Eşimin bu vurdumduymazlığı

Rabbim bòylelerinden korusun bir daha karşımıza çıkarmasın inşallah
Amin gülüm. Sendr dikkat et. Kayındır kardrştir ikiside birdir bizim gözümüzde. Ama herkes vizim gibi düşünmüyo. O evlenene kadar huzursuxdum. O evlendi içim greksiz vi şekilde çok rahat

Amin gülüm. Sendr dikkat et. Kayındır kardrştir ikiside birdir bizim gözümüzde. Ama herkes vizim gibi düşünmüyo. O evlenene kadar huzursuxdum. O evlendi içim greksiz vi şekilde çok rahat
Ahhh benim kaynimda evlensede boy boy çocuklari olsa da beni orda burda konuşmaktan vazgeçse keske

Bence nişanlısı bunaltmıştır kaynını. Kaynın "he he aşığım" diye sinirden söylemiştir

Etrafimdakiler hep ona karsi dikkatli olmami sòylùyorlardi. Dikkate almadim ve o insanlari fesat niyeti kòtù insanlar olarak gordum meģer haklilarmiş

Kızmış olsa bile yaptığı çok çirkin zaten de. Etraftakilerin uyarması önceden daha da ilginç. Bekarken ikisini de tanıyor muydunuz? İkisi de sizi seviyor olmasın ilk basta?

kaynın karaktersizmiş.
başkasına aşığım diyebilirdi.
yengeme aşığım ne demek.

gerçek değilse bile eşin kardeşine bir ayar vermeli.

Kusura bakmayın ama salak salak ısler.
Benımde eskı esımın kardesının benden hoslanırken benım abısıyle evlenmeme cok yadırgamıs mıs bunu bıze eskı kayınvalıdem soyluyordu
Neysekı pacayı kurtardım sapık zıhnıyetlılerden

Kızmış olsa bile yaptığı çok çirkin zaten de. Etraftakilerin uyarması önceden daha da ilginç. Bekarken ikisini de tanıyor muydunuz? İkisi de sizi seviyor olmasın ilk basta?
Ben farketmedim onu hiç. O gòzle bakmadim. Esimin kardesi diye yakin davraniyor diye dùşùndùm hep

kaynınız bk atmada zirve yapmış. başka sebebi varsa ayrılmasının söylesin kıza açık açık. ortaya çıkınca kim toplayacak onun parçalarını.

Hiç sağlıklı bir açıklama değil !
Eşiniz size öyle lanse ettirmiştir ama içinden oda kızmıştır ve gözlemliyordur kardeşini....

yaşın küçük galiba.
oku, iş güç sahibi ol, kendini kurtar.
yarın bir gün bu kaynın, senin onu ayarttığını da söyler, başka sevgilisinden kurtulmak için.
kv ve kocanda bu genişlik varken, sana değil ona inanırlar.

Çok pis bir mevzu çok ama çok dikkatli olun eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız zaten olmadık şeylerin iftiraların dedikodusu ayyuka çıkar kocanı al karşına şunu söyle o kız bunların ilişkisi varmış diye dedikodu yapsa yalan söylese kime ne anlatacaksın o şerefsiz kardeşin bu lafları nasıl söylemiş bundan sonra bayramlarda dahi yüzünü görmek istemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Geçenlerde bir konu vardı kocam eltime mi aşık diye sizin konu da biraz ona benzemiş.. İnsan kardeşini tanır eşiniz o yüzden böyle rahat davranıyor ve bilginiz olmadan kardeşini uyarıp uyarmadığını da bilmiyorsunuz bence uyarmıştır. Eski nişanlı bariz işgüzar sizi kıskanmış kafanıza bile takmayın.

her akşam gelmesinin niyeti belli olmuş işte
valla ben bu aileden korkardım adam seni taciz etse eşin sana inanmaz bile eve alma tekken

+1. ilaveten hiç almasın eve.
hatta beceremiyorsa o kocayı da boşasın. artık ne geniş oldu insanlar. iğrençleşmenin son safhasındayız işte.

kaynını evden uzaklaştır. geldiğinde ters cevap ver, suratını as soğuk hareketler yap. yoksa bu kafayla başına çok iş açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…