- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Ben ve hayatım sizin kadar geniş değil malesefÇok gereksiz bi mesaj olmuş bence. Bana biri böyle mesaj atsa arkadaşıma iyice yapışırım.
Dayanamadim ama o cvp yazmadı aksam konuscaz gbi görnyoYüz yüze neden konuşmadınız eşiniz akşam eve gelmiyor mu?
Bnm eşim tatlı dille söledgim hiç bsy den anlamazYanlışı tatlı dille anlatmak yüzyüze söylemek daha etkileyicidir. Sonuçta o arkadaşlıkları kuran eşin değil, antipatik davranmak işine gelmez şuanda.
Tatlı dilden anlamayan bu dilden korkar mı sizce?Bnm eşim tatlı dille söledgim hiç bsy den anlamaz
Tatlı deyince haksız da olsa bni ezer geçer
Bı zamana kadar bu yüzden ezildim
Sakin sakin anlattkça o iyice üstüme geldi
Ne olacaksa olsun modundayım bu yüzden
Sensin geniş :) Terbiyesize bak ya.Ben ve hayatım sizin kadar geniş değil malesef
Bnm terbiyemi sorgulamak size düşmezSensin geniş :) Terbiyesize bak ya.
Tanımadığı etmediğin hemcinslerinin arkasından .rospu diye saydırmanı da ayrıca kınıyorum. Benimki genişlik değil senin görüş açın daracık.
Şimdi buralar "hemcinslerinle doğru konuşşşşş" diyenlerle dolup taşar ben diyim
Bu arada yüzyüze konuşsanız ya o mesaj pek bi itici olmuş. Ciddiye almayıp inada bindirebilir.
Anltmak istediğim aynen bu gercekten süper özetlediniz çok sagolunKeşke oyle bir mesaj atmadasydınız gelince konuşmuş olsaydınız. "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" demiş atalarımız. Kesinlikle uzak durulması gereken bir tip.
Canm bi insan parmagını emerek çıplak pozlar werirse onun O . . . . U olduğunu gerizekalı olan bile anlar
Yani bunu hemcinslere baglayıp polemik yaratmanın hiçbir anlamı yok demi
Bunu da burdan böyle düşünenler duysun yani
Bazıları polemik sever.Canm bi insan parmagını emerek çıplak pozlar werirse onun O . . . . U olduğunu gerizekalı olan bile anlar
Yani bunu hemcinslere baglayıp polemik yaratmanın hiçbir anlamı yok demi
Bunu da burdan böyle düşünenler duysun yani
Ama şu an da ben farklı konu da polemik yasycak durumda değilimBazıları polemik sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?