- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
-
Amin gülüm. Sendr dikkat et. Kayındır kardrştir ikiside birdir bizim gözümüzde. Ama herkes vizim gibi düşünmüyo. O evlenene kadar huzursuxdum. O evlendi içim greksiz vi şekilde çok rahatRabbim bòylelerinden korusun bir daha karşımıza çıkarmasın inşallah
Ahhh benim kaynimda evlensede boy boy çocuklari olsa da beni orda burda konuşmaktan vazgeçse keskeAmin gülüm. Sendr dikkat et. Kayındır kardrştir ikiside birdir bizim gözümüzde. Ama herkes vizim gibi düşünmüyo. O evlenene kadar huzursuxdum. O evlendi içim greksiz vi şekilde çok rahat
Valla bebeğim 21 yaşndaym şuan. O da 25 falan. O bsna 6-7ay sıkıntı çektirdi. Bakalm o ne yaşayacakAhhh benim kaynimda evlensede boy boy çocuklari olsa da beni orda burda konuşmaktan vazgeçse keske
Etrafimdakiler hep ona karsi dikkatli olmami sòylùyorlardi. Dikkate almadim ve o insanlari fesat niyeti kòtù insanlar olarak gordum meģer haklilarmiş
Ben farketmedim onu hiç. O gòzle bakmadim. Esimin kardesi diye yakin davraniyor diye dùşùndùm hepKızmış olsa bile yaptığı çok çirkin zaten de. Etraftakilerin uyarması önceden daha da ilginç. Bekarken ikisini de tanıyor muydunuz? İkisi de sizi seviyor olmasın ilk basta?
Ben 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Ben 6 aylik evliyim. Esimin kardesi var. Her aksam bizde. Nisanlisindan ayrildi bugùnlerde. Nisanlisiyla telefonda konustum. Senin yùzunden ayrildik dedi bana. Esimin kardesi devamli benden bahsediyormus nisanlisina. Kiz da sormus sen kardesinin karısından mi hoslaniyorsun demis kaynimda evet hoslaniyorum asigim ona demis. Beni aradi duyarsan yanlis anlama dedi kaynim. Kiz benimle konusurken agliyordu. Seni seviyor dedi. Esime anlattim baskasindan duymasin diye. Kardesim onu kòtù niyetle soylememistir diyor. Allah askina sinirle insan hiç hoslaniyorum asığım der mi?? Esim neden bu kadar umursamaz davraniyor sizce.
Umarim dediģiniz gibidir. Aşigim ona demis benim için. Cok fazla saçmalamış... Ilk beni aradi abime nasil sòyliycem sen sòylesen olur mu diyee.. Ben de esimi aradim sòyledim. Sonra da o esimi aramis . Nisanlisinin numarasini vermis. Onu ara ben karimla kardesime gùveniyorum de mesele kapansin demis
her akşam gelmesinin niyeti belli olmuş işte
valla ben bu aileden korkardım adam seni taciz etse eşin sana inanmaz bile eve alma tekken
Bana onu cagrıstırdı herkez dysuncesınde serbest bana öle gelır sana gelmez bu senın sorununNe alàka acabaaa??? Yasak ask iliski yasiyorum mu dedim size.. sacmalamayin gece gece yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?