Eşimin bu yaptığı canıma tak etti..

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Merhaba arkadaşlar. ...
Nerden başlayacağımı bilmiyorum. ....1 buçuk yıldır evliyim....bugüne kadar evliligimden hiç birşey anlamadım..hiç diger insanların evliligi gibi olmadı benimki.... eşimin işi hep beni mutsuz etti...Eşim lokantada çaĺışıyor dayısıyla ortak iş yapıyorlar sabah kalkar kalkmaz daha kahvaltı yapmadan hergün işe gider gece 12 gibi işi biter eve gelir..tabi bizde direk yatmaya gideriz...bir.gün oturup eşimle sohbet etmeyi birlikte akşam yemeği yemeyi hasretim..
Eşimin çok izinli günü yoktur önceden ayda 2 defa yapardı ama bu aralar yapamıyordu..3 aydır izin yapmıyordu ...Nihayet bugün izinliydi...eşim ne zaman izin yapsa burnumdan getirir..evde hiç benimle vakit geçirmez ..sürekli bir bahane uydurup dışarıya çıkar yada kahveye arkadaşlarının yanına gider....ya bende insan degilmiyim zaten almanyada yaşıyoruz dil bilmedigim içın dışarıya hiç çıkmıyorum....sabahtan akşama kadar evin icinde 1 tane 3 ayliķ kizim var onunlayım sürekli.....benimde eşimle oturmaya onunla biraz dışarıya çıkmaya hakkım yokmu...boşanmayı düşünüyorum bazen siz olsaydınız yerimde ne yapardınız...

boşanma bence daha sonraki safhalar, net bir şekilde konuştunuz mu eşinizle kararlı bir şekilde

Sen şuan her evlilik güllük gülistanlık sanıyosunda yok arkadaşım genelde bu sorunlar hep var.
Bizimkinin kendi işi oturuyo akşama kadar paşa gibi ofisindr ağalar gibi.
Ama bu dediklerini malesef bizde yaşıyoruz

İşin zor ama boşanmak kolay yolu seçmek olur diye düşünüyorum bir yolunu bulup konuşun diyeceğim ama sende bana hiç göremiyorum ki konuşayım diyeceksin ben neyi anlamadım biliyor musun kızma bana bu kadar uzaklık içinde nasıl bebeğin oldu hayret ettim

Ne çektiniz şu kocalarınızdan , vallahi çok çektiniz..

Haklısın tabi. Ben evleniyim. Boş zamanlarımda kendim geziyim. Karım otursun evde mantıgı var.
Sevgiliyken kırk takla atıp evlenince piste havlu atıyorlar degil mi..?

boşanma bence daha sonraki safhalar, net bir şekilde konuştunuz mu eşinizle kararlı bir şekilde
Konuştum..neden hep böyle yapıyorsun bende insanım.benimde biraz çıkmaya seninle vakit gecirmeye ihtiyacım var....sabahtan akşama kadar evdeyim zaten...başkaların eşleri evde kalınca eşinle vakit geçirmek ister...sen dışarıya çıkmayı tercih ediyorsun..dedim..ama oda ben ne yapıyorumki sanki diyor

Wvet
Evet gerçekten belki basit gelecek ama benim yaşadıklarım çok zor
....birde biz severek evlendik....ne hayaller kurup evlendim.....

tipik erkek milleti işte, bence sosyalleşmeye çalış, eşini merkez yapma, geri çekil kendi kendine bir şeyler yap, yorum yapan arkadaşın dediği doğru dil öğren, sen geri çekildikçe kendinle ilgili uğraşlar buldukça eşin noluyor dicek biraz silkelenicek,

Yok
Yok eşim beni seviyor aslında cinsellik konusuna da ćok düşkündür...bebegide ben istedim salak gibi...belki bir bebeğim olursa evde tek başıma kalmam onunla vakit geciririm diye düsündum

Evvela dil ogrenmelisiniz ,
Tum hayatinizi esinizden ilgi veya bi kac saatlik bi aktivite bekleyerek gecirmeniz buyuk hata !
Bi omur boyle gecer mi ? Dil ogrenin , hobiler edinin , sosyallesin ... Muhtemelen esiniz de sizin caresizliginizin farkinda oldugu icin bu kadar rahat davraniyor....

Adamın kaygısı yok ki evde yemek yapan çocuk bakan kocam kocam diye yanıp tutuşan bir kadın. Sen ona ısrar edeceğine kendini geliştir tatlım

Şimdi küçük bebegim oldugundan dil öğrenmeye gidemiyorum

Canım android telefon kullanıyorsan ya da ios bir tane uygulama var çok güzel dil öğretiyor.Adı '' duolingo'' mutlaka öneririm.Ya da livemocha,voscreen da olabilir bakmanı öneririm.Böylelikle dil öğrenip sende sosyalleşirsin

Çaresizliğin kullanılması deyince birden şiddetle irkildim.Benim de çaresizliğim yüzünden psikolojik olarak şiddet görmüştüm.Bayılıyorlar çaresizliklerimizi kullanmaya çünkü.

anlamadigim neden hemen cocuk yaptin. yanlis anlama. almanyaya gidenler kursa gitmeli dil ögrenmek icin keske gitseymissiniz simdi cocuk var zor olur.. bunun disariya cikmasini birak cocuk ana okuluna baslayinca ne yapacaksin dil yok esinde calisiyormus hep sen ilgileneceksin.. bakacak birisi varsa bence hic geciktirmeden kursa basla..

esinin ilgisizligine gelince.. tamam baya saat calisiyor yorgun dusuyor gelipte uyumasi normal tabii.. ama izin günü olunca ailesiyle ilgilenmemesi cok yanlis.. insallah bi sekilde düzelir oturup bi güzelce konusun..

Ya ben sürekli benimle ilgilensin demiyorum ama bende insanım......ailemi.herşeyimi arkamda bırakıp onun için geldim buralara....annemi babamı her an nasıl özledigimi bir Allah bilir birde ben...
Zaten gece yarılarına kadar çalısıyor.....hiç izinde yapmıyor...ne zaman izin yapsa günümüz kavagayla geçıyor....bende iki gün konuşmuyorum tabi sonrasında konuşmak mecburiyetinde kalıyorum....bunun sürekli böyle sürmesinden bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…