- 2 Aralık 2017
- 53
- 26
- 8
- 36
- Konu Sahibi Susanna123
Merhaba bayanlar kafam çok dağınık nasıl yazabilirim yaşadıklarımı daha çok taze onu bile bilmiyorum. Paylaşmak fikir almak istedim sizlerden. Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 15 aylık bir kızımız var. Eşimi dün gece duş almak için banyoya girdi kapıyı kapattı bende normalde kapıyı çalmadan girmem gireceğim tuttu ya açtım kapıyı kirli çamaşırlarını atacaktım kızımın. İyi ki de girmişim baktım telefonda bir şeyler yapıyor kafamı uzattım neden telefonla banyoya girdiğini sordum cebimde kalmış dedi falan filan neyse telefonu bana verdi aldım içeri girdim içime bir kurt düştü telefonu karıştırmaya başladım bişeyler saklar gibi hali vardı sezdim bunu. Baktım şimdilerin meşhur canlı yayın yapılan bir program açıktı canlı yayına daha girmemişti 31 şov banyoda yazmıştı beklemede kalmış meğerse ben içeri girince. Ellerim ayaklarım titredi bebeğimden dolayı bağırıp çağırma olayına giremedim ağladım derdimi anlattım bütün gece neden böyle olduğunu sordum merak ettiği için iş yerindeki arkadaşları anlatmış onun için girmiş bilmem ne daha önce hiç açmamış karıştırdım bayağı yeni açılmış zaten. Ama böyle birşeye teşebbüs etmesi bile benim için yeterli oldu. Sonrası işte özürler birdahaki olmayacak asla falan filan.Baba evine dönmek istedim bırakmadı kızım var bir yandan boşanmak istiyorum kızım aklıma düşüyor sizce ne yapmalıyım? Eşim çok iyi bir insandı ilgili alakalı kızımla da öyle genelde çok iyi anlaşırdık. Son bir haftadır fazla ilgilenememiştim ama bu bahane olmamalı şimdi eşşeklik yaptığını şans istediğini söylüyor birdahaki böyle birşey olmayacak evladım üzerine yemin ederim diyor. Ben nasıl inanacağım güvenim 0 eşime karşı şu an ki o kadar güvenirdim ki hiç telefonu elime bile alıp bakmazdım o derece güvenirdim böyle birşey yapmasını kendisine yakıştıramadım şok oldum ondan beklemezdim sanki dünya başıma yıkıldı ve ben sıkıştım gidecek yerim yk gibi hissediyorum.dün gece öyle geçti ayrı yattık. Bugün ise evden kovdum. Mesaj atıyor eve gelmek istiyor başka odada kalırım asla dokunmam sana diyor.Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım sizce? Lütfen yardım edin bana beynim yanmak üzere..