- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
-
Tam ben soracaktim. Siz sormussunuz.Sen kaç yaşındasın ? Kaynın kaç yaşımda ?
29 . Aralarinda 1 yas var ama abi der esimeKaynın 28 se eşin kaç yaşında ?
Ben sizden küçük düşünmüştüm
Çocuktur dıyecektımkı
28 yasında adam
Esınlede cok yas farkı yok aralarında
Sen en ıyısı dıkkat et..
Rahatlikta 100 level atlamış bir eşBen 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Neden her akşam geliyor ki ?Umarim onu gòrmek istemiyorum çunkù artik. Her aksam evime gelip giden adam bu sekilde konusmamaliydi diye dùşünùyorum
Abisini òzlùyormuşNeden her akşam geliyor ki ?
Senden önceki iletisimleri nasıldı acaba ? Bence pek abisini özleyecek birisine benzemiyor ..lütfen uzak dur ! Bu kendini bilmez başına bir iş açacak ...Abisini òzlùyormuş
Artik yúzùnù bile gòrmek istemiyorum zaten onun. Bu terbiyesizliģi karsisinda hicbirsey olmamis gibi davranamam . Haklisiniz buna gòz yumarsam daha kòtù seyler duyabilirim bence etraftan.Senden önceki iletisimleri nasıldı acaba ? Bence pek abisini özleyecek birisine benzemiyor ..lütfen uzak dur ! Bu kendini bilmez başına bir iş açacak ...
Ben de sizin gibi dùsùnùyorum. Aramizda onunla hep mesafe vardi. Nasil bu kadar haddini aştı şaşırıyorum doğrusuKavga aninda denecek birseymi bu allahaskina insan yengesi hakkinda bunu dermi arkadasi degil yengesi aman bosver denecek birsey degil..kiz bu tarz imada bulunduysa bile cikismasi lazimdi boyle bir cvp verilmez esinizin tavrida hos degil
Etrafın canı cehenneme, dedikodu kazanı hergün kaynıyor işte ! Malzemesi bugün sen yarın bir başkası ... önemli olan esinin kardeşi ..Allah korusun tacize falan yeltenirseArtik yúzùnù bile gòrmek istemiyorum zaten onun. Bu terbiyesizliģi karsisinda hicbirsey olmamis gibi davranamam . Haklisiniz buna gòz yumarsam daha kòtù seyler duyabilirim bence etraftan.
Çok tesekkùr ederimm size.. merak etmeyin bundan sonra onunla yalniz kalmak degil. Sokakta ayni kaldirimda bile yùrùmem. Bugùn esimin annesiyle konustum. O da biliyor konuyu benim oglum asla onu kotù niyetle sòylemez diyor. Yanlis bu lafi sòylemesi diyorum. İci kötù olan kötû anlar diyor bana. O yùzden bu konuyu buraya yazdim. Sizlerin de yorumunu merak ettigim icinEtrafın canı cehenneme, dedikodu kazanı hergün kaynıyor işte ! Malzemesi bugün sen yarın bir başkası ... önemli olan esinin kardeşi ..Allah korusun tacize falan yeltenirsebelki de gerçekten aşıktır ,dikkatlı ol ve onunla yalnız kalma lütfen !
Tipik erkek annesi tavırları işte , ne bekliyordun? Olay bu kadar cirkinken, belki bir özür ortalığı toparlayacakKen, kayınvalidenin oğluşunu uyarmak yerine sana "için kötü" diye hakaret etmesi anlaşılır gibi değil . Bence bu konuda esin hariç kimseyi muhatap kabul etmemelisin. Baksana nerdeyse seni suclayacaklar, hatan varmış gibi ....Çok tesekkùr ederimm size.. merak etmeyin bundan sonra onunla yalniz kalmak degil. Sokakta ayni kaldirimda bile yùrùmem. Bugùn esimin annesiyle konustum. O da biliyor konuyu benim oglum asla onu kotù niyetle sòylemez diyor. Yanlis bu lafi sòylemesi diyorum. İci kötù olan kötû anlar diyor bana. O yùzden bu konuyu buraya yazdim. Sizlerin de yorumunu merak ettigim icin
Bence de... Zaten esimin ailesiyle pek gòrùsmùyordumm. Bugunden sonra ayda yilda bir anca gòrùsecegim sanirim.Tipik erkek annesi tavırları işte , ne bekliyordun? Olay bu kadar cirkinken, belki bir özür ortalığı toparlayacakKen, kayınvalidenin oğluşunu uyarmak yerine sana "için kötü" diye hakaret etmesi anlaşılır gibi değil . Bence bu konuda esin hariç kimseyi muhatap kabul etmemelisin. Baksana nerdeyse seni suclayacaklar, hatan varmış gibi ....
Ama bu yaptiklari cok sacmaaaBak bebeğim bende eşmn kuzen tarafndan yaşadım bu durumu. Emin ol gerçektir.
Ben onların aiesine 16 yaşmmda geldim. Yani kuzenleri kardeşleri hep benden büyükler. Ama hep yenge derlerdi sadece biri hariç. O hep adımı söylerdi gel zaman git zamam ne itiraflar neler neler. RABBİM biliyo ya neler çektimAma bu yaptiklari cok sacmaaa
Rabbim bòylelerinden korusun bir daha karşımıza çıkarmasın inşallahBen onların aiesine 16 yaşmmda geldim. Yani kuzenleri kardeşleri hep benden büyükler. Ama hep yenge derlerdi sadece biri hariç. O hep adımı söylerdi gel zaman git zamam ne itiraflar neler neler. RABBİM biliyo ya neler çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?