Eşimin bu vurdumduymazlığı

Rahatlikta 100 level atlamış bir eş eşine de , kardeşine de tavrını koy! Çok çirkin bir meselenin içine cekilmissin. ..

Senden önceki iletisimleri nasıldı acaba ? Bence pek abisini özleyecek birisine benzemiyor ..lütfen uzak dur ! Bu kendini bilmez başına bir iş açacak ...
Artik yúzùnù bile gòrmek istemiyorum zaten onun. Bu terbiyesizliģi karsisinda hicbirsey olmamis gibi davranamam . Haklisiniz buna gòz yumarsam daha kòtù seyler duyabilirim bence etraftan.

Kavga aninda denecek birseymi bu allahaskina insan yengesi hakkinda bunu dermi arkadasi degil yengesi aman bosver denecek birsey degil..kiz bu tarz imada bulunduysa bile cikismasi lazimdi boyle bir cvp verilmez esinizin tavrida hos degil
Ben de sizin gibi dùsùnùyorum. Aramizda onunla hep mesafe vardi. Nasil bu kadar haddini aştı şaşırıyorum doğrusu

Artik yúzùnù bile gòrmek istemiyorum zaten onun. Bu terbiyesizliģi karsisinda hicbirsey olmamis gibi davranamam . Haklisiniz buna gòz yumarsam daha kòtù seyler duyabilirim bence etraftan.
Etrafın canı cehenneme, dedikodu kazanı hergün kaynıyor işte ! Malzemesi bugün sen yarın bir başkası ... önemli olan esinin kardeşi ..Allah korusun tacize falan yeltenirse belki de gerçekten aşıktır ,dikkatlı ol ve onunla yalnız kalma lütfen !

Çok tesekkùr ederimm size.. merak etmeyin bundan sonra onunla yalniz kalmak degil. Sokakta ayni kaldirimda bile yùrùmem. Bugùn esimin annesiyle konustum. O da biliyor konuyu benim oglum asla onu kotù niyetle sòylemez diyor. Yanlis bu lafi sòylemesi diyorum. İci kötù olan kötû anlar diyor bana. O yùzden bu konuyu buraya yazdim. Sizlerin de yorumunu merak ettigim icin

Tipik erkek annesi tavırları işte , ne bekliyordun? Olay bu kadar cirkinken, belki bir özür ortalığı toparlayacakKen, kayınvalidenin oğluşunu uyarmak yerine sana "için kötü" diye hakaret etmesi anlaşılır gibi değil . Bence bu konuda esin hariç kimseyi muhatap kabul etmemelisin. Baksana nerdeyse seni suclayacaklar, hatan varmış gibi ....

Bence de... Zaten esimin ailesiyle pek gòrùsmùyordumm. Bugunden sonra ayda yilda bir anca gòrùsecegim sanirim.

Bak bebeğim bende eşmn kuzen tarafndan yaşadım bu durumu. Emin ol gerçektir.

Ama bu yaptiklari cok sacmaaa
Ben onların aiesine 16 yaşmmda geldim. Yani kuzenleri kardeşleri hep benden büyükler. Ama hep yenge derlerdi sadece biri hariç. O hep adımı söylerdi gel zaman git zamam ne itiraflar neler neler. RABBİM biliyo ya neler çektim

Rabbim bòylelerinden korusun bir daha karşımıza çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…