• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin canlı yayın yapması

Periskop uygulaması idi öyle gördüm ben instagram değil

tahmin ettiğim gibi. millet tıklanma almak için karısını çekiyor,kızı uyurken çekip paylaşanlarla dolu. çok iğrenç bir ortam ve genelde hesaplar ban yiyor. eşinizin ilk hesabı olup olmadığından emin olun onu da twitter ile öğrenebilirsiniz.

ıyıce burnunu surt bence. arkadaslar dedı falan da hıkaye bence yalan syluyr yaptıgu sey ıgrenc... bırde kız babası olacak ıcınde baskılanmıs bı sapıklık var bence. burnunu ıyıce surt ama guvenın gıtmıs uzunca bır sure yerıne gelmeyecek belkıde hıc gelmeyecek cok haklısın eve almaman ısabet olmus defolsun surunsun belkı aklı basına gelır

tahmin ettiğim gibi. millet tıklanma almak için karısını çekiyor,kızı uyurken çekip paylaşanlarla dolu. çok iğrenç bir ortam ve genelde hesaplar ban yiyor. eşinizin ilk hesabı olup olmadığından emin olun onu da twitter ile öğrenebilirsiniz.
Evet yeni idi baktım çoktan boşanacağım ama kızım var onu düşünüyorum

Allah korusun millete özenipte sizinle birlikte olurken canlı yapmayı teklif etmesin canım yüzün gorunmucek maske takarsin demesin size
Ne biliyim şovları felan yapan bunuda düşünür

Evet yeni idi baktım çoktan boşanacağım ama kızım var onu düşünüyorum

bakabilme şansınız varsa eşinizin adıyla twitter hesapları aratın. yani özür dilerim ama birkaç sapık kelime de tagleyebilirsiniz belki sonuç verir. bir de telefon numarasıyla kontrol edin öyle ortaya çıkar ilk hesabı mı olduğu. periscope için ya twitter gerekiyor ya da telefon numarası.

Şu an zaten çok kötü durumdasınız. Her şeyin farkındasınız ama affetmeyiniz lütfen. Böyle bir adam kendi mahrem yerini ifşa etmekten çekinmiyorsa sizi de ifşa etmekten çekinmez. Lütfen affetmeyin.

Az önce eşime anlattım şok oldu diyo ki iş yerinde bu mu konuşuluyor, konuşulsa bile adam akşam gelip hemen deniyor mu. Kesinlikle adama katılıyorum her duyduğunu deneyecekse daha çok şey dener...

Merhaba bayanlar kafam çok dağınık nasıl yazabilirim yaşadıklarımı daha çok taze onu bile bilmiyorum. Paylaşmak fikir almak istedim sizlerden. Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 15 aylık bir kızımız var. Eşimi dün gece duş almak için banyoya girdi kapıyı kapattı bende normalde kapıyı çalmadan girmem gireceğim tuttu ya açtım kapıyı kirli çamaşırlarını atacaktım kızımın. İyi ki de girmişim baktım telefonda bir şeyler yapıyor kafamı uzattım neden telefonla banyoya girdiğini sordum cebimde kalmış dedi falan filan neyse telefonu bana verdi aldım içeri girdim içime bir kurt düştü telefonu karıştırmaya başladım bişeyler saklar gibi hali vardı sezdim bunu. Baktım şimdilerin meşhur canlı yayın yapılan bir program açıktı canlı yayına daha girmemişti 31 şov banyoda yazmıştı beklemede kalmış meğerse ben içeri girince. Ellerim ayaklarım titredi bebeğimden dolayı bağırıp çağırma olayına giremedim ağladım derdimi anlattım bütün gece neden böyle olduğunu sordum merak ettiği için iş yerindeki arkadaşları anlatmış onun için girmiş bilmem ne daha önce hiç açmamış karıştırdım bayağı yeni açılmış zaten. Ama böyle birşeye teşebbüs etmesi bile benim için yeterli oldu. Sonrası işte özürler birdahaki olmayacak asla falan filan.Baba evine dönmek istedim bırakmadı kızım var bir yandan boşanmak istiyorum kızım aklıma düşüyor sizce ne yapmalıyım? Eşim çok iyi bir insandı ilgili alakalı kızımla da öyle genelde çok iyi anlaşırdık. Son bir haftadır fazla ilgilenememiştim ama bu bahane olmamalı şimdi eşşeklik yaptığını şans istediğini söylüyor birdahaki böyle birşey olmayacak evladım üzerine yemin ederim diyor. Ben nasıl inanacağım güvenim 0 eşime karşı şu an ki o kadar güvenirdim ki hiç telefonu elime bile alıp bakmazdım o derece güvenirdim böyle birşey yapmasını kendisine yakıştıramadım şok oldum ondan beklemezdim sanki dünya başıma yıkıldı ve ben sıkıştım gidecek yerim yk gibi hissediyorum.dün gece öyle geçti ayrı yattık. Bugün ise evden kovdum. Mesaj atıyor eve gelmek istiyor başka odada kalırım asla dokunmam sana diyor.Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım sizce? Lütfen yardım edin bana beynim yanmak üzere..
Inanmiyorum dogrusu ağzım açık kaldı bu nasıl bir iştir.bence bu kez affet sans ver ama takipte kal.izle uzaktan.ne bileyim ayrıl demek bir yuva ıcin çok zor.bilemedim ki sakın ol ve en mantiklisi neyse onu yap.ama ders ver eşine

bakabilme şansınız varsa eşinizin adıyla twitter hesapları aratın. yani özür dilerim ama birkaç sapık kelime de tagleyebilirsiniz belki sonuç verir. bir de telefon numarasıyla kontrol edin öyle ortaya çıkar ilk hesabı mı olduğu. periscope için ya twitter gerekiyor ya da telefon numarası.
Twitter bakmıştım kendi adı değil de başka bir isimle girmiş öyle görmüştüm dediğinizi yapacağım

Back
X