Eşimin canlı yayın yapması

Bana söylediği sadece bir merak olması yalvarıyor yakarıyor şimdi ama benim beynim durdu kızımla hayatta tek başına hissediyorum

Haklisin cok zor bi durum.
Calismiyor musun?
Ailen destek olmaz mi?
Ya canli yayinda 31 sov yazarken alsaydin keske hesabini goruntusunu vs.
Bosanirsan donuna kadar alirsin adam sapik diye.
Ne denir bilmiyorum Allah islah etsin o adami

ben anlamadim adam seyinin videosunu mu çekecek ?
iyide bundan kazanci ne,insan bunu niye yaparki..
bizde adama haberlerre çok takiliyor diye kiziyoz yawss gozume çok masum geldi bi an face ve haber sitelerinde takilmak

Haklisin cok zor bi durum.
Calismiyor musun?
Ailen destek olmaz mi?
Ya canli yayinda 31 sov yazarken alsaydin keske hesabini goruntusunu vs.
Bosanirsan donuna kadar alirsin adam sapik diye.
Ne denir bilmiyorum Allah islah etsin o adami
Kendimi geçindirecek kadar kazanmıyorum evden satış yapıyorum

Tövbe ya Rabbim... Allah kolaylık versin ama bu kolay kolay kabullenebileceğiniz bir şey değil... Aklım almadı

Çok zor bir durum bir daha nasıl içiniz alacak eşinizi bilmiyorum ama bence bir şans daha verebilirsiniz eğer bu durumu sindirebilirim derseniz. Çocuğunuz da varmış, bir daha yapmaz belki.

Ay bende instada normal canlı yayın yapanlar gibi sandım konuya girerken . Dedim kendi kendime adm naptıda sorun oldu die bi okudum oha die ağzım açık kaldı ... Allah yardımcınız olsun bir evlilik yapmış boşanmış bir bayanım en ufak hatasını af etmesem bu kadr yıprnmazdım bnm çok şükür çocuğum yoktu ama annemde aldatılmış bi bayan keşke boşansydıda huzurumuz olsaydı diyorum .. Şuan bile evde sorunlar kavga kıyamet bitmio ... karar size kalmış

Valla ne diyim canim yasadiklarini sanki ben yasamisim gibi empati kurdum sanirim benimde guvenim kirilirdi ve ne kadar afetim desemde asla aklimdan cikmaz tobe estagfirullah ya mille teknolojiyle kafayi yemis ne diyim ki . neyse yeminler filan etmis inanmis gibi yap baris ama nefes aldirma her dakika seni ensesinde hissetsin:)

Merhaba bayanlar kafam çok dağınık nasıl yazabilirim yaşadıklarımı daha çok taze onu bile bilmiyorum. Paylaşmak fikir almak istedim sizlerden. Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 15 aylık bir kızımız var. Eşimi dün gece duş almak için banyoya girdi kapıyı kapattı bende normalde kapıyı çalmadan girmem gireceğim tuttu ya açtım kapıyı kirli çamaşırlarını atacaktım kızımın. İyi ki de girmişim baktım telefonda bir şeyler yapıyor kafamı uzattım neden telefonla banyoya girdiğini sordum cebimde kalmış dedi falan filan neyse telefonu bana verdi aldım içeri girdim içime bir kurt düştü telefonu karıştırmaya başladım bişeyler saklar gibi hali vardı sezdim bunu. Baktım şimdilerin meşhur canlı yayın yapılan bir program açıktı canlı yayına daha girmemişti 31 şov banyoda yazmıştı beklemede kalmış meğerse ben içeri girince. Ellerim ayaklarım titredi bebeğimden dolayı bağırıp çağırma olayına giremedim ağladım derdimi anlattım bütün gece neden böyle olduğunu sordum merak ettiği için iş yerindeki arkadaşları anlatmış onun için girmiş bilmem ne daha önce hiç açmamış karıştırdım bayağı yeni açılmış zaten. Ama böyle birşeye teşebbüs etmesi bile benim için yeterli oldu. Sonrası işte özürler birdahaki olmayacak asla falan filan.Baba evine dönmek istedim bırakmadı kızım var bir yandan boşanmak istiyorum kızım aklıma düşüyor sizce ne yapmalıyım? Eşim çok iyi bir insandı ilgili alakalı kızımla da öyle genelde çok iyi anlaşırdık. Son bir haftadır fazla ilgilenememiştim ama bu bahane olmamalı şimdi eşşeklik yaptığını şans istediğini söylüyor birdahaki böyle birşey olmayacak evladım üzerine yemin ederim diyor. Ben nasıl inanacağım güvenim 0 eşime karşı şu an ki o kadar güvenirdim ki hiç telefonu elime bile alıp bakmazdım o derece güvenirdim böyle birşey yapmasını kendisine yakıştıramadım şok oldum ondan beklemezdim sanki dünya başıma yıkıldı ve ben sıkıştım gidecek yerim yk gibi hissediyorum.dün gece öyle geçti ayrı yattık. Bugün ise evden kovdum. Mesaj atıyor eve gelmek istiyor başka odada kalırım asla dokunmam sana diyor.Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım sizce? Lütfen yardım edin bana beynim yanmak üzere..
geçen yıl depresyonda olduğum bir dönemde chat uygulaması merakı başladı bende birileri ile konuşup kafamı dağıtmak istedim
kişisel bilgilerim açık olmadan kim olduğum bilinmeden hesap açtım
ilginç olarak biri ile sohbet koyulaştı bir ay kadar konuştuk bu kişi ile
bir gün evli olduğunu açıkladı masum olmadığını söyledi sanal olarak cinsel anlamda kendini video foto vs isteyerek tatmin etmek amaçlı acmış hesabını (benden bu tarz bir isteği olmadı çunkü ben en başında kendimi anlatmıştım neden bu uygulamada olduğum konusunda )birbirimizin kimliklerini bilmediğimiz için söylediklerinde samimi olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşlık olmuştu bizimkisi artık.
konuşmalar su şekildeydi;

