Eşimin canlı yayın yapması

Merhaba bayanlar kafam çok dağınık nasıl yazabilirim yaşadıklarımı daha çok taze onu bile bilmiyorum. Paylaşmak fikir almak istedim sizlerden. Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 15 aylık bir kızımız var. Eşimi dün gece duş almak için banyoya girdi kapıyı kapattı bende normalde kapıyı çalmadan girmem gireceğim tuttu ya açtım kapıyı kirli çamaşırlarını atacaktım kızımın. İyi ki de girmişim baktım telefonda bir şeyler yapıyor kafamı uzattım neden telefonla banyoya girdiğini sordum cebimde kalmış dedi falan filan neyse telefonu bana verdi aldım içeri girdim içime bir kurt düştü telefonu karıştırmaya başladım bişeyler saklar gibi hali vardı sezdim bunu. Baktım şimdilerin meşhur canlı yayın yapılan bir program açıktı canlı yayına daha girmemişti 31 şov banyoda yazmıştı beklemede kalmış meğerse ben içeri girince. Ellerim ayaklarım titredi bebeğimden dolayı bağırıp çağırma olayına giremedim ağladım derdimi anlattım bütün gece neden böyle olduğunu sordum merak ettiği için iş yerindeki arkadaşları anlatmış onun için girmiş bilmem ne daha önce hiç açmamış karıştırdım bayağı yeni açılmış zaten. Ama böyle birşeye teşebbüs etmesi bile benim için yeterli oldu. Sonrası işte özürler birdahaki olmayacak asla falan filan.Baba evine dönmek istedim bırakmadı kızım var bir yandan boşanmak istiyorum kızım aklıma düşüyor sizce ne yapmalıyım? Eşim çok iyi bir insandı ilgili alakalı kızımla da öyle genelde çok iyi anlaşırdık. Son bir haftadır fazla ilgilenememiştim ama bu bahane olmamalı şimdi eşşeklik yaptığını şans istediğini söylüyor birdahaki böyle birşey olmayacak evladım üzerine yemin ederim diyor. Ben nasıl inanacağım güvenim 0 eşime karşı şu an ki o kadar güvenirdim ki hiç telefonu elime bile alıp bakmazdım o derece güvenirdim böyle birşey yapmasını kendisine yakıştıramadım şok oldum ondan beklemezdim sanki dünya başıma yıkıldı ve ben sıkıştım gidecek yerim yk gibi hissediyorum.dün gece öyle geçti ayrı yattık. Bugün ise evden kovdum. Mesaj atıyor eve gelmek istiyor başka odada kalırım asla dokunmam sana diyor.Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım sizce? Lütfen yardım edin bana beynim yanmak üzere..
Yüzüne bakma bu kadar net süründür ne yemek yap ne başka birşey canlı yayın açtığı kişiler gelip pişirsin yemeğini yada arkadaşları. Köpek gibi sürünüp yalvarana kadar bakma suratına ki birdaha cesaret edemesin başına geleceklerden korksun

eşinizin farklı eğilimleri olabilir mi?

periscope ya da nonolive tarzı bir uygulama ise genelde erkekler mastürbasyonlarını gayler özellikle pasifler için kaydediyorlar. bu kadar açık olmak istemezdim kusura bakmayın.

Bence de. Bir erkeğin kendini tatmin etme görünütüsünü merak edecek kadın pek yoktur diye düşünüyorum. Cinsel tercihler farklı şeklinde yorumladım ben de ilk okuduğumda.

Eşin kanguru mu nasıl cebinde kalmış çıplakken.Çığır açıldı artık yalan konusunda.

Sana ne yapacağını söyleyemem ama ben tahammül edemezdim böyle edep dışı bir harekete.

yüzüne her baktıkça iğrenirdim. evli barklı çocuk sahibi adamın, kazık kadar üstelik canlı 31 şov banyoda zihniyeti, benim için tiksinme sebebidir.
ergen değilsin sen az oturaklı ol be adam.

