın bence

Sevgili gulumsekaderine... Sanırım evliliğinizdeki en büyük problem, sizin kaybetme korkunuz... Bu durumun ne eşinizin burcuyla, ne çocuğunuzu düşündüğünüz için evliliği sürdürme mazeretinizle ilgisi var. Sizin nasılsa bir yere gitmeyeceğinizi, bir iki surat asma dışında bir şey yapamayacağınızı bilen eşinizin "hanım çocuğa bakar, ben hayatımı yaşarım" rahatlığı bu durum. Çocuğunuzun anne babasıyla aynı çatı altında, sağlıklı bir aile ortamında yaşaması için çaba sarf etmesi gereken bir diğer kişinin kocanız olduğunu da görmezden gelmeyi tercih ediyorsunuz.
Sizi kışkırtmak için yazmıyorum ama böyle bir baba örneği ile büyüyen çocuk yarın nasıl bir ebeveyn olacak, eşini nasıl mutlu edecek?
Onun böyle yaşaması için en büyük desteği bizzat sizin korkularınızın verdiğini görmenizi diliyorum.

43. Hayatim elimden kayip gitti

İşte ben de bu nedenden dolayı çocuk için evlilik sürdürmeek mantıksız dedim. Çocuk büyüyor bir şekilde.En az zararla atlatmak gerek.Yürümüyorsa ayrılmalı.Çocuk küçük ya da huzursuz olmasın diye kadın fedakarlık yapıyor ve en güzel yılları hayırsız bir eşle geçiyor maalesef. Bazen risk alabilmeli insan. Evlenmek kadar ayrılmak da hak. Yanlış insan denk geldi diye onunla devam etmek gerekmiyor.Allah cümlemizi güzel ahlaklı,merhametli insanlarla karşılaştırsın.

yorumlarınız için bana vakit ayırdığınız derdimi paylaştığınız için teşekkürler..eşimle tekrar konuşmaya karar verdim bidiğimi saklamanın bi anlamı yok ...ne olacaksa olsun bi arkadaş yazmıştı DİK DUR diye bana eski beni hatırlattı

ben pek "iş gezisi" olduğunu sanmıyorum. sanki size iş gezisi diye yutturmuş gibi geldi. arkadaşlarıyla falan yurtdışında gönül eğlendirmeye gidiyor büyük ihtimalle... bir de hap bulduğunuzu söylemişsiniz cebinde, o hap muhtemelen uzun süre ereksiyon sağlayıcı bir hap olabilir.

Topla Bavulunu Kiminle Eğleniyorsan Orda Kal Gelme de..! Bence Eve Alma Kilidi Değiştir. Döndüğünde de evde Olma... Anahtarıda verme Ciddiyetini anlasın.. Kart zanpara

nasıl ya ..bir de arkadaşlarınla oldu canım ne güzelmiş evliyim ama bekar takılırım diyor eşiniz kafasını gözünü yararım yetmezse üstüne bi de boşarım yani öyle bir şey olamazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…