neden buradasın evlisin madem dedim
esimi seviyorum mutluyuz sadece bir farklılık arıyorum dedi

peki bunu eşinle konuş anlayacaktır mutlaka dedim
evet anlayacaktır ama farklılık istiyorum onu aldatmak değil bu aşığım zaten ona dedi

evliliğinde mi mutsuzsun dedim
hayır o da değil gayet mutluyum 2 yıldır evliyiz dedi.bu uygulamayı görse benim evliliğimi bitirir dedi

bir ay konuştuğum kişi evli çıktı buna üzüldüm açıkçası eşine üzüldüm başında söyleseydi evli biri ile konuşmazdım
bu olaydan sonra da uygulamayı sildim

ben kendi aklımca durumu şöyle yorumluyorum
erkekler de merak ettiği için bu tarz uygulamalar yükleyip kullanabiliyorlar .
akıllarınca kısa süreli heyecanlar arıyorlar . kimileri mutlu kimileri mutsuz hayatlarından.
evet hastalıklı olduğunu düşünüyorum bu davranış şeklinin ama erkekler merakla dalıp nefislerini çıkaramıyor diye düşünüyorum.

bir şans verilmeli ama samimiyetin bağlı bence diye düşünüyorum kızınızdan dolayı...
bu tarz uygulamaları kullanan evli o kadar cok kişi var ki
şuan kiminle ciddi düşünecek olsam korkuyorum bu kişiler yüzünden bende de böyle bir travma yarattı
çok üzüldüm hissettiğiniz şeylere .

Son düzenleme:
Esinizin yaptigi dupeduz sapiklik. Kusura bakmayin ama ben bir insanda bir sapiklik gordugum zaman her turlu potansiyel sapikliga ihtimal veriyorum. Kiziniz varmis, dikkat edin, aman babasidir demeyin, koruyun kollayin. Yanlis anlamayin, birsey yapacagindan degil, belki de yapmaz ama ihtimal dahilinde. Cok duydum kucuk cocuga sapiklik yapan babalari.
Yalniz esinizin kalkismasi oyle ufak tefek, alttan alinacak, normal birsey degil. Tovbeler olsun, buyuk konusmayim basima gelse apar topar bosanirdim, hayatta kaldiramazdim. Ne demek canli yayinda boyle birsey.... Yazmaya bile haya ediyor insan.

Fake diye bağırıyor konu. Böyle birşey yaşadınız ve kiziniz var diye ses etmediniz öyle mi? Hayat gidişatına uygun değil.

İnsan çocuğundan utanır beee:oha:
Eşin var ne b.. yersin öyle şeylerle:sinirli:
Boşanma ayrılma ama burnundan fitil fitil getir
Sürüm sürüm süründür kul köle olsun sana
Püüüü edepsiz adam :sopa:

Back
X