Eşimin çapkın arkadaşı

Esine çok güvenme gizliden takip et sürekli hala arkadaşını koruyor.sapıklığını görmemiş falan.sanki görse sana mı söylicek tepki vereceğini bilir.
Bu ihtmali bende düsündüm ama söyle bir avantazmz var pturdugumuz semtte bzi herkes tanir ve haberler kulagma erken ulaşir.. genelde burdan dsarı cıkmadklari içn rahatm

Ya yangına körükle gitmek gibi olmasın ama her erkek içinde sapik duygular barindirir kımisi yansıtır kimisi içinde yaşar ne demek ya eşiniz icindemi yasayanlardamis yani

Üzüm üzüme baka baka kararır. Biri iyi biri kötüyse iki insandan; ya kötü olan iyi olana benzer kendini düzeltir, yada iyi olan kötüyle beraber yoldan çıkar. Bu kadar samimi olup da birbirlerine benzememeleri imkansız. Adamın yaşantısı çapkınlığa yatkınsa, üzgünüm eşiniz de ya çoktan heves etmiştir yada heves etmek üzeredir. Mesajınız çok sert olmuş bu şekilde eşinize toslamayın, sakin bi şekilde konuşun her ne kadar sinirlenseniz bile. Yoksa daha da ters teper.

evet çünkü atomu parçalamanın yolu insanları 2 resimle yargılamamaktan geçiyor. neden senin kafadaki ülkelerden insanlar bu kafalarda olmayan ülkelere kaçmaya çalışıyor bir düşün bakalım

parmağını emerek çıplak poz veren kadına orospu demeye hakkın yok ki. bahsettiğin bambaşka bişey. herifler o kadar abazan ki bir yerini emmesine gerek yok normal resim de koysa eklemeye çalışabilir.

senin kendine güvenin yok hemcinsine hakaret ederek rahatlama peşindesin.

evet çünkü atomu parçalamanın yolu insanları 2 resimle yargılamamaktan geçiyor. neden senin kafadaki ülkelerden insanlar bu kafalarda olmayan ülkelere kaçmaya çalışıyor bir düşün bakalım

Senin ve senin gibilerin yorumları üzerine düşünme gereği duymuyorum malesef

Merhaba,
Eşinize olan sinirinizi buradaki bazı kk hanımlarından da çıkardığınızı görmekteyim. Elim ayağım titriyor fikir verin demişsiniz, ama fikirlere karşı uslubunuz bile yanlış. Gerçi eşine bu tavrı takınan birinin, bizlere karşı saygılı olmasını beklemek zaten benim hatam olurdu. Sabretmek önemli belli ki eşinizin değer verdiği birisi. Bu sözleriniz sonucunda onunla olan dostluğu bırakacağını mı düşünüyorsunuz? ya o ya ben yapacak dönemi geçmiş olmalısınız. evlisiniz ve bu gibi çok olay olabilir hayatınızda. sinir ve öfke hiç bir şeyi çözmez. Aksine daha da fitili ateşler. Eve gelene kadar beklemenizi tavsiye ederdim, ama artık çok geç. O adamın hayatı ve bu sizi bağlamaz. Önemli olan eşinizin bu durumdan ne kadar etkilendiği? Etkileniyor mu? Var mı elinizde bu yönde bir kanıt? kaldı ki o adamın özel hayatını araştırmanız da bana saçma geldi. her şeyin bir uslubu var ve tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır der büyükler. sakin olmayı deneyin ve mümkünse bir kaç adım geri atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…