geçen yıl depresyonda olduğum bir dönemde chat uygulaması merakı başladı bende birileri ile konuşup kafamı dağıtmak istedim
kişisel bilgilerim açık olmadan kim olduğum bilinmeden hesap açtım
ilginç olarak biri ile sohbet koyulaştı bir ay kadar konuştuk bu kişi ile
bir gün evli olduğunu açıkladı masum olmadığını söyledi sanal olarak cinsel anlamda kendini video foto vs isteyerek tatmin etmek amaçlı acmış hesabını (benden bu tarz bir isteği olmadı çunkü ben en başında kendimi anlatmıştım neden bu uygulamada olduğum konusunda )birbirimizin kimliklerini bilmediğimiz için söylediklerinde samimi olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşlık olmuştu bizimkisi artık.
konuşmalar su şekildeydi;

neden buradasın evlisin madem dedim
esimi seviyorum mutluyuz sadece bir farklılık arıyorum dedi

peki bunu eşinle konuş anlayacaktır mutlaka dedim
evet anlayacaktır ama farklılık istiyorum onu aldatmak değil bu aşığım zaten ona dedi

evliliğinde mi mutsuzsun dedim
hayır o da değil gayet mutluyum 2 yıldır evliyiz dedi.bu uygulamayı görse benim evliliğimi bitirir dedi

bir ay konuştuğum kişi evli çıktı buna üzüldüm açıkçası eşine üzüldüm başında söyleseydi evli biri ile konuşmazdım
bu olaydan sonra da uygulamayı sildim

ben kendi aklımca durumu şöyle yorumluyorum
erkekler de merak ettiği için bu tarz uygulamalar yükleyip kullanabiliyorlar .
akıllarınca kısa süreli heyecanlar arıyorlar . kimileri mutlu kimileri mutsuz hayatlarından.
evet hastalıklı olduğunu düşünüyorum bu davranış şeklinin ama erkekler merakla dalıp nefislerini çıkaramıyor diye düşünüyorum.

bir şans verilmeli ama samimiyetin bağlı bence diye düşünüyorum kızınızdan dolayı...
bu tarz uygulamaları kullanan evli o kadar cok kişi var ki
şuan kiminle ciddi düşünecek olsam korkuyorum bu kişiler yüzünden bende de böyle bir travma yarattı
çok üzüldüm hissettiğiniz şeylere .

bahsettiğiniz uygulama connected2.me mi?

benim sevgilim onun geliştiricilerinden birisi ve dehşet derecede para kazanıyorlar. millet şeyini çekip profil fotoğrafı yapıyor ve bunun da anasayfada herkesin önüne çıkması için para veriyor. orası evli erkek dolu. isim yok diye de kendilerini bir halt zannediyorlar halbuki ben bile sevgilimin bilgisayarından kimin adı ne maili ne yaşadığı yer neresi hepsini görüyorum. bu sapıkların üzerinden para kazanılan bir yer orası açık söyleyeyim. kadın yok denilecek kadar az. çoğu fake hesap.

3 ay önce yaşadığımız bir olayı anlatayım sevgilime sürekli şikayet geliyordu bir hesapla ilgili. adamın birisi "yanankızlarısöndüreyim" gibi bir nick bulmuş. sevgilim ve diğer editörler adamı engelledikçe "yanankızlarısöndüreyim1-2-3" diye sürekli hesap açıyordu. adama mail attılar sen hayırdır napıyosun diye. bunu eşi görmüş sevgilime mail attı. boşanma davası açacağım ben bu adamın hesap dokümanlarını istiyorum dedi. verdiler mi bilmiyorum ben kadına çok üzülmüştüm.

demem o ki bu adamlar her yerde ve genelde evli. karşılarındaki insana sormadan bir şey yazmadan direkt şeyini çekiyor atıyor. işte bunun adı teşhircilik ve ortaya çıkmayacağını zannediyorlar.

size ve burdan belki dışarıdan okuyan kişiler de vardır herkese tavsiye bu internette yapılan hiçbir şey kaybolmuyor. bu adam yıllar sonra bile o attığı fotoğraflarla karşılaşabilir. telefonuma indirmiyorum bile çünkü açıklamasını yapamam.

aldatma sadece reelde olmuyor maalesef,bunu yapmayı hiç sevmiyorum sürekli kontrolcülerden değilim ama bu tarz ne olduğunu bilmediğiniz uygulamalara da dikkat etmek gerekiyor hanımlar.

İnsanların rahatlıkla elinin altında her yere her eve herkese ulaşabileceği bu akıllı telefonlar, internet icat edilmese miydi acaba. Hayatı kolaylastirmanin yanı sıra bir çok evliliğe ilişkilere zarar veriyor. Çocuğunuz da varmış Allah yardımcıniz olsun.

Çok zor bir durum. Allah size kolaylık versin. Boşanmalısınız gibi duruyor ama boşanmaktan çok ruhunuzda açtığı yaralar sizi zorlayacaktır... insallah huzur bulursunuz

Merhaba bayanlar kafam çok dağınık nasıl yazabilirim yaşadıklarımı daha çok taze onu bile bilmiyorum. Paylaşmak fikir almak istedim sizlerden. Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 15 aylık bir kızımız var. Eşimi dün gece duş almak için banyoya girdi kapıyı kapattı bende normalde kapıyı çalmadan girmem gireceğim tuttu ya açtım kapıyı kirli çamaşırlarını atacaktım kızımın. İyi ki de girmişim baktım telefonda bir şeyler yapıyor kafamı uzattım neden telefonla banyoya girdiğini sordum cebimde kalmış dedi falan filan neyse telefonu bana verdi aldım içeri girdim içime bir kurt düştü telefonu karıştırmaya başladım bişeyler saklar gibi hali vardı sezdim bunu. Baktım şimdilerin meşhur canlı yayın yapılan bir program açıktı canlı yayına daha girmemişti 31 şov banyoda yazmıştı beklemede kalmış meğerse ben içeri girince. Ellerim ayaklarım titredi bebeğimden dolayı bağırıp çağırma olayına giremedim ağladım derdimi anlattım bütün gece neden böyle olduğunu sordum merak ettiği için iş yerindeki arkadaşları anlatmış onun için girmiş bilmem ne daha önce hiç açmamış karıştırdım bayağı yeni açılmış zaten. Ama böyle birşeye teşebbüs etmesi bile benim için yeterli oldu. Sonrası işte özürler birdahaki olmayacak asla falan filan.Baba evine dönmek istedim bırakmadı kızım var bir yandan boşanmak istiyorum kızım aklıma düşüyor sizce ne yapmalıyım? Eşim çok iyi bir insandı ilgili alakalı kızımla da öyle genelde çok iyi anlaşırdık. Son bir haftadır fazla ilgilenememiştim ama bu bahane olmamalı şimdi eşşeklik yaptığını şans istediğini söylüyor birdahaki böyle birşey olmayacak evladım üzerine yemin ederim diyor. Ben nasıl inanacağım güvenim 0 eşime karşı şu an ki o kadar güvenirdim ki hiç telefonu elime bile alıp bakmazdım o derece güvenirdim böyle birşey yapmasını kendisine yakıştıramadım şok oldum ondan beklemezdim sanki dünya başıma yıkıldı ve ben sıkıştım gidecek yerim yk gibi hissediyorum.dün gece öyle geçti ayrı yattık. Bugün ise evden kovdum. Mesaj atıyor eve gelmek istiyor başka odada kalırım asla dokunmam sana diyor.Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım sizce? Lütfen yardım edin bana beynim yanmak üzere..
Iyyyy ... bu erkekler iyice kafayı sıyırdı!

Konu sahibi,
Çok üzgünsünüz çaresizsiniz biliyorum lütfen üzülmemeye çalışın kızınızı düşünün şuan için boşanmayı düşünmeyin kendinize bir süre verin toparlayamazsanız düşünürsünüz.
Siz ve kızınız daha önemlisiniz. İyi olmanız, psikolojiniz çok çok daha önemli.
Yorumlar biraz garip ve ağır geldi bana (bu durum benim içinde kabul edilir değil ama psikolojinizi düşünerek yorum yapmaları gerekirdi -bence-)
Bırak burnu sürtsün, eve almayın insan yerine koymayın, çünkü durum normaldışı bir şey. Neye karar verirseniz sizin kararınız, kendinizi nasıl daha iyi hissedebilirsiniz her yolu deneyin. Bu süre zarfında kendinize toparlanmanıza bakın.

Ya bence daha önceden yapmış olsa eşi çocuğu evdeyken böyle birşeye cesaret edemez avanak su samuru misali yakalanmış. Konu sahibi burnunu iyice sürttür bir kendine gelsin. Telefonu da göz hapsinde tut, burada yığınla konu var Doğum sonrası değişen eşlere dair. Seninkin de bir sapıtma olmuş ama yola getirirsin.
Boşanma için bir sebep değil hakim de bu yüzden boşamaz zaten. Olay teşebbüs aşamasında kalmış, pişman da olmuş. Hadi kaydedip kaydedip yayınlasa bunu da alışkanlık haline getirse neyse, ama öyle bir durum da yok.

Evli bir adamin masturbasyonunu halkla paylasma merakini benim mantigim almıyor. Buna merak salan adamin yarin obur gun yatak odasini desifre etmeyecegi ne malum?

Ne oluyor bu erkeklere ya. Neyin sapikligi bu. Yuh diyorum artık. Böyle şeyleri okudukça iyice herkese güvenim azalıyor.

Back
X